23.Kapitola-Nový začátek?

4.8K 200 9
                                    

Zítra začíná škola a končí letní prázdniny. Nemám moc v oblibě školu,ale už mi docela chybí. Nebo spíše,kamarádi mi chybí.

,,Chceš pomoct"? Zeptala jsem se Camerona. ,, Né,to je dobrý. Už to skoro mám". Odfrknul si.

Cameron večer odjíždí do Kanady. Začíná mu škola stejně jako​ nám. Bude mi chybět. Budu tu sama,ale to mi nějak nevadí. Rae k nám každý den chodí,takže v pohodě.

Nastal večer a s ním i Camuv odjezd.
,,Budeš mi chybět,zavolej mi dobře"? Objala jsem ho. ,,Ty mě taky Chloe,dávej na sebe pozor jasný"?! ,,Jasný" usmála jsem se.

Byl večer,šla jsem si lehnout. Byla jsem utahaná. Myslela jsem na to,jak mi Shawn včera pomohl. Myslela jsem,že už dávno odjel do Kanady. Nečekala jsem,že ho ještě potkám. Proč mi pomohl když jsem se k němu tak zachovala? Nechápu to.

Ráno mě vzbudil ten příšerný zvuk budíku. A je to tu zase. Vstala jsem z postele a šla si dat sprchu. Po ranní sprše jsem se oblékla do džín a bílé halenky. Vlasy jsem si pročesala a lehce přejela žehličkou na vlasy. Makeup jsem neřešila,na řasy jsem si nanesla řasenku a na rty balzám.

Nemusela jsem ani nějak dlouho čekat na autobus. Došla jsem ke škole kde na mě už čekala Rae. ,,Ahoj" objala mě,objetí jsem jí hned opětovala.

Vstoupily jsme do školy. Vše při starém. Klasika. Šly jsme najít naši třídu a když jsme ji našly,usadily jsme se na volná místa.

Právě začala hodina. Profesorka nám říkala to,co už znám na zpamět takže jsem ji nějak nevnímala ale pak se rozletěly dveře a v nich stal hnedovlasy kluk. Byl udejchaný. ,,Já se moc omlouvám,jsem nový...zabloudil jsem". ,,Dobře,tak se nám představ a pak si sedni na nějaké volně místečko" odpověděla mu profesorka. ,,Ehm,jsem Alex..." .

,,Dobře Alexi,můžeš se jít někam posadit" usmála se na něj. Alex se rozhlédl po třídě a zastavil se u nás s Rae. Potom se vydal našim směrem a sedl si na volné místo před nás.
Rae do mě drkla ,,On si sedl před nás,chápeš to? Už teď je to nejhezčí kluk ze školy" šeptla. ,,Není nejhezčí" uchechtla jsem se. ,,Znáš snad někoho,kdo je hezčí a víc sexy než on"? Pozvedla tázave obočí. ,,Marcus" šeptla jsem a neudržela se smíchu. ,,Ty seš pako" plácla mě a začala se hihňat.
Marcus byl kluk z druhaku,jel po mě i po Rae...

Hodina skončila. Zrovna když jsem chtěla projít kolem nového spolužáka,nevšimla jsem si jeho tašky a zakopla. ,,Jsi v pohodě"? Vypadal ustaraně. ,,Ehm,jo...jen jsem zakopla" Řekla jsem a zastrcila si spadlí pramínek vlasů za ucho.  ,,Jak se jmenuješ"? Zeptal se mě. ,,Zjisti si to". řekla jsem a odešla. Mohla jsem mu to říct rovnou,ale tohle je větší zábava. Počítám s tím,že to do zítra bude vědět,buď se někoho zeptá,nebo to zaslechne když mě někdo bude volat. Uvidíme.

Druhý den na mě opět čekala Rae. Vešly jsme spolu do školy a zamířily si to k našim skříňkám. ,,Co máme první hodinu"? Zeptala jsem se Rae. ,,Matiku" protocila očima. ,,Neee,tu tak nesnáším" zabouchla jsem skříňku a chtěla jít do třídy ale někdo mě chytl za rameno. Otočila jsem se a naskytl se mi pohled na hnědovlasého kluka. ,,Kam pak jdeš,Chloe"? Jemně se usmál. ,,Na matiku,máme ji první pockat-" došlo mi to. ,,Jak jsi to zjistil"? ,,To je jedno a teď,když vím tvoje jméno,chci odměnu" usmál se. ,,Co? O žádné odměně jsme nemluvili" uchechtla jsem se. ,,To mi je jedno" založil si ruce. ,,Chceš žvýkačku"? Vytáhla jsem si z kapsy balení žvýkaček. ,,Jsi vtipná" začal se smát.
,,Odměnu si vyberu sám i kdy ji budu chtít" pošeptal mi do ucha a odešel. Ještě chvíli jsem stála na chodbě a pak šla do třídy.

,,O čem jste mluvili"? Šeptla směrem ke mě protože Alex seděl před námi a mohl by to slyšet. ,,To je jedno" mávla jsem nad tím rukou. ,, Není,řekneš mi to o přestávce". 

Celou hodinu jsem přemýšlela nad tím,co tou odměnou myslel. Byla hloupost říct mu,ať si zjisti mé jméno.
Měla jsem mu to říct rovnou,nemusela bych řešit tohle.

Hodina matiky konečně skončila a čekal mě dějepis. Ten me naštěstí baví.  Šla jsem do třídy a sedla si do volné poslední lavice. Rae má teď zeměpis proto sedím sama.

Do třídy vešla parta kluků. Mezi nima byl i Peter který se na mě hned usmál a mířil si to ke mě.  ,,Můžu"? Zeptal se a sedl si vedle mě. ,,Samozřejmě" usmála jsem se. Petera znám diky Camovi,byli si hodně blízcí. Než Cam odjel studovat do Kanady,Peter k nám často chodil. V jeden čas jsem k Peterovi něco cítila,ale nikdy jsem mu to neřekla. Byl ke mě vždycky milý a rozuměli jsme si.

,,Dlouho jsme se neviděli" řekl. ,,Jo,chyběl jsi mi" sklopila jsem zrak. ,,Ty mě taky..i Cam" smutně se pousmál. ,,Mohli by jsme někam zase zajít" usmála jsem se. ,,Jo,to by jsme mohli" řekl nadšeně a přitáhl si mě do medvědího objetí.
Neváhala jsem a hned ho objala. Koutkem oka jsem viděla stát u dveří Alexe který nás pozoroval. Společně jsme se zasmali a odtáhli se od sebe protože začala hodina.

Po skončení hodiny jsem se s Peterem rozloučila, protože dnes už spolu zadnou hodinu mít nebudeme. Vyšla jsem ze třídy a slyšela za sebou jak na mě někdo volá. Byl to Alex. ,,Potřebuješ něco"? Nadzvyhla jsem obočí. ,,Kdo to byl"? Zeptal se. ,,Myslíš Petera"? Usmála jsem se  ,,Jo,co mezi sebou máte"? Založil si ruce. ,Do toho ti nic není" uchechtla jsem se a šla pryč.  ,,Nezapomeň na odměnu"! Křikl. Protocila jsem očima a šla najít Rae.  Ten Alex je nějaký drzý. Stará se o věci do kterých mu nic není.

Když jsem konečně dorazila domů,první vec kterou jsem udělala byla sprcha. Po sprše jsem se najedla,udělala úkoly a šla si lehnout.  Byla jsem unavená. Dnešek byl celkem náročný.

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílDonde viven las historias. Descúbrelo ahora