47.Kapitola-Dej nám ještě šanci.

3.3K 162 9
                                    

Byla to Rae. ,,Chloe,ty nejsi připravena?" ,,Dnes do školy nejdu" Řekla jsem a šla do obýváku. ,,Takže on nepřišel?" Zeptala se a šla za mnou. ,,Ne" Odpověděla jsem. ,,V kolik vlastně odlétá?" ,,Přesně za..." Vzala jsem do ruky mobil. ,,Hodinu" Dala jsem si ho zpátky do kapsy. ,,To ještě stihneš!" Vypiskla Rae. ,,Co? Já za ním nejdu" odsekla jsem. ,,Proč ne?!" Založila si ruce. ,,Protože to nemá cenu. Vážně. On nepřišel,kdyby mu na mě záleželo, tak přijde a vyříkame si to. Asi to tak mělo být,tečka" Vzdychla jsem. ,,Co? To neříkej..." Zněla smutně. ,,Je to pravda. Naše láska už asi není to,co bývala, když se na mě vykašlal kvůli takový kravině" ,,To asi máš pravdu...ale do školy jít musíš. Tak se dej do kupy,Chloé Dallasova!" Rozkázala mi.  ,,Mě se nechce" Zakňourala jsem a padla na gauč. ,,Dělej!" Ukázala prstem na schody. ,,Tak dobře" Mávla jsem rukou a šla se do pokoje obléct.

Cesta do školy proběhla v tichosti.
Na chodbě k nám přišel Alex. ,,Tak?" Nazvedl obočí. ,,Alexi,neptej se mě na něho. Vážně už se mi o něm nechce mluvit" Odfrkla jsem. ,,Promiň.."

Šla jsem do své třídy. Měli jsme angličtinu a mě začal v půlce hodiny zvonit telefon. ,,Slečno Dallasova,mobily mají být během vyučování vypnuté!" Okřikla mě učitelka. ,,Já se omlouvám,mohla bych na toaletu?" Podívala jsem se na ni se psíma očima. Učitelka jen kývla.

Šla jsem na toaletu a podívala se,kdo mi volá. Byl to Shawn. Vzdychla jsem a zvedla to. ,,Chloé?" Vyhrkl. Byla jsem ticho. ,,Chloé já..já moc mě to mrzí-" ,,Jo jasně,že mrzí" Řekla jsem tiše. ,,Co?" Zarazil se. ,,Nevěřím ti! Tys prostě odešel a naštval ses na mě kvůli klukovi,který pro mě nic neznamená a to nejhorší je,že jsi mě ani nevyslechl,jak to doopravdy bylo. Nezáleží ti na našem vztahu. Kdyby jo,tak bys včera normálně přišel ke mě domů a vyříkali bychom si to"
,,J-já chtěl,al-" ,,Měj se Shawne" Šeptla jsem. ,,N-né prosím,nezavešuj,Chloé!" Naléhal. ,,Mám hodinu,co ještě chceš?!" ,,Chci aby sis mě vyslechla!" Zvýšil hlas. ,,Ty sis mě nevyslechl,proč bych měla já?" ,,Protože...protože tě miluju a ty miluješ mě a mě to vážně moc mrzi"  Řekl už klidně. ,,Vážně musím jít..." Vzdychla jsem.  ,,Tak já ti zavolam potom,dobře?.." Čekal na odpověď. Zavěsila jsem a šla do třídy.

Zrovna když jsem vešla,zazvonilo na přestávku. Vzala jsem si tašku a vyšla na chodbu. ,,Jsi v pohodě?" Přišla ke mě Rae. ,,Né,jdu domů" ,,Vážně? Nemám jít s tebou?" ,,Nechci,abys kvůli mě zameškavala hodiny..." Odpověděla jsem ji. Rozloučily jsme se a já šla domů.

Přišla jsem a lehla si na gauč.  Podívala jsem se na telefon,kde jsem  měla tři zmeškané hovory. Byli od Shawna,tak jsem mu zavolala. Ať to máme za sebou.

