9.Kapitola-Jak jsi to mohl udelat?

6.7K 282 8
                                    

,,Zítra Shawn odjíždí,víte co to znamená"? Řekl Cameron.
Všichni jsme po něm vrhli nechápavým pohledem.
,,Ale notak lidí. Párty přece"! řekl a začal dělat něco,co mělo být....tancování?
Pořád jsme se na něj nechápavě dívali.
,,Sakra lidi! Dnešek si musíme užít,můj bro mi odjíždí do Canady"! řekl.
,,Tak dobře,ale pokuď se to nějak rodiče dozví,byl to tvůj nápad" řekla jsem . Upřímně,nemám náladu na nějakou blbou párty.
Zítra už přijíždí rodiče domů a Shawn odjíždí zpátky do Canady. Mám z toho takové smíšené pocity,že odjíždí....ani nevím proč.  Ale jsou prázdniny,kdykoliv může zase přijet. Rae neřeším,ta je u nás jako doma.

Párty už se pomaličku blížila. Všichni jsme se připravovali. Rachel se šla domů ještě převlíct. Půjčila bych jí svoje oblečení,ale jaksi máme každá jinou velikost.
Stálá jsem před svou skříní a přemýšlela co si na sebe vezmu.

Asi po deseti minutách vybírání,jsem se rozhodla pro obyčejné černé šaty ke kolenům. Vlasy jsem si lehce přežehlila a makeup jsem moc neřešila,jen jsem si dala řasenku,korektor a rtěnku.

,,Wow" ozvalo se zamnou a ja hned poznala komu ten sametový hlas patří.
,,Ehm..co"? Otočila jsem se na něho.
,,Jsi krásná" řekl a přistoupil o krok blíž.
,,Děkuju,taky nejsi k zahození" uchechtla jsem se. ,,Myslím to vážně" řekl a přistoupil ještě blíž. Teď jsme stali těsně vedle sebe. Zadíval se mi do očí,zatímco já se v těch jeho čokoládově hnědých topila. Jeho dech se odrážel od mých rtů,což mi způsobilo husí kůži po celem těle a čím více se přibližoval,tím více mé srdce bušilo. Jemně se otřel jeho plnými polštářky o mé rty a čekal. Čekal na to,jak zareagují.  Asi na vteřinu jsem zaváhala,ale potom jsem spojila naše rty v jedny. Obmotala jsem si ruce kolem jeho krku a svými prsty zajela do těch jeho načechraných vlasů.  Bylo to perfektní,ale potom přišel do pokoje Cameron. Naštěstí nic neříkal,jen to že už lidi začínají přicházet.
Shawn se na mě jen usmál a šel s Cameronem dolů vítat hosty.
Já tu zatím budu čekat,dokud nepřijde Rae.

Od zdola už šla slyšet hlasita hudba a hlasy lidí. Takže party už je nejspíš v plném proudu.

Rozrazily se mi dveře od pokoje ve kterých stála Rae,přišla ke mě,chytla mě za ruku a začala tahat ,,Kde jsi? Pojď už dolů"!  ,,Čekala jsem na tebe" odpověděla jsem. ,,Trdlo,já už tu dávno jsem. Celou dobu tě hledám a ty jsi tady" začala se smát a já s ní.

Sakra. Je tu strašně moc lidí. Říkala jsem si pro sebe,zatímco jsme  kličkovaly kolem lidí,který vlastně ani neznám.

Dostaly jsme se do kuchyně. Měla jsem žízeň tak jsem si vzala kelímek do kterého jsem si nalila pomerančový džus a Rae najednou nikde. Díky že jsi mě tu nechala s těma lidma které vůbec neznám! Jo,jsem tu doma ale i tak...
,,Ahoj" slyšela jsem za sebou klučičí hlas. Otočila jsem se na dotyčného. Byl to kluk,asi stejně starý jako já. Byl docela hezký a nejspíš i opilý ,,Ahoj,my se známe"? Křikla jsem směrem k němu aby mě přes ten hluk slyšel.  ,,Myslím že ne,ale můžeme se poznat" přistoupil ke mě blíž,a stiskl mi zadek. ,,Co děláš"?!  ,,Pojd,půjdeme do nějakého volného pokoje".  Úplně ignoroval mou otázku a začal mě tahat nahoru. Měl silný stisk,bylo těžké a namáhavé se mu vymanit. Ale v druhé ruce jsem ještě pořád svírala kelímek s džusem,tak mě napadla jedna skvělá věc.
,,Doprdele co děláš?! Krávo blbá"! Vylila jsem mu to přímo do ksichtu. Lidí okolo se začli smát. Rychlé jsem vyběhla schody nahoru a běžela rovnou do mého pokoje. Když jsem otevřela dveře to,co jsem viděla mi vyrazilo dech. ,,Chlo..." začal,ale už jsem nechtěla nic slyšet.
,,Prostě...odejdi Shawne" řekla jsem znechuceně a nemohla se mu ani podívat do očí. ,,Nebylo to..." nedořekl.
,,Odejdi"! Křičela jsem. Ta holka odtud odešla a on nejspíš taky,ale nejsem si jistá,protože přes ty slzy moc nevidím. Hned jak jsem slyšela zavření dveří,zamkla jsem je ještě na klíč a propukla v nekontrolovaný pláč.
Jak mi to mohl udělat? Proč jsou lidi tak zlí? Proč jsem mu věřila? Jak jsem mohla dopustit ještě před hodinou toho, aby jsme se políbili?
Proč mě to vlastně tolik vzalo,když jsem ho viděla líbat se s jinou? Miluju ho? Nejsem si jistá,nevyznám se v mých citech ale vím jedno,bolí mě to...strašně moc mě to bolí.

Ahojkoooo😂😂💕 takže tuhle kapču venuju kebabovi slepcikeers ✌❤❤
Sorry že mi to tak trvalo,chtěla jsi víc Chloe a Shawnyho tak tady to máš
#ShloeForever💕✌ a nezlobte se na Shawnieho😇💙

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now