34.Kapitola-Londýn

4.1K 207 3
                                    

Cam společně s Jude už odjeli. My se Shawnem strávíme silvestra v Londýně. Nemůžu se dočkat.

,,Notak Shawne. Ty jsi horší než holka!" Křikla jsem. Po deseti minutách konečně vyšel z koupelny. ,,Cos tak dlouho dělal? Vždyť vypadáš pořád stejně" ,,Huh?? Moje vlasy? Nevidíš?" ,,Uhm...jak jsem řekla. Horší než holka" ,,Chloe!" Křikl a já vyběhla z domu. ,,Pro tentokrát ti to odpouštím" mrkl na mě. ,,Wow,to si ani nezasloužím" uchechtla jsem se a nastoupila do taxi,které nás odvezlo na letiště.

Na letišti za Shawnem přišlo několik fanoušků. Povídali jsme si sníma,zatímco jsme čekali. ,,My už musíme,tak se mějte" řekl Shawn a věnoval jim ještě poslední úsměv.

V letadle jsme si sedli na naše místa. Opřela jsem si hlavu o Shawnyho rameno a nasadila jsem si do ucha jedno sluchátko,zatímco Shawn to druhý. Pustila jsem playlist na Spotify a zavřela oči.

,,Chloé....zlato jsme tu" Zbudil mě Shawn. Vzali jsme si zavazadla a jeli do našeho hotelu.

Hotel byl dost luxusní,byla tu velká postel,koupelna s vířivkou a ten výhled co jsme měli...woah.
,,Co budeme dělat?" Zeptal se Shawn. ,, Můžeme se jít někam najíst" řekla jsem a Shawnovi se vytvořil velký úsměv na obličeji.

,,Jsem plná" zaknučela jsem,když jsme byli se Shawnem ve výtahu. ,,Já nemůžu ani dýchat" uchechtl se Shawn. ,,Proč jsme si toho dali tolik?" Opřela jsem se o Shawna a rozepla si poklopec. ,,Protože jsme od rána nic nejedli" řekl Shawn. ,,A nebo protože jsme nenažraný" rozesmála jsem se a upadla. ,,To víno nebyl dobrej nápad" rozesmál se Shawn. Výtah zastavil a otevřel se zrovna,když mě Shawn zvedal s otevřeným poklopcem z podlahy.  ,,Eh..um.." vydala jsem ze sebe,když jsem si všimla lidí,kteří chtějí nastoupit do výtahu. Dívali se na nás jako na blázny. Prošli jsme tiše kolem nich a když se výtah zavřel vybouchli jsme. ,,Ten její výraz,viděl si to?" Nemohla jsem se přestat smát. ,,Ale co teprve ten malej chlapeček,když šeptal svojí mámě : ,,Mami... proč ta holka objímá podlahu" achjo..." smál se Shawn.

Otevřeli jsme si dveře od pokoje a oba dopadli na postel. ,,Kolik vůbec je?" Zeptal se Shawn. ,,Pět teprve" odpověděla jsem.

Leželi jsme a odpočívali. Po několika hodinách,když už byla skoro půlnoc a to víno z nás vyprchalo,jsme se šli obléct a připravit se. Já si vzala šaty a přehodila přes sebe kabátek.
Shawn košili,černý úzký džíny a olivově zelenou bundu. Venku byla zima. ,,Ještě vem ten šampus" Připomenula jsem Shawnymu. ,,Neboj" usmál se.

Šli jsme k Big Ben,kde už to bylo  přeplněno lidmi.
Všichni začali odpočítávat. Chytli jsme se se Shawnem za ruce a odpočítávali taky. ,,3....2...1.." Shawn se na mě podíval a přitáhl si mě do polibku. ,,Jak na nový rok,tak pocelý rok" zašeptal a usmál se. Pohladila jsem ho po tváři a úsměv mu opětovala. Ohňostroj už začal. ,,To je krásný" Řekla jsem. Shawn otevřel šampaňské a nalil mi ho do kelímku.
Sledovali jsme ohňostroj a já nemohla být šťastnější.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tak tohle je taková kratší kapitola pro vás,jako poděkování za krásných 5 měsíců s vámi❤️ Dělá mi radost když vím,že to vůbec někdo čte a nepíšu to zbytečně.
Všem přeju šťastný nový rok plný radostí,lásky,štěstí a úspěchu 🎆🎉❤️
God bless🙏💘

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now