52.Kapitola-Nemůžu uvěřit svym očím

3.2K 154 15
                                    

Postavila jsem se a šla ho obejmout. Nevěděla jsem,že to cítí takhle... Na jednu stranu mi ho bylo líto i když vím,že by nemělo.

,,Alexi,musíš chápat,že moje srdce patří Shawnovi..." Klekla jsem si k němu. ,,Já vím..." Zašeptal. ,,Pojď" Nastavila jsem ruku. ,,Kam?" Divil se. ,,Jdeme si zaplavat" Usmála jsem se. ,,Cože?" Díval se na mě,jako na blázna. ,,Nemůžeme se pořád jen trapit. Jsou prázdniny. Sice začaly strašně,ale ještě pořád to můžeme napravit a užít si je. Je mi líto Rae a doufám,že až přijde...tak se něco změní a budu se modlit,aby mi dokázala odpustit a Shawn by měl podle plánu přijet za čtyři dny,jenže po tomhle...budu mu muset zavolat a vše vysvětlit. Jsme tu sami Alexi. Mám tě ráda,jako nejlepšiho kamaráda a jsem ráda,že tu jsi" Usmála jsem se. ,,Tak dobře" uchopil mou ruku. Rozeběhli jsme se ven na zahradu a skočili do bazénu.

Alex mě zkoušel potopit a podařilo se mu to,ale když to udělal podruhé,dostala jsem nápad.
Přestala jsem se hýbat a uvolnila se. Takže jsem byla na dnu bazénu. Po chvíli už jsem viděla,jak ke mě plave a vytahuje mě. ,,Chloé! Otevři oči! Podívej se na mě,Chloé..."  Svíral mě v náručí a pak udělal něco,co bych nečekala....

Fláknul mi facku. ,,Au,idiote!" Otevřela jsem oči. ,,Tys...to bylo naschvál?!" Zněl naštvaně. ,,Jo,jsem dobrá herečka viď?" Uchechtla jsem se. ,,Uteč,Dallasova!" Ponořil se pod vodu a já nevěděla,co chce dělat.

Snažila jsem se dostat z bazénu,ale pak jsem ucítila jeho ruce pod vodou, jak mě drží za nohy a táhnou pod vodu. Zadržela jsem dech a pod vodou se na něho podívala. Usmál se a chytl mě kolem pasu.

Vyplavali jsme a v tichosti se na sebe dívali. Všimla jsem si,jak pozoruje moje rty a tak jsem rychle odvrátila pohled. ,,Paní...kdy se takhle zatáhlo?" Koukla jsem na zataženou oblohu. ,,Netuším" uchechtl se. ,,Ale vypadá to na pěkný slejvák...možná i bouřku" Bouřku? ,,Eh nó..tak jdeme dovnitř už" Řekla jsem a snažila se dostat co nejdřív z bazénu. Nesnáším bouřky.

,,Kam tak pospícháš? Neříkej mi,že se bojíš bouřek" Uchechtl se a chytl mě za ruku. ,,Nebojím a pusť mě" Škubla jsem. ,,Takže bojíš" Smál se dál a nechtěl mě pustit. ,,Sakra,Alexi! Okamžitě mě pusť!" Začala jsem panikařit,když jsem spatřila první blesky. ,,Kouzelné slůvko" Řekl. ,,Ehm...myslíš,běž do prdele?" Odpověděla jsem a pod vodou ho kopla. ,,Au!" Nadskočil. ,,To nebylo to,co jsem chtěl slyšet. Zkus to znovu" ,,Pusť mě,nebo tě zabiju" ,,Tak jo" řekl a rychle vylezl z bazenu. Co dělá? Běžel dovnitř a zavřel. To snad né.

,,Alexi!" Běžela jsem ke skleněným dveřím. ,,Alexi otevři,tohle není prdel" Protočila jsem očima. ,,Ale je" Vyplázl jazyk. ,,Alexi..-" Uslyšela jsem zahřmění. ,,Kurva otevři!!!!" Začala jsem busit do dveří. ,,Kouzelné sluvko!" Řekl. ,,Idiote!! Prosím!" Zakřičela jsem. Otevřel mi a rukou ukázal,že můžu dovnitř. ,,Ty jsi takový idiot,bože!" Řekla jsem naštvaně,když jsem kolem něho procházela. ,,Dik" Uchechtl se. ,,Jdu nahoru pro ručníky" Řekla jsem a odešla do koupelny.

