31.Právě teď mám vsechno co chci.

4.5K 208 13
                                    

Vzbudila jsem se a Shawn ještě spal. Chvíli jsem se na něho jen tak dívala,pak jsem vstala a šla do koupelny. Vyšla jsem a pořád ještě spal. Šla jsem k němu a začala ho obklopávat polibky. ,,Mhm..." Pomalu otevřel a oči a hned měl má tváři ten jeho sladký úsměv. ,,Dobré ráno" řekla jsem. ,Dobré" uchechtl se a přitáhl si mě k sobě. ,,Shawne... musím udělat snídani,pusť mě. Musíme se napapkat" Uchechtla jsem se. ,,Ale já nechci..já chci papkat tebe" šibalsky se na mě usmál a převalil mě pod něho. Přitáhla jsem si ho do polibku a přetočila jsem se. Takže byl teď on pode mnou. Líbala jsem ho vášnivě na rtech,poté jsem se přemístila na jeho krk a následovně k jeho bříšku až dolů,kde jsem náhle přestala. ,,Někdy příště" křikla jsem a rozeběhla se. ,,C-co...Chloe"! Křikl pobaveně.

Udělala jsem nám lívance s kakaem.
,,Zavolám Camovi,chci mu říct o tom,že tady teď budu bydlet s tebou".
Vytáhl mobil a začal vytáčet Camovo číslo. ,,Chtěl jsem s tebou o něčem mluvit" ,,O co jde"? ,,Budu se stěhovat k vám domu,už jsem ti říkal,že jsme s Chloe zase spolu. Nechci aby tady byla sama.." ,,V pohodě,to je fajn". ,,Ale ještě si budu muset dojet pro nějaké věci,tak můžu přijít za tebou" ,, Dobře".
Takže teď to bude asi tak,že u nás bude Shawn bydlet. Jsem teprve v druháku zatímco Camovi v Canade zbývá už jen dodělat třeťák o svátcích a prázdninách se vrací zase domu. No a v prosinci Shawnymu začíná turné.

,,Co budeme dnes dělat"? Zeptala jsem se. ,,Už něco vymyšlenýho mám,ale to spíš k večeru" ,,Tak to se těším". Políbila jsem ho. ,,Já taky". Usmál se.

,,Máš zavřený oči"? Ujišťoval se Shawn. Už nejspíš po desátý. ,,Jo mám,Shawne. Kdy už tam budem"?
,,Za chvíli" řekl. ,,Kdy za chvíli"?
,,Teď. Můžeš otevřít". Otevřela jsem oči a naskytl se mi pohled na to všechno. ,,Shawne já..." Nemohla jsem se vymáčknout. ,,Líbí se ti to"? ,,Strašně moc"!

 ,,Líbí se ti to"? ,,Strašně moc"!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Byla noc,stále jsem tu spolu byli. Leželi jsme vedle sebe a pozorovali hvězdy. ,,Padá hvězda"! Křikla jsem. ,,Klid,Chloe" usmál se. ,, Přej si něco". Převrátila jsem očima. ,,Právě teď mám všechno co chci,nic nepotřebuju". Usmál se a nahl se pro polibek. ,,Miluju tě" řekla jsem a spojila naše rty.

,,Je zima,už by jsme měli jít" řekl Shawn,sundal si mikinu a podal mi jí. ,,Děkuju" usmála jsem se na něho a chytla ho za ruku. Došli jsme k autu.
Shawn mi otevřel dveře. ,,Hraješ si na gentlemana"? Zahihňala jsem se. ,,Já jsem,gentleman" mrk a sedl si za volant. ,,Můj gentleman" uchechtla jsem se. ,,Přesně tak" sladce se usmál. Zavřela jsem oči a opřela se o okénko.
Shawn mi položil ruku na stehno a rozjel se. Dojeli jsme domů a šli spát.

Guyzzzz💜 vim,že tenhle díl je takový o ničem...nemám zrovna teď čas,ale vy si zasloužíte kapitolku. Moc děkuju za 1.61K😭💜💜💜Jste úžasný💜

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now