25.Kapitola-Školní výlet

4.6K 188 6
                                    

Přišla jsem do školy. Rae ještě pořád chyběla,ale zítra už nejspíš přijde.
Odemkla jsem svou skříňku a vzala si své učebnice na dějepis. ,,Ahoj". Ozval se za mnou povědomí hlas. Otočila jsem se a uviděla Petera. ,,Jé,ahoj".
,,Nechceš zase někam dnes zajít"? Zeptal se. ,,Jo,proč ne". Zahihňala jsem se. ,,Dobře. Pojď,jdeme do třídy". Chytil mě za ruku s úsměvem na tváři.
Drželi jsme se za ruce a došli do třídy na dějepis. Pár lidí po nás pokukovalo,ale to mi bylo jedno. Jen když jsme procházeli kolem Alexe,tak jsem měla dost zvláštní pocit protože nás propaloval pohledem....

Hodina dějepisu skončila. Musela jsem se s Peterem prozatím rozloučit,protože příští hodinu spolu nemáme,ale potom máme společně fyziku,takže za to jsem ráda.

Chtěla jsem jít na toaletu,ale někdo mě vtáhl do třídy a zabouchl dveře.
,,Alexi? Co to děláš"? Nechápala jsem situaci. ,,Říkal jsem ti přece,že si odměnu vyberu sám kdy a jakou budu chtít". Šel pomalým krokem ke mě.
,,A-ale...jakou odměnu? Co chceš? Vždyť to byla jenom sranda".
,,To je moc otázek. Mlč chvíli". Přistoupil ke mě a zastrčil mi pramínek vlasů za ucho. ,,Jsi krásná,víš to". Pošeptal mi do ucha a poté se ho lehce otřel rty. To ve mě vyvolalo husí kůži,ale né proto,že by se mi to líbilo. Spíše naopak.
,,Alexi,co chceš". Snažila jsem se znít klidně i když mi srdce bušilo o sto šest. ,,Jen tě víc poznat". Prstem mi přejel přes rty. Cukla jsem sebou. ,,Přestaň". Svraštila jsem obočí. ,,Ale notak". Položil mi svou dlaň na tvář a usmál se. ,,a nemrač se,nesluší ti to".
Nahl se ke mě a políbil mě. Byla jsem mimo. Pak se ale otevřeli dveře. ,,Omlouvám s-" zarazil se. ,,Chloe"?!
,,Petere?! J-já..." Nestačila jsem nic říct,práskl dveřmi a odešel. ,,Alexi! Co jsi to udělal! Všechno jsi zkazil,proč jsi to uděl-". Umlčel mě polibkem. Odtrhla jsem se od něho a utekla najít Petera.

,,Petere. Petere stůj"! Běžela jsem za ním,ale nezastavil se. ,,Prosím"! Křikla jsem. Otočil se na mě a čekal co mu řeknu. ,,Petere,nebylo to tak,jak si myslíš. Vážně". Doběhla jsem k němu. ,,Já vás viděl Chloe. Byli jste sami zavřený v jedny třídě. Myslel jsem,že mě máš ráda...". ,,Mám tě ráda". Skočila jsem mu do řeči. ,,Ne,mýlil jsem se. Běž si za Alexem,nech mě být". Otočil se a odešel. Stála jsem tam a nevěděla co dělat. Všechno zkazím. Proč? Proč je to tak? Proč pokaždý,když mi na někom záleží se to musí pokazit? Nechápu to. Přestává mě to bavit.

Přišla jsem domů. Rozhodla jsem se,že zavolám Rae. ,,Jak se máš? Ještě pořád ti není dobře"? Zeptala jsem se. ,,Už je mi líp. Cítím se fajn,můžu přijít"? ,,Samozřejmě,budu tě čekat".

Zatímco jsem čekala,až přijde Rae. Objednala jsem si pizzu. Zanedlouho tu byla Rae i pizza. ,,Tak povídej,co se stalo"? ,,Co? Nic..co by se mělo stát". Falešně jsem se usmála. ,,Vidím ti to na očích. Jsi nějaká divná,tak povídej".

Vše jsem jí nakonec řekla. ,,To mě mrzí... Být tebou,tak si dám s klukama úplnou pauzu. Prostě No boyfriend No problem. Ten pravej přijde ve správný čas a Peter to není. No a Alex,to je takovej ten badboy,být tebou tak se mu vyhýbám". ,,Děkuju Rae" usmála jsem se a objala jí.

Rae u mě prespala,takže jsme mohly jít do školy spolu. Školu jsme měly blízko,takže jsme šly procházkou.

Vešly jsme společně do třídy a usadily se na svá místa. Když jsem procházela kolem Alexe,rošťácký se na mě usmíval,ale já ho jen ignorovala.
Zbývalo pár minut do začátku hodiny,Alex se na mě otočil a díval se na mě. To mi nebylo vůbec příjemné. Rae si toho všimla taky. ,,Potřebuješ něco,Alexi"? Pronesla sarkasticky. ,,Od tebe nic". Sarkasticky se na ní usmál.
Natáhla jsem ruku ke svému telefonu který ležel na lavici,abych se podívala kolik minut zbýva do zvonění,ale Alex mě za ní chytil. ,,Chloe-" začal. ,,Mlč Alexi,s někým jako jsi ty,já nechci mít nic společného! Nech mě už být". Sykla jsem. Chtěl ještě něco říct,ale začala hodina a do třídy vešla naše učitelka.

Učitelka nám všem rozdala lístečky kde se psalo,že pojedeme na výlet do Paříže. Všichni hned začali jásat. ,,Budeme tam tři dny. Jedeme tam hlavně kvůli tomu,aby jste se tam něco nového přiučili a hlavně kvůli vaší francouzštině která na tom není nějak dobře" řekla naše učitelka.

,,Pojedeš"? Vyhrkla na mě Rae,což mě zaskočilo. ,,Jo no,pojedeš"? Otočil se na mě Alex a nadšeně se mě zeptal na stejnou otázku jako Rae.
Oba si vyměnili nenávistný pohled a pak se zase věnovali mě. ,,Nad čím tak dlouho přemýšlíš. Samozřejmě že tam jedeš". Řekla Rae. Alexovi se na tváři hned vytvořil úsměv. ,,No,já vlastně nevím". Prohrabla jsem si své vlasy. ,,Cože"? Vyjekli oba naraz. ,,Musíš jet"! Řekl Alex. ,,Jo,musíš. Bez tebe to nebude ono"! Fňukla. ,,Jedeme tam pozítří,tak ti dám zítra vědět dobře"? Řekla jsem směrem k Rae. ,,Dobř-". ,,A co já? Mě dej taky vědět". Ozval se Alex. ,,Můžeš už sklapnout"?! Vyštekla Rae. Alex ji propálil pohledem a otočil se. Konečně.

Hodina skončila,konečně přestávka. ,,Dojdu si na toaletu,jdeš taky"? Zeptala jsem se Rae. ,,Nejdu,budu tady". Jen jsem kývla a vydala se k toaletam.

Když jsem vyšla z toalet,někdo tam na mě čekal. ,,Co chceš Alexi"? Protocila jsem očima. ,,Jak jsi to myslela,že s někým jako jsem já,nechceš mít nic společného"? Založil si ruce.
,,Protože znám typ kluku,jako jsi ty".
,,Jo? A jaký typ kluka jsem"? Nadzvyhl jedno obočí. ,,Badboy". Řekla jsem a chtěla odejít. Alex mě však zastavil. ,,Nejsem badboy,proč si to myslíš"?
,,Tvoje chování o tom vypovídá. Jsi tu nový,znám tě teprve tři dny a ty už mě líbáš. To ti přijde normální? Ještě k tomu všemu jsi mi pokazil vztah"! Rozhodila jsem rukama. ,,Byla to moje odměna. Prosimtě,vždyť se k tobě vůbec nehodil". ,,Odměna za co? Že jsem si udělala srandu a řekla ti,ať si moje jméno zjistíš? Trochu přehnaná odměna. A kdo se ke mě teda hodí,ty"? Uchechtla jsem se. ,,Ano já".  Povýšeně se usmál. ,,Achjo". Zakroutila jsem nad tím hlavou a šla zpátky do třídy.