Vrátila jsem se zpátky a neviděla ho tu,že by šel domů? Zamyslela jsem se. Pak jsem ale uslyšela hlasy ozývající se z obýváku. ,,Co tady děláš?" Podívala jsem se na něho,jak sedí na mém oblíbeném gauči. ,,Pustíme si horor" Vstal a šel si ode mě vzít ručník. ,,Ani náhodou.." Řekla jsem,zatímco jsem si sušila mokré vlasy. ,,Ale notak...je bouřka" usmál se. ,,A?" Nazvedla jsem obočí. ,,Tím je to lepší! Ta atmosféra,chápeš?" Podíval se na mě psíma očima. ,,Tak dobře,jdu se převlict. Vyber něco" Protočila jsem očima.

Šla jsem do pokoje a vzala si pyžamo.
Vlasy jsem si dala do drdolu a šla zpátky,cestou jsem se ještě zastavila v kuchyni a udělala popcorn.

I s popcornem jsem se vrátila zpátky do obýváku a naskytl se mi pohled na Alexe,zachumlanýho v mé dece. Sedla jsem si k němu. ,,Tak co si vybral?" Zajímala jsem se. ,,Nenávist" odpověděl. ,,To neznám" Opřela jsem se o opěradlo. ,,To je dobře" Vzal deku a přikryl mě s ní.

Po chvilce dívání to začalo být strašidelné a já se začala bát. Pak jsem ucítila,jak mě Alexova ruka pod dekou chytla a já málem dostala infarkt. ,,Co děláš?!" Vyskočila jsem z gauče. ,,Chtěl jsem tě jen chytnout za ruku,ať se tolik nebojíš..." Díval se na mě vážně. ,,Ou...já jsem se lekla a..- Zarazila jsem se. ,,Pane bože,proč jsi jen v trenkach? Kdy ses stihl svléknout?" Dívala jsem se na něho. ,,Celou dobu jsem byl takhle. To jsem měl zůstat v tom mokrém oblečení?" Uchechtl se. ,,Takže..tys byl vedle mě,celou dobu takhle?" ,,Vadí ti to?" Ušklíbl se. ,,Nó...jo asi nevím" Zajela jsem si frustrovaně rukou do vlasů. ,,Hele,o nic nejde. Jsme nejlepší kamarádi. Pojď to dokoukat" Ukázal rukou vedle sebe,abych si sedla. ,,Tak dobře" Řekla jsem a nejiste. Je pravda,že v tom mokrém oblečení zůstat nemohl. Měla jsem mu něco půjčit.

,,Hele...já ti zajdu aspoň pro nějaký triko" Řekla jsem. ,,Chloé.." Uchechtl se. ,,Hele dělám to,protože nechci abys byl nachlazený" Řekla jsem. ,,No jasně" Usmál se a věnoval svůj pohled televizi.

Vyšla jsem schody,rozsvítila a běžela přes chodbu do pokoje. Rozsvítila jsem,ale nic se nestalo. ,,Proč to sakra nejde?" Začala jsem mačkat vypínač. V tom jsem uslyšela zahřmění a myslela,že umřu. To jsou důchove....určitě se mi chtějí pomstít za to,co jsem v poslední době udělala. ,,Já vím duchové,že jsem nebyla poslední dobou hodná holka...ale prosím nechte mě být" kuňkla jsem. Fakt jsem se bála. Otevřela jsem skříň,ale nic jsem neviděla. Vytáhla jsem mobil,abych si s tím mohla svítit a snažila se najít nějaký Camovo triko. 

Když jsem triko našla,vyběhla jsem hned dolů za Alexem. ,,Co ti tak trvalo?" Zeptal se. ,,Odešlo mi v pokoji světlo" Řekla jsem a hodila po něm tričko. ,,Díky,to bylo..?" ,,Brachy" odpověděla jsem. Kývl a oblekl si ho.

Opřela jsem se a vzala si do ruky mobil. Ten horor mě nějak nebere,ale to žádný horor. Nesnáším horory.

Teď jsem tu měla víc zpráv od Shawna,než předtím. Už bych mu měla zavolat... chybí mi,ale já se prostě strašně bojím. Vždyť Alex je náš nejlepší kamarád....ublížila jsem Rae a tím ublížim určitě i jemu. Ale co si budem... už jsem mu dávno ublížila,tím že mu neodpovídám na zprávy.

Podívala jsem se i na instagram,kde jsem měla několik upozornění. Nahlédla jsem do zpráv,kam mi psalo několik fanouškovských účtu o Shawnovi. Nemám čas,odepsat na všechno. Když jsem to tak rychle projížděla,všimla jsem si,jak byl každý v šoku a zprávy byly  typu ,,Konečně! Stejně ses k Shawnovi nehodila" a nebo taky  ,,Co se stalo? Mrzí mě to,byli jste krásní"
Nechápala jsem,o čem mluví.

Přišla mi od nějaké fanynky Shawna, fotka. Podívala jsem se,co je na ní.
Nemohla jsem uvěřit svým očím.

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now