Shawn mi to hned zvedl. ,,Chlo,jsem strašně rád,že jsi zavolala" Řekl a pokračoval.  ,,Chci ti říct,co se včera stalo" ,,Tak spusť" Odpověděla jsem a čekala,co mi řekne. ,,Když jsem odešel,šel jsem do klubu a tam se opil. Vím,že nemáš ráda,když chodím sám do klubu,ale já to potřeboval. Být sám. Nemyslet na tebe. I když to fakt nebyl dobrý nápad..." ,,Shawne nechceš mi doufám říct,že..." ,,Ne! To vůbec..." Vyhrkl. ,,Dobře tak..pokračuj" řekla jsem tiše. ,,Jak jsem řekl,opil jsem se. Nepamatuju si každičký detail toho,co jsem v tu noc dělal,ale vím to,že jsem brečel..a pane bože je mi trapně" Nervózně se uchechtl. Nevěděla jsem,jak reagovat na to...že kvuli mě brečel. ,,To je v pohodě,jsi člověk..taky jsem brečela...mluvit dál" ,,Vyšel jsem z klubu a křičel tvoje jméno. Chtěl jsem jít k tobě domů,ale ten alkohol v krvi mi to nějak neumožnil. Pak na mě někdo zavolal policajty,za rušení nočního klidu a přišel si pro mě můj bodyguard Jake a odletěli jsme dřív. Museli jsme,aby to nikdo nezjistil a nepsalo se o mě všude na internetu"
,,Počkej,jak by si pro tebe mohl přijít tvůj bodyguard,když si přijel sám a než by doletěl,to by taky nějakou dobu trvalo. Proč mi tu Shawne lžeš?"
,,Co? Né,Chloé věř mi. Já ti nelžu...proč bych to dělal? Proč bych si to vymýšlel? Můj bodyguard tu byl celou dobu se mnou" ,,Takže chceš říct,že jste přijeli oba? Jak je teda možný,že jsem ho za celou tu dobu neviděla? Není jeho prací být s tebou a dohlížet na tvoje bezpečí?" ,,On byl. Byl i v tom hotelu,akorát v jiném pokoji logicky. Když jsme tam spolu...víš co. No a v další den,jsem brzo ráno vstal a šel za ním s tím,že jsem v pořádku a že chci být sám s přáteli,že se mi nic nestane a dál jsem mu volno. On byl celou dobu v hotelu,pak se dozvěděl co za blbost jsem udělal a odletěli jsme. Já...moc mě to mrzí a nechci to ukončit" Vzdychl. ,,Dobře,věřím ti,ale nevím,jestli je dobrý nápad v našem vztahu pokračovat" Řekla jsem upřímně. ,,Cože? To si dělaš srandu? Chloé,já tě miluju...já už o tebe přijít nechci" Zlomil se mu hlas. ,,Shawne,já tebe přeci taky,ale co když nám prostě není souzený být spolu? Po kolikáté jsme se spolu už rozešli? Prostě...už jsem unavená z toho všeho" ,,Já tě chápu,taky se mi to nelíbí,ale miluju tě a nechci nikoho jinýho. Dej nám ještě jednu šanci..." ,,Dobře" Šeptla jsem. ,,A nechceš teda vědět jak to s tím klukem bylo?" Zeptala jsem se. ,,Ne. Věřím,že to nic nebylo" ,,Děkuju" usmála jsem se.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Hii💛😂 Další kapitola vyjde buď zítra nebo v pátek. Od teď budou kapitoly vycházet každý pátek,neděli a když budu mít čas,tak i pondělí.
Jen jsem ještě chtěla říct,že tenhle příběh bude končit 60.kapitolou a po tomhle,co se stalo mezi Chloé a Shawnem, bude následovat něco dost velkého. Takže...se těším u dalších kapitol💛

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílKde žijí příběhy. Začni objevovat