Chapter 3

1.3K 130 12
                                    

Jennifer's POV.

Δεν μπορώ να πω ψέματα είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι στην εκπομπή. Αγχωμένη, ναι που θα γνωρίσω τον bachelor και ανήσυχη για το τι αυτός ίσως σκεφτεί για εμένα, αλλά ωστόσο ενθουσιασμένη.

Εγώ και άλλα 7 κορίτσια θα ετοιμαστούμε σε μια τεράστια σουίτα ξενοδοχείου πριν μάθουμε την ώρα που θα φύγουμε από την έπαυλη.

Αποφάσισα να ντυθώ με το καθημερινό στυλ μου για το βράδυ. Πιάνοντας τα μισά από τα μακριά σγουρά καφέ μαλλιά μου πάνω σε μια κοτσίδα, αφήνοντας
μερικές σκόρπιες τούφες στο μέτωπό μου. Απαλό make up χωρίς υπερβολή, διατηρώντας το φυσικό, με το πιο όμορφο και άνετο φόρεμα που η Claire και εγώ μπορούσαμε να βρούμε τις τελευταίες δυο μέρες. Ήταν ένα μακρύ φόρεμα μέχρι το πάτωμα με ασημένια τακούνια και αξεσουάρ.

Γλίστρησα μέσα στο φόρεμα μου και προσπάθησα να κουμπώσω το φερμουάρ μόνη μου.

"Χρειάζεσαι βοήθεια με αυτό;" Ένα ψηλό σκουρόχρωμο κορίτσι με εκπληκτικά μάτια ρωτάει όταν συναντώ τα μάτια της στον καθρέφτη.

"Ναι, ευχαριστώ!" Απαντάω ήρεμα καθώς με βοηθάει να ανεβάσω το φερμουάρ.

Γυρνώ για να την αντικρίσω και να την ευχαριστήσω ξανά για την βοήθεια της.

"Layla, και εσύ είσαι;" Αυτή λέει απλώνοντας το χέρι της σε εμένα για να το κουνήσω.

"Jennifer αλλά μπορείς να με φωνάζεις Jen." Απαντάω χαμογελώντας της και ανταποδίδοντάς της την χειραψία.

" Φοβερό, λοιπόν τουλάχιστον τώρα και οι δυο μας ξέρουμε κάποιον άλλον σε αυτό το γκρουπ κοριτσιών. " Απαντάει, απομακρύνοντας τα μαλλιά της μακριά από το πρόσωπο της.

Ήμουν έτοιμη να συνεχίσω την συζήτηση όταν ένας ηλικιωμένος άντρας ντυμένος κανονικά ήρθε μέσα και μας είπε να κατευθυνθούμε προς τη λιμουζίνα που περιμένει για εμάς.

Όλοι χαμογελάσαμε και γνέψαμε καταφατικά, βγαίνοντας μια μια έξω από το δωμάτιο. Μπορούσαμε να αισθανθούμε τη νευρικότητα όλων των κοριτσιών καθώς μπαίναμε μέσα στο όχημα βρίσκοντας μια θέση.

Καθόμαστε στη λιμουζίνα κοιτώντας γύρω όλα τα κορίτσια τα οποία ήταν όπως ακριβώς είπα ότι θα είναι, αυτό ο συγκεκριμένος τύπος. Υπήρχαν 3 κορίτσια με μακριά ίσια ξανθά μαλλιά που έμοιαζαν σαν να είχαν βγει από περιοδικό. Ντυμένες με κοντά και αποκαλυπτικά φορέματα και παστωμένες με make up. Αυτές χρησιμοποιούσαν την δωρεάν σαμπάνια που λάβαμε και χαχάνιζαν και συνέχιζαν να μιλάνε για προϊόντα ομορφιάς σε όλη τη διαδρομή για την έπαυλη.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum