Επίλογος

793 82 17
                                    

Jen's POV.

"Είσαι έτοιμη μωρό μου;"  ο Harry φωνάζει καθώς μπαίνει στο δωμάτιο που ντυνόμαστε το οποίο είναι στα παρασκήνια. Είναι το τελευταίο βράδυ της περιοδείας των αγοριών και το να είμαι εγώ αυτή που ανοίγει την κάθε βραδιά σε κάθε συναυλία τους είναι η πιο καταπληκτική εμπειρία της ζωής μου.

"Ναι, απλώς νιώθω μια ατονία και μια ζαλάδα. Δεν ξέρω γιατί." απαντάω καθώς παίρνω άλλη μια δόση χαπιών βιταμίνης C, το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να αρρωστήσω μόλις τελειώσει το tour. Ο Harry και εγώ σχεδιάζουμε να πάμε εκδρομή κάπου εξωτικά για να χαλαρώσουμε μετά από 6 μήνες περιοδείας και δεν θέλω να το καταστρέψω με το να είμαι άρρωστη. Εμείς βασικά δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να μείνουμε μόνοι μας από το ταξίδι του μέλιτος στη Βενετία το οποίο ήταν καταπληκτικό παρεμπιπτόντως. Δεν έχω νιώσει ποτέ πριν τόσο συνδεδεμένη με τον Harry.

Ο Harry με πλησιάζει και βάζει μια τούφα από τα μακριά ίσια μαλλιά μου πίσω από το αυτί μου.

"Θα είσαι εντάξει αγάπη,απλώς δώσε τον καλύτερο εαυτό σου." αυτός λέει πριν σκύψει και μου δώσει ένα φιλί στην κορυφή της μύτης μου.

"Γιατί έχεις τόσα κέφια;''

''Πάντα έχω κέφι. Αλλά αν θες να ακούσεις έναν συγκεκριμένο λόγο,ανυπομονώ να είμαι μόνος μαζί σου σε κάποιο εξωτικό νησί όπου κανείς δεν θα μας ξέρει.'' με φιλάει στην κορυφή του χεριού μου αυτή τη φορά.

''Και εγώ ανυπομονώ.''  καθώς χαϊδεύω το μάγουλο του ακούμε μια φωνή έξω από το δωμάτιο υπενθυμίζοντας μας ότι πρέπει να ανέβω στη σκηνή.

Ο Harry βάζει το ένα χέρι του γύρω από τη μέση μου καθώς βγαίνουμε έξω από το δωμάτιο. Κάθε βράδυ της περιοδείας αυτός με πήγαινε μέχρι τη σκηνή και με παρακολουθούσε από τα παρασκήνια,μετά όταν τελείωνα μου έκανε διάφορα κομπλιμέντα πριν τρέξει για να ετοιμαστεί για την κανονική συναυλία που θα άρχιζε. Ήταν κάτι τόσο απλό αλλά σήμαινε τα πάντα για εμένα το γεγονός ότι με υποστήριζε κάθε βράδυ.

''Κυρία Styles,το μικρόφωνο σας.'' Ένας από την ομάδα στα παρασκήνια μου δίνει το μικρόφωνο μου καθώς ο Harry και εγώ στην πλατφόρμα η οποία θα με ανεβάσει στην σκηνή. Ακόμα νιώθω σουρεαλιστική όταν με αποκαλούν κυρία Styles.

Αυτός γυρίζει να με αντικρίσει,ακόμα κρατώντας με το χέρι του τη μέση μου καθώς βάζει και το άλλο χέρι του γύρω μου και αργά ενώνει τα μέτωπα μας,τα χείλη του απέχουν μερικές ίντσες από τα δικά μου. 

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now