48.Kapitola-Školni večírek

3.7K 164 1
                                    

,,Škola končí za týden,co plánuješ dělat?" Zeptala se mě Rae. ,,Cestovat se Shawnem" Odpověděla jsem s úsměvem na tváři. ,,Jak? Bere si dovolenou? Jde to vůbec,když má turné?" Svraštila obočí. ,,Myslela jsem to tak,že budu během turné s ním. Budeme spolu cestovat do různých zemích,budu na každé jeho show a to nejhlavnější? Budeme spolu" Uculila jsem se. ,,O čem se bavíte?" Přišel do třídy Alex. ,,Alé..jen rozebírame,co budeme dělat o prázdninách" Odpověděla mu Rae. ,,A co teda plánujete?" Uchechtl se. ,,No,Chloé bude se Shawnem na turné. Já tu týden nebudu,jedu k babičce na venkov,ale až přijdu,budeme spolu. Zatím můžeš vymyslet nějaký výlety, festivaly,cokoliv kam bychom spolu mohli jít" Usmála se Rae. ,,Dobře" Kývl Alex.

Do třídy vešla naše třídní učitelka a všem nám rozdala pozvánky.
,,Večírek před koncem školního roku?" Přečetla Rae. ,,Půjdeme tam?" Otočil se na nás Alex. ,,No já půjdu,co ty?" Otočila se na mě Rae. ,,Já...jasně nenechám si to ujít" Usmála jsem se. ,,Počkat" ,,Co je?" Podívali se na mě. ,,Přečtěte si to celý" Ukázala jsem prstem na poslední větu. ,,Každý má mít doprovod? Tak to zůstanu doma. Nemám s kým jít" Řekla jsem. ,,Notak Chloé,víš kolik kluků by s tebou chtělo jít?" Podíval se na mě Alex. ,,Žádnej" Založila jsem si ruce. ,,To není pravda,hele...já ti někoho seženu,nech to na mě" Řekl mi. ,,Né díky,znám tvoje kamarády" Uchechtla jsem se. ,,Nebuď tvrdohlavá,dej mi šanci. Já ti někoho najdu,nebudeš litovat" Naléhal. ,,Prosím,Chloé" Podívala se na mě Rae. Nakonec mě přemluvili.

Mohla bych jít s Rae a Alexem,ale nechci být navíc. Jenže najít si doprovod v téhle škole plných badboyu? To bych radši zůstala doma. Kdybych mohla se Shawnem...ale nemůžu. Jsem zvědavá,koho mi Alex najde.

Byl čas oběda. Šli jsme si sednout na naše místa a probírali ještě ten večírek. Všimla jsem si,že kluci už začínali zvát holky. Já jsem nebyla ta populární tady. Neměli mě rádi,protože jsem holka Shawna Mendese. Lidi si myslí,že ho využívám kvůli slávě. Což není vůbec pravda,Shawna miluju celým svým srdcem.

,,Um...já jsem se chtěl... zeptat" Objevil se tu nějaký kluk. Nervózně si hrál s rukou a byl strašně roztomilý.
,,Nechtěla bys jít se mnou...na ten večírek?" Řekl se sklopenou hlavou,tak aby se mi nemusel dívat do obličeje. Byl strašně stydlivý.

,,Jasně! Moc ráda" Usmála jsem se a pohled přesunula na Alexe s Rae.
,,Tebe nemyslím krávo,myslím Rachel" Řekl hnusně. Alex dostal výbuch smíchu. ,,Oh.." Začala jsem rudnout. To byl trapas.

,,Né díky,to radši půjdu tamhle se školníkem" Řekla Rae. Náš školník byl gay,mimochodem. Ten kluk jen zklamaně odešel. ,,To bylo hnusný" Smál se Alex. ,,Zasloužil si to,neměl nazvat mou nejlepší kamarádkou krávou a taky ho mohlo napadnout,že jdeme spolu" Řekla Rae. ,,Pravda" Kývl na souhlas. ,,Hele Chloé,nic si z toho nedělej,slíbil jsem ti přece,že ti někoho najdu" Mrkl na mě a vzal mi tác z ruky. ,,Počkej,Alexi! Odnes i můj tác" Křikla Rae. ,,No jasně,promiň. Myslel jsem,že ještě jíš" Uchechtl se.

Po škole jsme šli k Alexovi domů.
Rae už tu byla několikrát,já tu jsem poprvé. ,,Paní,ty bydliš ve vile?" Řekla jsem šokovaně. ,,Jo,ale většinu času tu nejsem" ,,Jakto?" Zeptala jsem se. ,,Protože moje rodiče jsou většinu času pryč,kvůli práci. No a já tu jsem sám a nudím se" Mykl rameny. ,,Aha. Víš,co bys měl Alexi?" Položila jsem mu dlaň na rameno. ,,Né,co?" Podíval se na mě s jiskrou v očích. ,,Zvát mě sem častěji" Řekla jsem vážně. Alex se začal smát. ,,A co bychom tu asi dělali?" Založil si ruce. ,,Cokoliv! Můžeš udělat party,nebo můžeme být u bazénu" Ukázala jsem na jeho velký bazén. ,,Chloé? Vždyť ty máš taky bazen" Uchechtl se. ,,No jo,ale ten je oproti tomuhle nic" Řekla jsem. ,,Nó tak...možná by sis mohla zaplavat" Řekl. ,,Co?" Svraštila jsem obočí. ,,Ahoj" Zamával a já už byla ve vodě. ,,Já tě zabiju!" Křikla jsem. ,,Co se tady děje?" Přišla za námi Rae,která nám nesla piti. ,,Nic,Chloé se líbí můj bazén,tak mě napadlo..." Ukazal na mě. ,,Dobře ty!" Uchechtla se Rae a placla si sním. ,,Teď si na řadě ty" Strčil do ní a ta už byla ve vodě se mnou. ,,Tak to si odskáčeš" Začala na něho naštvaně řvát. ,,Pozor!" Křikl a skočil šipku mezi nás.
Chvíli jsme zůstali u Alexe a kdyz se začalo stmívat,zavezl nás domů.

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílKde žijí příběhy. Začni objevovat