Chapter 64

524 70 4
                                    

Jen's POV.

Ένα φορτηγό κορνάρει έξω και με ξυπνάει από τον βαρύ ύπνο μου. Στριφογυρίζω και ανοίγω τα μάτια μου, σκεπτόμενη αν πρέπει απλά να σηκωθώ. 

Βλέπω την ώρα σε ένα ρολόι που είναι στον τοίχο απέναντι από το κρεβάτι μου και ανακαλύπτω ότι κοιμάμαι 4 ώρες. Πρέπει να σηκωθώ. Ίσως πάω να πω ένα γεια στον Harry.

Τραβώντας τον εαυτό μου έξω από τα σκεπάσματα πηγαίνω στο μπάνιο και προσπαθώ να διορθώσω την εμφάνιση μου. Τα μαλλιά μου είναι μια μπάλα από κόμπους και το πρόσωπο μου φαίνεται λες και έτρεχα σε μαραθώνιο αγώνα. Καθόλου ελκυστικό για κάποιον που ίσως με δει.

Μέσα σε 20 λεπτά έχω χτενίσει τα μαλλιά μου,έχω βάλει λίγο make up και έχω φορέσει ένα τζιν και μια μαύρη κολλητή μπλούζα. Δεν νομίζω ότι θα πάω πουθενά εντυπωσιακά με τον Harry οπότε λέω να ντυθώ πιο άνετα. Βάζω το κινητό μου στην πίσω τσέπη του παντελονιού και παίρνω τα κλειδιά μου,βγαίνοντας έξω από το δωμάτιο και κλειδώνοντας την πόρτα πίσω μου.

Το στομάχι μου γουργουρίζει καθώς προχωράω προς το ασανσέρ. Ίσως πρέπει να πάρω κάτι να φάω για μεσημεριανό πριν βρω τον Harry. Γνωρίζοντας τον αυτός θα έχει πιθανόν ήδη βρει εστιατόριο και θα τρώει.

Πατάω το κουμπί στο ασανσέρ για τον όροφο που βρίσκεται το εστιατόριο. Οι πόρτες κλείνουν και αρχίζει να κινείται.

Σταματάει και βγαίνω έξω κοιτώντας το όμορφο εστιατόριο.

Όλα τα τραπέζια είναι διακοσμημένα με άσπρα και μαύρα τραπεζομάντιλα λες και ήταν έτοιμα για ένα σημαντικό γεγονός και οι σερβιτόροι ήταν ντυμένοι με άσπρα πουκάμισα και μαύρα παντελόνια.

''Μπορώ να σας βοηθήσω δεσποινίς;'' ένας νέος σερβιτόρος με σκούρα καστανά μαλλιά ρωτάει.

''Εμμμ,'' σκανάρω το δωμάτιο,σκέφτομαι αν πρέπει να φάω εδώ ή να περπατήσω στο δρόμο και να βρω μια καφετέρια.

Τα μάτια μου κοιτάνε όλους τους διαφορετικούς ανθρώπους που βρίσκονται στο δωμάτιο και κάθονται σε διαφορετικά τραπέζια. Επιχειρηματίες ή μικρές οικογένειες απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους.

Μια ξανθιά κοπέλα πιάνει το μάτι μου. Μοιάζει γνωστή σε εμένα βλέποντας την από πίσω. Κοιτάω πιο καλά για να δω ότι είναι η Sophie.

''Απλώς θα συναντήσω μια φίλη εδώ.'' χαμογελάω και πηγαίνω προς την Sophie.

''Θα σε πείραζε αν καθόμουν μαζί σου;'' ρωτάω καθώς φτάνω στο τραπέζι.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now