12.Kapitola-Vzbuď se

5.8K 295 3
                                    

Pohled Shawna

,,Vůbec ti nerozumím,pomalu a znova"! Snažil jsem se dostat z Camerona co se stalo. Vzbudil mě ve tři ráno.
,,Rodiče...oni..n-nehoda a-a...nevím co mám dělat,musíš přijet nezvládám to Shawne prosím"! Zhroutil se a vyplo se to. Byl jsem zmatený a v šoku. Rychle jsem si sbalil věci,vzal doklady,peněženku,mobil a vyrazil na letiště. 

Když jsem konečně dorazil do LA,zvonil jsem a čekal až mi Cam otevře,ale nikdo neoteviral. Začal jsem bouchat do dveří a křičet. Co když si něco udělal?  Zkusil jsem to ještě jednou,tentokrát už mi otevřel​. ,,Co se stalo"?! Vyhrkl jsem. Byl ubrečený. ,,Rodiče měli autonehodu,volali mi z nemocnice...táta to n-nepřežil" odmlčel se ,,máma je v nemocnici,dávají ji 8% na přežití" řekl a propukl v pláč.
,,Cože?! Came...brácho...moc mě to mrzí. Pojedeme do nemocnice,dobře"? Řekl jsem a objal ho. Jen kývl. Potom mi to došlo.
,,Kde je Chloe? Pojede s náma,já vím,že mě nechce vidět,a-ale nemůže tady zůstat sama,je to holka může si něco udělat nebo..." Musel jsem se zastavit. Proč nic neříká?  Cameron se na mě jen zmateně dival.  ,,Ale...ona jela s nima" šeptl. Jako by mě teď,někdo bodl do srdce. Nedokážu vám zrovna teď říct,jak jsem se cítil. Bez rozmýšlení jsem se rozeběhl ke Camovo autu. Celou cestu do nemocnice ani jeden z nás nic neřekl.

Hned jak jsme vešli do nemocnice,zeptali jsme se na recepci kde leží Camovo máma. ,,Vy jste.."?
,,Syn" odpověděl. ,,Paní Dallasovou zrovna operují,dáme vám vědět až operace skončí,zatím můžete počkat v čekárně" mile se usmála. Nám ale do smíchu vůbec nebylo. ,,Chloe"! vyhrkl jsem. Leknutím sebou škubla. ,,Chloe Dallasova,jela s nimi,je to moje sestra" řekl Cam a snažil se znít klidně. ,,Vydržte prosím" zamracila se. Já i Cam jsme byli dost nervózní.. ,,Je mi to líto,slečna Chloe Dallasova je v umělém spánku. Leží na pokoji 139"
Cam se hned vydal hledat její pokoj,zatímco já tam ještě pořád stál a zkoušel se vzpamatovat.  Co když se...neprobudi?

Stál jsem před dveřmi pokoje,kde Chloe leží. Zhluboka jsem se nadechl a stlačil kliku. Stál jsem mezi dveřma,neschopný pohybu.
,,Nechám tě tady s ní" řekl Cameron. Jen jsem kývl. Sedl jsem si k ní. Díval jsem se na to,jak je slabá a jak má všude modřiny a stehy. ,,Chloe...moc mě to mrzí" chytl jsem ji za ruku. ,,Musíš se vzudit,Cameron tě potřebuje...já tě potřebuju".  Víc už jsem říct nemohl. Bylo to pro mě opravdu těžký.

,,Půjdu spát,jsem vyčerpaný. Půjdeš se mnou zítra do nemocnice"?  Zeptal se mě Cameron.
,,Samozřejmě" odpověděl jsem. ,,Ty nepůjdeš spát"? Zeptal se mě naposledy. ,,Za chvíli".  Jen kývl a odešel k sobě do pokoje.  Takže teď je to tak,že zůstanu několik dní u Cama. Potřebuje mě...
Jestli umře jeho máma a Chloe...se nevzbudí,už nebude mít nikoho.  A co budu dělat já,když se Chloe nevzbudí?
Poprvé,když jsme se s Chloe políbili, ještě před tou party,uvědomil jsem si,že jí miluju.

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now