56.Kapitola-Zpátky v hotelu

2.7K 165 17
                                    

Dojeli jsme k hotelu,kde jsme před měsícem byli se Shawnem. V ten den,spíše noc...jsme se sem šli milovat a teď? Nechci vědět,co bude následovat....

Šla jsem k recepční a zeptala se,jestli tu má někde pokoj Shawn Mendes. Řekla mi,že si mě pamatuje a dala mi klíčky od jeho pokoje. Poděkovala jsem a přivolala si výtah.

Stala jsem u jeho pokoje. Svírala jsem v ruce kliku a nebyla schopna otevřít dveře. Vážně se bojím,co bude...až tam půjdu. Budeme se hádat? Udobrime se? Vysvětli mi,co bylo v tom klubu? Bude na mě křičet,kvůli Alexovi? Ach...už nemůžu.

Rychle jsem otevřela dveře a přivřela oči. Když jsem je otevřela,bylo tu prázdno,ale pak jsem si všimla jeho batohu. Zavřela jsem tiše dveře a šla ke koupelně,odkud jsem slyšela vodu a...Shawna. Buď se dělá,nebo pláče.
Protože jsem slyšela,jak vzdychá. Spíše to druhý.

Sedla jsem si na židli a čekala,až vyjde. Každá minuta,mě zabíjela. Pak jsem uslyšela,jak voda zastavila. Srdce mi začalo busit víc,než obvykle. Pak se dveře otevřeli a já na sucho polkla a postavila se. Vzhledl ke mě a vykulil oči. Byli tak červené.  ,,Co tady chceš?" ,,Já....musíme si promluvit,Shawne" Řekla jsem. ,,Nemáme o čem. Běž si za Alexem" Řekl znechuceně. ,,Já tě chápu,dobře? Ale nevíš jak to bylo,tak se na mě takhle nekoukej..." Sklopila jsem hlavu. ,,Já vás viděl,to mi stačí" Odpověděl. ,,Rae mi vše řekla" Dodal. ,,To jsem si mohla myslet..." Sedla jsem si. ,,Mezi mnou a Alexem nic není,jsme kamarádi" ,,Kamarádi se nelibaji a nespí vedle sebe v posteli" ,,My jsme se...byl opilý. Políbil mě,protože....mě miluje" ,,Wow ještě lepší. Tak on tě miluje. Je mi z něho špatně" Řekl a podíval se na mě. ,,Nebuď na něho tak krutý,Shawne! On to ke mě cítil celou dobu. Už když jsme byli v Paříži,ale já mu nikdy nedala šanci a s Rae to bylo tak narychlo...jenže se mnou si vždycky rozuměl víc,než s ní. On ji nechtěl ublížit a já taky ne. Já si jsem vědoma toho,že to byla chyba a omluvila jsem se jí několikrát. On toho nelituje,ale to už není můj problém. Vysvětlila jsem,že z nás nikdy víc nebude a on to pochopil. Takže ho nech být. On mě políbil,protože měl důvod. Né jen kvůli tomu,že byl opilý,ale tys byl opilý a už na tobě seděla nějaká devka!" ,,Já jsem nevěděl,co dělám! Z té noci si nic nepamatuju!" Zvýšil hlas. ,,Jasně,jak ti to mám věřit? A na tý fotce to vypadá,že si to strašně moc užíváš. Taky mi je z toho špatně!" ,,Tohle nemá cenu!" Křikl až jsem sebou cukla. ,,Tohle nemá cenu...je to pořád dokola" Řekl o dost klidněji a podíval se na mě. ,,Je konec" vydechl.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Hii💛 doufám,že jste si kapitolu užili. Už nám zbývá jen pár kapitol💛

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now