,,Kde jsi byla tak dlouho"? Zeptala se mě Rae. ,,Zakecala jsem se s někým".

Po náročném dni,jsem přišla konečně domů. Přemýšlela jsem o tom výletu. Moc ráda bych jela,ale bohužel nemám dostatek peněz. S Cameronem jsme si rozdělili peníze které jsme vydědili po rodičích,ale já z toho budu muset nejakou dobu vyžít. Nemůžu si za to jen tak jít na výlet. Ale mohla bych se zeptat Cama,ten má stejně ještě nějaký brigady.

Zavolala jsem Camovi na facetime. ,,Ahoj,tak jak se daří"? Zeptal se mě hned. ,,Jde to,já bych se tě chtěla na něco zeptat". Byla jsem nervózní. ,,O co jde"? Usmál se. ,,Víš,se školou jedeme pozítří na jeden takovej výlet. Ráda bych tam jela,ale bohužel nemám dostatek peněz. Mam peníze na živobytí. Tak bych se chtěla zeptat, jestli bys mi nepůjčil? Já si plánuju sehnat brigádu a vše bych ti vrátila". ,,Ehm,počkej chvilku". Řekl směrem ke mě.  ,,Jdu na chodbu,zatím se mi na to podívej". Řekl někomu.  ,,Kdo to tam s tebou je"? Zeptala jsem se. Nic neříkal. Zavřel si tam dveře a pak konečně odpověděl na mou otázku.

,,Shawn. Jsme spolu na pokoji".  Takže Shawn tam celou dobu byl? Tak to je úžasný teda. ,,Aha. Takže,půjčíš mi"? ,,Je mi to líto Chloe,ale sám nemám dost peněz". V očích měl lítost. ,,Jakto? Máš peníze který si zdědil ne? A říkal jsi,že máš nějaký brigády". Byla jsem mimo. Teď mi nešlo o ten výlet. Zajímalo mě,co s těma penězma udělal. ,,Nell...". Řekl. ,,Cože"? Nechápala jsem. ,,Skoro všechno jsem utratil za ní. Pořád po mě něco chtěla. Nezbylo mi nic. Takže teď mám brigádu a snažím se....každopádně s Nell už nejsem. Když zjistila,že už skoro žádné peníze nemám,tak mě prostě nechala". ,,Camerone,bože. Ty seš idiot. Ta holka mi od začátku nějak nesedla. Zlatokopka. Vy kluci si radši vybíráte pipiny,než hodný holky". ,,Já vím,stejnou chybu už neudělám a promiň,že ti nemůžu pomoct". ,, V pohodě". Řekla jsem. Rozloučili jsme se a ukončili hovor.

Šla jsem napsat Rae.
Ch: Omlouvám se,ale na ten výlet nepojedu .
Rae mi hned odepsala.
R: Co? Proč ne?:(
Ch: Nemůžu.
R: Achjo:(((
Ch: Uvidíme se zítra ve škole,pá.
R: Ahoj.

Udělala jsem si úkoly do školy a lehla si do postele s notebookem. Dívala jsem se na 13 Reasons Why.

Po dvou hodinách dívání se na 13 Reasons Why mi Cam nečekaně zavolal. ,,Came? Děje se něco"? Měla jsem strach proč mi volá.  ,,Můžeš si začít balit"! Řekl nadšeně. ,,Co"? Uchechtla jsem se. ,,Sehnal jsem ti peníze,můžeš tam jet". ,,Co? Jak? Camerone...moc ti děkuju"! Měla jsem takovou radost. Jen by mě zajímalo,odkud je sehnal.

Ahooj❤ Teď mám více času a proto vydávám kapitoly častěji. Můžu vám slíbit,že příští kapitola bude stát za to 💓 a jinak,napadá vás odkud ty peníze má?:)

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now