14.Kapitola- There's nothing holdin' me back.

8K 281 31
                                    

Shawn-pohled

,,Brácho,asi jsem to včera trochu přehnal" Objevil se Cam v kuchyni. ,,V pohodě,potřeboval jsi to" Jen se usmál a dělal si snídani. ,,Půjdeme dnes za Chloe"? Zeptal jsem se. ,,Samozřejmě" .

,,Ty máš koncert nebo něco"? Zeptal se mě nechápavě Cameron,když jsem si zrovna dával do kufru mýho Jeepu kytaru. ,,Ehm,ne já...Jen mě napadlo,že bych mohl Chloe zahrát".

Byli jsme opět u ní. Po deseti minutách mi Cam oznámil,že ještě musí někam jít. Má spoustu vyřizování kolem toho všeho. Teď je to všechno na něm,protože on je plnoletý a s Chloe už nikoho nemají.

Když Cam odešel,vytáhl jsem kytaru. ,,Víš,Chloinko..." Uchechtl jsem se. Už mi z toho všeho asi hrabe. ,,Vím,že jsi v kómatu,ale prý lidi v kómatu vnímají všechno". Říkal jsem si,že nemá cenu truchlit,musime být s Camem pozitivní a hlavně věřit v to,že se nám naše Růženka vzbudí. Přemýšlel jsem a napadlo mě,že bych jí mohl zahrát některé z mých písniček. Vím,že zrovna nebyla nějaká moje velká fanynka...
,,Ale Chlo,tohle ti chci zazpívat upřímně ze srdce".

I wanna tell you, how beautiful you are from where I'm standing
You got me thinking what we could be 'cause i keep craving, craving, you don't know but it's true
Can't get my mouth to say the words they wanna say to you
This is typical of love
Can't wait anymore, won't wait, I need to tell you how I feel when I see us together forever
In my dreams, you're with me
We'll be everything I want us to be

(Chtěl jsem ti říct jak si krásná odtud, kde stojím
Nutíš mě přemýšlet o tom, co bychom mohli být, protože já
stále toužím, toužím, ty to nevíš ale je to pravda
Nemůžu přimět svá ústa, aby ti řekla, co ti chtějí říct
Tohle je typické od lásky
Nemůžu už víc čekat, nebudu čekat, potřebuji ti říct, jak se cítím, když nás vidím navždy spolu
V mých snech jsi se mnou
Budeme všechno, co chci abychom byli)

Dozpíval jsem a sedl si k ní. ,,Mám pro tebe ještě něco". Vstal jsem a z tašky vytáhl malého. Tak možná trochu většího plyšáka. ,,Cam říkal,že máš ráda Unicorny. Bude tě tu hlídat před nemocničními příšerami,když tady já nebo Cam nebudeme". Položil jsem ho vedle ní.

Celou dobu jsem seděl vedle ní,hladil jí po vlasech a zpíval její oblíbené písničky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Celou dobu jsem seděl vedle ní,hladil jí po vlasech a zpíval její oblíbené písničky. Za tu dobu,co jsem byl doma,jsem napsal novou píseň.  Bude se jmenovat  ,,There's nothing holdin' me Back" Napsal jsem ji pro ní... Jednou,až se vzbudí,ji tu píseň zazpívám.

Po nějaké době jsem ale usnul. Je pravda,že teď nemám moc dobré spaní. Spím málo,hodně málo.... Večer pořád přemýšlím a nejde mi usnout. Takže teď sedím na židli kterou mám vedle její postele,hlavu mám položenou na jejím břiše,držím jí za ruku a spím.

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now