Chapter 50

678 80 4
                                    

Jen's POV.

Αργά σηκώνω το κεφάλι μου και κοιτάω τον όμορφο μελαχρινό με το χαμόγελο στο πρόσωπο του,τον άντρα που κάποτε αγάπησα τόσο πολύ.

''Εμμ γεια.'' του χαμογελώ.

''Χαίρομαι τόσο πολύ που σε βλέπω,είσαι υπέροχη!'' με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω και μετά με κοιτάει μέσα στα μάτια ξανά.

''Ευχαριστώ.'' ντροπαλά κοιτάω αλλού και βάζω μια τούφα από τα μαλλιά μου πίσω από το αυτί μου,ξαφνικά συνειδητοποιώ πώς είμαι ντυμένη.

''Είπες ότι ήσουν εκτός πόλης. Πότε γύρισες;'' Παίρνει μια καρέκλα από το άδειο τραπέζι πίσω μας και κάθεται ακριβώς δίπλα από εμένα στο τραπέζι μας.

''Χτες βασικά.'' κουνάω το κεφάλι μου και προσπαθώ να μην έχω οπτική επαφή μαζί του.

''Υπέροχα,αυτό είναι καλό.'' υπάρχει μια αμήχανη σιωπή ανάμεσα μας και η Claire παίζει με το κινητό της προσποιούμενη ότι δεν είναι εδώ.

''Λοιπόν πρέπει πραγματικά να μιλήσουμε. Δουλεύω τώρα οπότε μήπως να μιλούσαμε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αν είσαι ελεύθερη;''

''Δουλεύεις εδώ;''  ο Zach κατάγεται από μια σχετικά πλούσια οικογένεια,αμφιβάλλω αν θα δούλευε ποτέ ως σερβιτόρος.

''Λοιπόν είμαι ο manager,ο μπαμπάς μου είναι ο ιδιοκτήτης.'' τώρα θυμήθηκα. Ο Zach μου έλεγε την εβδομάδα πριν χωρίσουμε ότι ο μπαμπάς του σχεδίαζε να ανοίξει ένα εστιατόριο.

''Oh.'' ακόμα προσπαθώ να αποφύγω την οπτική επαφή. Ξέρω ότι αν κοιτάξω μέσα στα μάτια του ξανά,ίσως πω στους παραγωγούς ότι θα φύγω από την εκπομπή.

''Λοιπόν πρέπει αν φύγω,να σε πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα;'' 

Γνέφω καταφατικά και παίρνω το κινητό μου που χτυπάει μέσα στην τσάντα μου. Το τραγούδι είναι το 'Best Song Ever' οπότε ξέρω ακριβώς ποιος είναι. Μα τι timing.

''Παρακαλώ;'' Απαντάω.

''Γεια σου όμορφη. Σκέφτηκα να σου τηλεφωνήσω και να μάθω πως ήταν η πρώτη μέρα σου χωρίς εμένα.'' Χαμογελώ επειδή ο Harry ξέρει ακριβώς τι να πει.

''Πόσο σκεπτικός,ήταν...καλή.'' απαντώ.

''Τι συμβαίνει; Τι έγινε;'' Πώς αυτός ξέρει ότι κάτι συμβαίνει;

''Γιατί πρέπει να συμβαίνει κάτι; Είπα ότι ήταν μια καλή μέρα.'' 

''Εσύ δίστασες και ακούστηκες λίγο λες και είδες φάντασμα.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα