15.Kapitola-Koncert

6.7K 250 2
                                    

Ráno,když jsem se vzbudila,první co jsem videla,byl Shawnovo obličej.
,,Dobré ráno" řekl a sladce se usmál.
,,Jsi vzhůru dlouho"?  Zeptala jsem se. ,,Chvíli" řekl přičemž mě políbil na čelo.
Usmála jsem se na něho a chtěla odejít do kuchyně abych udělala snídani,ale jeho  ruka mě stáhla zpátky. ,,Kam jdeš"? Svraštil obočí. ,,Jdu udělat snídani" řekla jsem a pokusila se odejít,ale on mě opět stáhl do postele. ,,Nechoď" přitáhl si mě a omotal kolem mě jeho svalnaté paže. ,,Tak ale chvíli" řekla jsem. Jen se uchechtl.

,,Zitra mám koncert,tak mě napadlo...vím že se ti moje hudba nelíbí a... nenutím tě...ehm prostě,nechtěla bys jít semnou"?  ,,Strašná ráda půjdu"! Vyhrkla jsem a skočila mu kolem krku. ,,Jsem rád" šeptl mi do vlasů. ,,A mám tvoji hudbu ráda,nikdy jsem neřekla že nemám. Jsi úžasný zpěvák a jsem na tebe pyšná" řekla jsem. Odtáhl se aby mi viděl do očí a políbil mě.

,,Můžem zlato"? Křikl na mě z chodby.
,,Už jdu" křikla jsem a vzala si svou kabelku. ,,Wow" řekl. ,,Ehm..co"? Usmála jsem se. ,,Jsi krásná" řekl přičemž mě políbil na celo. Uculila jsem se a cítila jak se červenám.

Byla jsem se Shawnem v backstage. Všichni ke mě byli strašně milí. ,,Pět minut Shawne" křikl nějaký chlap. Shawn kývl a šel směrem ke mě. ,,Takže za pět minut to začne..." Řekl. ,,Zlato,nemusis být nervózní,budeš úžasný jako vždycky" políbila jsem ho. ,,Miluju tě" ,,Já tebe"odpověděl.

Jak jsem říkala,byl úžasný. Celý koncert byl naprosto dokonalý! Opravdu jsem byla ráda za to,že tu můžu být a za to,že zrovna jeho srdce patří mě. Shawn přišel konečně do backstage kde jsem byla já a zbytek jeho týmu.  Přišel společně i s Camilou Cabello. Chtěla jsem ho jít obejmout a říct mu,jak moc jsem si to užila...ale byla jsem úplně odstrčená. Všichni ho objímali a tak,nemohla jsem se k němu dostat a byla na něj nalepená Camila... Nežárlím. Jen je to divný pocit.
Prostě se kolem nich nějak procpu a půjdu za ním. Vždyť spolu chodíme... Co řeším? ,,Prosím,zdovol...mohl bys...eh...Shawne"! Objala jsem ho. Konečně. ,,Chloe. Tak co,jaký to bylo"? Usmíval se. ,,Úžasný"! Znovu jsem ho objala. Shawn byl opravdu šťastný,takovýho jsem ho ještě neviděla.
,,Shawne,jdeme už"? Slyšela jsem za sebou hlas dívky. Shawn se ode mě odtáhl. ,,Jdeme ke Camile,půjdeš taky"? Chtěla jsem něco říct ale... ,,Jo,musíš taky"! Řekla Camila a táhla mě ven,kde už na nás všechny čekalo auto. Sedla jsem si do zadu. Shawn seděl s klukama ve předu. ,,Vždycky po koncertě máme party,je to už takový nás zvyk. Minule jsme byli u Shawna,teď je u nás". Řekla Camila. ,,Aha.." odpověděla jsem. ,,A vy spolu chodíte"? Zeptala se mě po chvíli. Docela mě to zaskočilo. ,,Ehm,jo chodíme spolu". Uchechtla jsem se. Jen kývla hlavou a dál už nic nerikala.

Dojeli jsme k velkému domu. Shawn mě chytil za ruku a společně jsme vešli dovnitř.

Několik lidi se opilo kromě mě a Shawna. My jsme nepili. Bylo už něco kolem jedenácté. Byla jsem unavená ale Shawn se očividně dobře bavil s Camilou. Odešla jsem ven. Sedla jsem si do prázdného auta a užívala si to ticho a klid. 

,,Chloe"? Slyšela jsem ten sametový hlas. Otevřela jsem oči a viděla Shawna.
,,Co tady děláš,proč nejsi uvnitř"? Zeptal se mě a sedl si vedle mě. ,,Byla jsem unavená a nechtěla jsem tě otravovat když jsi se s Camilou tak dobře bavil". Odpověděla jsem. ,,Chlo...měla jsi mi to říct,jeli by jsme domů" pohladil mě po rameni. ,,Promiň" zívla jsem.  Políbil mě na čelo a nastartoval auto. ,,Pojedeme domu,můžeš zatím spát,pak tě vzbudím" řekl. Jen jsem se na něj usmála,chytla ho za ruku a zavřela oči,ale slyšela jsem zaklenutí dveří. Otevřela jsem oči. Shawn tu nebyl,kam šel?
,,Klid miláčku,jen jsem ti šel pro deku. Je už zima a ty máš na sobě jen tyhle krátký šaty" otevřel dveře a přikryl mě.
,,Miluju tě" stahla jsem si ho k sobe. ,,Já tebe", řekl do polibku. Líbal mě tak vášnivé. Po chvíli se ale odtáhl. Byla jsem naštvaná. Chtěla jsem ať mě líbe dál. ,,To dokončíme doma,teď už musíme jet" sladce se usmál a rozjel se.

Ahojkoooo,tak konečně nová kapitola 💕
Doufám že se líbí,a že vás příběh stále baví 💜

TO  BE  CONTINUED 1-2.Dílजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें