35.Kapitola-Turné?

4.3K 188 16
                                    

,,Co kdybychom zkoukly nějaký seriál"? Navrhla Rae. ,,Jaký?" Sedla jsem si na gauč. ,,To je jedno" uchechtla se a sedla si vedle mě.  ,,Kde je vlastně Shawn?" Zeptala se mě. ,,Nahoře. Něco sepisuje" Vstala jsem a šla si pro vodu.  ,,A co?" Pustila seriál s názvem - The end of the f***ing world. Ten seriál jsem si zamilovala. ,,Já nevím a ticho už" uchechtla jsem se a sledovala seriál.

Po třech dílech jsme s Rae měly hlad.
,,Nic tu není" protocila jsem očima při pohledu do prázdné ledničky. ,,Shawne!" Křikla jsem,aby mě slyšel a po chvíli přišel. ,,Nic tu není a my máme s Rae hlad" řekla jsem. ,,Tak si něco objednejte" navrhl Shawn. ,,O to nejde. Musíme něco nakoupit". ,,Tak teda pojedeme na nákup. Běžte si zatím sednout do auta" hodil po mě klíčky a šel si obout boty.

Sedla jsem si dopředu a Rae do zadu.
Po chvíli přišel Shawn. Nastartoval auto a rozjel se. ,,A co ve škole?" Zeptal se nás. ,,Ugh strašný! Jenom píšeme testy nic víc. Kdo má taky pořád čas na učení huh? Ani nepamatuju,kdy jsem naposledy byla v nějakým klubu" zamyslela se Rae. Se Shawnem jsme se na sebe uchechtli. ,,Čemu se smějete? To není vtipný" založila si ruce. ,,Schválně. Kdy naposledy jste si někam vyšli vy huh?" Nadzvyhla obočí a čekala na odpověď. ,,Nó..." Zamyslel se Shawn. ,,Já myslím,že.-" začala jsem,ale Rae mi skočila do řeči. ,,Tak vidíte! Ani si to nepamatujete. To bylo na silvestra totiž. Musíme se nějak přeci bavit. Mladý jsme jen jednou".

,,Shawne,tolik toho brát nemusíš" usmála jsem se. ,,Ale jo,musím hunny" políbil mě a vzal do ruky víno. ,,Shawne,ty něco plánuješ"? Řekla jsem po tom,co jsme se od sebe odtáhli. ,,Um... možná" šibalsky se usmál.
Vše,co jsme potřebovali máme. Teď už konečně jedeme domů.

Shawn mě poslal s Rae do pokoje. Prý musí něco připravit. Nevím co,ale neřešila jsem to. ,,Všimla sis,jak se Aleš pořád vtírá?" Usklebila se na mě.  ,,Jo,někdy je to vážně otravný"
,,Nebo včera,když ch-" začala Rae,ale Shawn ji přerušil. ,,Holky,pojďte dolů!" Slyšely jsme,jak na nás volá ze zdola. Došly jsme tedy dolů a slyšely několik hlasů vycházejících ze zahrady. ,,Ahoj holky" No to snad né.
,,Ahoj...Alexi" křečovitě jsem se na něho usmála. Rae vypadala,že chce umřít. Nedivím se jí. ,,Shawne haha. Můžeš na slovíčko?" Ukázala jsem prstem a došla do kuchyně. ,,Co děláš? Nenechávejte mě tu" zašeptala na mě "nenápadně" Rae. Haha promiň.
,,Co se děje?" Usmál se a pohladil mě po vlasech. ,,Co tu dělá Brandon..Kai a krucinál Alex??" Rozhodila jsem rukama. ,,Říkaly jste,že se musíme bavit ne? Tak jsem tweetoval,že pořádáme mini party u bazénu kdo chce,může přijít" usmál se. ,,To je sice milý,ale proč zrovna on. Stačí mi to ve škole" řekla jsem. ,,Notak Chloé. Bav se..." Řekl a na tváři se mu vytvořil úšklebek. ,,C-co je? Proč se na mě takhle díváš?" Začala jsem být nervózní. ,,Nic jen...dneska máš fakt hezký vlasy,ale trocha vody by jim neuškodila" ,,Shawne!" Vypiskla jsem,když mě vzal do naruče. ,,Neopovazuj se! Vždyť to musí být studený! Notak..." Chytla jsem se ho pevněji. ,,Zadrž dech" řekl a než jsem se stihla vzpamatovat,už jsem byla celá mokrá. ,,Haha Alexi. Strašně vtipný...a hele,trocha vody by to taky neuškodila" řekla jsem a začala na něho cakat. Shawn a Rae se hned přidali. ,,Lidi přestane,notak" Ujela mu noha a skončil v bazénu.

,,Tuhle zesil!" Křikla Rae a začala tančít. Se Shawnem jsme seděli na okraji bazénu a Rae tančila s Alexem. Wow...víno dělá divy. Ostatní už šli domů. Bylo docela pozdě...ale co? Je sobota večer. Jídla a pití tu ještě bylo dost.

,,Co jsi vlastně dělal?" Zeptala jsem se Shawna. ,,Kdy?" Odpověděl. ,,Posleni týden?" uchechtla jsem se. ,,Víš...pořád jsi v pokoji a něco si píšeš do sešitu nebo s někým voláš..." dodala jsem. ,,Já...dobře,řeknu ti to" usmál se a chytl mě za ruku. ,,Plánoval jsem moje turné" ,,Turné?" Vykulila jsem oči. ,,Ano. Začal nový rok. Vydal jsem album...tak proč ne? Už mám naplánované datumy a různé města a...vlastně už vsechno"
,,Um...tak to je..." Nemohla jsem se vymáčknout. ,,Vážně úžasný" usmála jsem se. ,,A...kdy a kde máš první zastávku?" ,,V Japonsku...za měsíc" odpověděl a já se nestačila divit. ,,Dobře um..wow. No á...kdy se vrátíš?" Zeptala jsem se,ale tentokrát mlčel. ,,Shawne? Kdy se vrátíš?" Postavila jsem se. ,,Za šest měsíců...asi" špitl. ,,Půl roku? Asi??" Vyhrkla jsem. ,,Dobře...dobře...určitě nějaké zastavky domu mít budeš ne? Aby jsme se mohli vidět a tak" řekla jsem,ale on jen sklopil hlavu. Pochopila jsem,proto jsem už nic víc slyšet nechtěla. Šla jsem do pokoje.
Hned jsem uslyšela,jak na mě Shawn volá. Zavřela jsem dveře a lehla si.
,,Chloé..." Zaťukal na dveře. ,,Otevři mi. Nebuď tak krutá" řekl a to mě donutilo vstát. Otevřela jsem dveře. ,,Já? A krutá? Děláš si srandu?" Sarkastický jsem se uchechtla. ,,Ty mi jen tak oznámíš,že bez tebe budu muset být půl roku Shawne a čekáš,že budu v klidu? Já ti to přeju...strašně moc a jsem za to ráda,ale to pomyšlení...že se neuvidíme půl roku" držela jsem v sobě slzy. ,,Já vím...mrzí mě to" přitáhl si mě do objetí. Zaborila jsem mu hlavu do hrudi a on mě chytl ještě pevněji. ,,Budeme si volat" řekl. ,,Jo...ale tohle přes videochat nejde" špitla jsem a ucítila na svých vlasech něco,co mě donutilo se odtáhnout. Podívala jsem se mu do tváře. ,,Shawne.." setřela jsem mu slzu. ,,Miluju tě.." řekla jsem. ,,Já tebe taky" políbil mě. ,,To zvládneme" jemne se usmál a já mu úsměv opětovala. ,,Nepůjdeme už spát?" Zeptal se mě. ,,Jo,už jsem unavená. Ale co Rae a Alex?" Zeptala jsem se.
,,Tak si zatím lehni. Já se za nima půjdu podívat" odpověděl. Šla jsem si lehnout. Po chvíli zase přišel. ,,Rae si lehla na gauč a Alex na zem. Jsou oba úplně opilí" usmál se a lehl si ke mě.
Propletli jsme si spolu prsty. ,,Dobrou" ,,Dobrou hunny".

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Tak teda v psaní pokračují ❣️ Doufám,že se vám kapitola libila❤️

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílKde žijí příběhy. Začni objevovat