38.Kapitola-Poslední výdech

3.9K 180 14
                                    

Vzbudilo mě vyzvánění mého telefonu. Chtěla jsem to ignorovat,protože jsem byla příliš unavená na to,abych to zvedala,ale ono to nepřestávalo a nepřestávalo.

Rukou jsem nahmatala svůj telefon a podívala se kolik je hodin. Přitom jsem málem oslepla,každopádně bylo půl čtvrté ráno. Snížila jsem si na telefonu jas a podívala se,kdo mi zrovna teď volá. To číslo...bylo neznámé. Zaváhala jsem,ale nakonec jsem to zvedla,protože už to zvonilo celkem dost dlouho.

,,Halo?" Řekla jsem a čekala. ,,Chloe?" Vyhrkl někdo. ,,T..to jsem já Andrew!" Ten hlas mi přišel hned povědomí,pomyslela jsem si. ,,Stalo se něco??" Zeptala jsem se doufajíc,že je vše v pořádku. ,,Jde o Shawna" Vydechl. ,,Co je s ním?!' Řekla jsem trochu víc nahlas. Byla jsem nervózní z toho,co řekne. ,,Shawn on..." Začal,ale zastavil se. ,,Co? Co Shawn?!" ,,On..on....umřel" Zlomil se mu hlas. Cítila jsem,jakoby moje srdce vynechalo několik úderu. ,,Prosím?" Šeptla jsem,ale hovor se přerušil. Hned na to mi zase zavolal. ,,Omlouvám se,volám z telefonní budky. Je mi to lito,že ti to musím říkat po telefonu. Nemám sílu ani o tom mluvit... Ostatní jsou v nemocnici,já jediný tam nebyl když se to stalo" Slyšela jsem pláč. ,,Zrovna jsme se ubytovali v hotelu...den před Shawnyho vystoupením. Někdo zjistil v jakém hotelu je. Když jsme měli jít společně na večeři...ve výtahu ve kterým byl Shawn s klukama s nima byl i ozbrojený chlap a Shawn to schytal několikrát d..do srdce. Já na ně čekal před hotelem...nebyl jsem v tom výtahu s nimi. Ten někdo se chtěl Shawnovi pomstít..myslím,že to měl vše naplánované. Ostatní jsou v nemocnici...nic vážného,Shawn to ale nezvládl.."

Neměla jsem sílu na to,to dál poslouchat. Típla jsem to. Nedokážu to popsat,jak zlomená jsem teď byla. Doufala jsem,že celý telefonat je jen hloupá sranda. Nemůžu tomu uvěřit. Sebrala jsem všechnu mojí sílu a šla do koupelny. Podívala jsem se na sebe do zrcadla. Cítím se tak prázdná. Možná se cítíme prázdní,protože necháváme sami sebe ve všem,co jsem milovali...

,,Proč každý,na kom mi záleží,musí z mýho života odejít?" V hlavě se mi přehrály všechny momenty s mámou,tátou a...a s klukem,ktery mě dělal šťastnou. Vzala jsem si žiletku a nadechla se. Tohle už je prostě příliš... Vím,že se přes to nepřenesu. Setřela jsem si slzu a řízla se do tepny...jak nejvíc hluboko jsem mohla. Po nějaké chvíli se mi zamlžilo před očima...a já naposledy vydechla.

Otevřela jsem oči a zjistila,že to byla jen noční můra. Zhluboka jsem dýchala a rozbrečela se. Byla strašná tma a proto jsem si hned rozsvítila lampičku. Vzala jsem si do ruky telefon a zavolala Shawnovi. Ani jsem se nepodívala kolik je hodin. Všechno mi bylo ukradený,potřebovala jsem slyšet jeho hlas a vědět,že je v pořádku.

Nezvedal to. Hned se mi zatajil dech a já propukla v hysterický pláč. Přes mé vzlyky jsem si ani nevšimla,že to potom zvedl. Všimla jsem si toho hned poté,když jsem uslyšela jeho hlas. ,,Honey jsi v pořádku? C..co se..slyším pláč,co se stalo??" Zněl vystrašeně. ,,Bála jsem se" Šeptla jsem a utišila svůj pláč. ,,Co se stalo?" ,,Zdálo se mi,že jsi umřel. Bylo to tak reálné. Já se potom...zabila,protože jsem to nezvládla unést. J..já se omlouvám,že tě budím..ani nemám pojem o čase,ale já tě potřebovala slyšet. Strašně bych si přála tě mít teď u sebe..." Dořekla jsem. ,,Byl to jen zlý sen Chloe. Jsem v pořádku. Moc mě mrzí,že tě teď nemužu obejmout,ani nevíš jak moc bych si to přál a nedělej si starosti s tím,že jsi mě vzbudila...já brzo nevstavam,ale ty jo. Měla bys jít spát zlato" Řekl jemně. ,,Myslím,že jen tak neusnu Shawne" Řekla jsem upřímně.  ,,Dobře tak zavři oči...polož si někam vedle sebe telefon a jen poslouchej můj hlas. Nemej starost,já to zavěsím až poznám,že spíš dobře?" ,,Dobře...miluju tě Shawne. Slib mi,že na sebe budeš dávat pozor" Řekla jsem ještě. ,,Ja tebe taky a neboj...budu. A teď už zavři oči a pokus se usnout ano?" Odpověděl a já tak udělala. Hned poté jsem uslyšela z telefonu jak mi zpívá.
 
,,I watch your troubled eyes as you rest and I fall in love with every breath.
Wonder if those eyes are really shut
And 'am I the one you're dreaming of?'

Cause underneath the darkness
There's a light that's trying so hard to be seen
And I know this cause I notice
A little bit shining through the seams

And if this is what it takes then let me be the one to bear the pain
If this is what it takes
I'll break down these walls that are in our way
If this is what it takes"

Jeho hlas mě natolik uklidnil,že jsem hned usnula.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Hi❤️❤️❤️
Lekli jste se? Psalo se mi to těžce...ale🤷 Doufám,že se vám kapitola líbila,hlavně teda ten konec kdy jste zjistili,že Shawnek je v pořádku❤️

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now