51.Kapitola-Nikdy si mi nedala šanci

2.9K 156 7
                                    

Byly to už tři dny,co jsem byla doma, cpala se sladkým a utápěla se ve smutku. Nemohla jsem se na sebe podívat ani do zrcadla. Víte co je nejhorší? Že tohle už je po druhý.
Nejdřív to bylo se Shawnem,když nás Rae načapala a teď i s Alexem. Mám chuť se zabít.

Když mi došla čokoláda,šla jsem si udělat popcorn a zatímco jsem čekala,až bude hotový,vybírala jsem nějaký film,na který se budu dívat.
V tom se domem rozezněl zvonek. Lekla jsem se,protože bych opravdu nečekala,že sem někdo přijde. Vždyť už...nemám nikoho.

Šla jsem ke dveřím a otevřela je. ,,Pane bože,ty vypadáš..." Vykulil oči. ,,Jak si dovoluješ,sem po tom všem,ještě přijít?" Chtěla jsem mu zavřít před nosem,ale dal mezi dveře nohu a dostal se dovnitř. ,,Vypadni Alexi!" Křičela jsem. ,,Uklidni se doprdele!" Zvýšil hlas. Začala mi pipat mikrovlnná trouba na signál toho,že můj popcorn je hotový. Šla jsem si ho vyndat.

,,Takže tohle celou dobu děláš,huh"? ,,Nestarej se o mě" Sedla jsem si na gauč. ,,Cpeš se jídlem a koukáš na filmy?" ,,A co mám asi dělat?!" Postavila jsem se. ,,Neměla bys být na turné se Shawnem?" ,,Né,přestala jsem se mu ozyvat" Zpátky jsem se posadila a tentokrát i on. ,,Cože? Děláš si srandu? Nedávno si brečela,protože si ho chtěla zpět a teď děláš tohle?" ,,To myslíš vážně? Vždyť to všechno je kvůli tobě! U Rae jsem skončila. Nemůžu mluvit se Shawnem a říct mu,že jsem se líbala s jeho kamarádem a tím zlomila i srdce naše nejlepší kamarádce. Myslíš,že by potom všem,se mnou chtěl strávit celé léto?! S takovou krávou, jako jsem já?!" ,,Bože,Chloé! Je to moje chyba,byl jsem opilý. To,co se stalo nemá nic společného se Shawnem" ,,Vážně? Si blbý? Líbali jsme se. Chápeš to? Ty a já!" Křikla jsem.

,,Strašně mě to mrzí" Sklopil hlavu. ,,Jsem idiot!" Dupnul naštvaně. ,,Ale pravdou je,že...toho nelituju" zašeptal. ,,Cože?" Zadusila jsem se popcornem. ,,Já...něco k tobě cítím,Chloé. Vždycky jsem cítil" Podíval se na mě. ,,Alexi,jak to můžeš říct? Vždyť jste byli s Rae tak šťastní" Kívala jsem hlavou. ,,To si jen myslíš..." Založil si hlavu do dlaní. ,,Jakto?" Nechápala jsem. ,,S Rae to bylo strašně rychlý. Myslel jsem si, že ji miluju" Zastavil se. ,,Chci říct...cítil jsem k ní něco,ale nebylo to dostatečně silné. Neříkám,že jsem s ní nebyl rád. To byl,ale i ty sis toho musela všimnout,Chloé. S tebou jsem si vždycky rozuměl nejvíc a miloval jsem tě. Jenže to bylo těsně po tom,co ses rozešla s Peterem. Řekla jsi mi,že si dáváš s klukama pauzu a já dělal jakože nic. Jenže pravda je,že jsem se přes to nikdy nepřenesl. Ty city tu stále jsou a...tys mi nikdy nedala šanci" Řekl a já viděla v jeho očích lítost a smutek. ,,Myslel jsem si,že Rae miluju...ale měl jsem ji rád,jen jako nejlepší kamarádku"

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Hiiii💛 tak tahle kapitola byla kratší,ale myslím,že jste se dozvěděli to,co jste měli a protože začaly prázdniny tak jsem chtěla vydat rovnou dvě kapitoly💛
Taky chci říct to,že se pomaličku blížíme ke konci!!!!💛🤭

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now