43.Kapitola-Noc v hotelu

4.1K 190 13
                                    

Pane bože...


Vždyť to je Shawn! Nemohla jsem uvěřit svým očím. ,,C-c..co tady?..on mi někdo dal něco do pití,nebo to je sen?" Vydechla jsem. ,,Není to sen" Smál se a šel mě hned obejmout. ,,Já..já tomu.." Začala jsem. ,,Nemohl jsem prošvihnout narozeniny mojí kamarádky a taky jsem....tě už potřeboval vidět. S Alexem jsme to dobře vymysleli huh?" řekl. ,,Takže to byl váš plán?" Zeptala jsem se ho. ,,Přesně tak" kývl. ,,Pane bože, já jsem tak šťastná!" vypískla jsem. Shawn mě stiskl ještě pevněji.

,,Chyběla jsi mi" zašeptal mi do ucha. ,,Ty mě taky" odpověděla jsem.
,,Co kdybychom odsud vypadli?" Zeptal se. ,,Co? Nemůž-" ,,O Rae si nedělej starosti,ona to pochopí. Půjdeme se rozloučit a vezmu tě k sobě na hotel" Zašeptal mi do ucha. ,,Tak dobře" skousla jsem si ret.

Rozloučili jsme se a šli ven. Venku na nás už čekalo auto. Po chvíli jsme dorazili k hotelu. Bylo něco kolem jedenácti hodin.

Shawn mě chytl za ruku a přivolal výtah. CINK! Hned jak se otevřeli dveře od výtahu,vtáhnul mě dovnitř a přirazil na stěnu. Než jsem se stihla vzpamatovat,začal mě líbat. ,,Shawne.." řekla jsem mezi polibky. ,,Neměli bychom,nejsou tu kamery?" Byla jsem nervózní. Odtáhl se,aby se na mě podíval a usmál se, přičemž si mě na sebe nečekaně vysadil. Začala jsem se smát. ,,Jediný,na čem mi teď záleží,jsi ty" Řekl,zatímco se mi díval hluboko do očí. CINK! Chtěla jsem z něho slézt dolů,ale jemu to asi nějak nevadilo. Pozdravili nás nějací lidé,kteří zrovna nastupovali do výtahu,zatímco my se Shawnem vycházeli. Ještě předtím si nás však stihli sjet pohledem. Začala jsem se červenat. ,,Já tě zabiju,Mendesi!" plácla jsem ho. ,,Co si o nás asi mysleli..." Zakňourala jsem a schovala si dlaněmi obličej. ,,Ale notak,od čeho asi jsou hotely huh?" Přehodil si mě na záda a placl mě přes zadek. ,,Bože,ať už jsme uvnitř" řekla jsem.

Zavřel za námi dveře a šel rovnou k posteli,na kterou mě opatrně položil. Hned na to,si na mě lehce lehl a opíral se lokty. ,,Pořád tomu nemůžu uvěřit" Pohladila jsem ho po tváři. ,,Já taky ne.." Zašeptal a začal mě líbat na krku. Zajela jsem mu prsty do vlasů a užívala si to. Pokračoval až k mému výstřihu,kde se zastavil. Chytl lem mých šatů a svlékl mi je. Já jsem mu hned sundala triko,tak se mi naskytl pohled na jeho bříšaky. ,,Líbí se ti to?" Uchechtl se. ,,Jsou lepší než předtím" Řekla jsem a než stačil zaregistrovat,už jsem na něm seděla. ,,Um..." Obkreslovala jsem mu prstem bříšaky. ,,Co kdybychom sundali i ty džíny?" Náhla jsem se k němu a políbila ho na hruď. ,,Do toho" Řekl,zatímco se mi díval zpříma do očí. Pomaličku jsem mu rozepla pásek a hned na to,mu je stáhla dolů.

Chytl mě kolem pasu a stáhl pod sebe. ,,Co takhle, kdybych ti teď já... sundal i zbytek toho,co máš na sobě?" Zašeptal. ,,Nic ti v tom nebrání" Zašeptala jsem směrem k němu s úšklebkem na tváři.  Nejdřív mi sundal podprsenku. Poté kalhotky.

***

Zaklonila jsem hlavu a se Shawnem jsme si propletli prsty. Pokojem se začalo ozývat naše vzdychání.

***

Podívala jsem se vedle mě,na ležícího Shawna jak zhluboka oddychoval. Měl červené tvářičky,byl zpocený a měl rozcuchane vlasy. ,,Copak?" Podíval se na mě. Byl tak nádherný,no radši ani nechci vidět,jak teď asi vypadám já. ,,Byl si úžasný..." Usmála jsem se. ,,Ty taky" Přitáhl si mě k sobě do objetí. ,,Si unavená?" Zeptal se. ,,Uhmm..docela jo" Zamumlala jsem a zaborila mu svou ruku do vlasů,nad čím jsem se pousmála. ,,Co je?" Uchechtl se nervózně,protože nevěděl,čemu se směju. ,,Od ty doby,co tu nejsi ti dost vyrostli vlasy. Když si seděl u toho baru,ani jsem tě nemohla poznat" Řekla jsem. ,,Já vím,rostou mi rychle,ale pozítří se půjdu ostříhat" Pohladil mě po tváři. Kývla jsem a už se mi zavíraly víčka.
,,Tak dobrou" políbil mě na čelo a já upadla do říše snů.

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now