Chapter 12

941 86 48
                                    

Προσγειωθήκαμε στην Νέα Υόρκη μετά από 5 ώρες πτήσης. Καθόμουν δίπλα στην Layla και ένα κορίτσι που το έλεγαν Danielle που φαινόταν πολύ γλυκιά,δεν ήταν πραγματικά μια κακή πτήση.

Ο Harry καθόταν δίπλα στην Sophie και την Brenda στην σειρά πίσω μας και φαινόταν ότι αυτός διασκέδαζε. Μπορούσαμε να τον ακούσουμε να μιλάει και για γελάει για κάτι.

Μπήκαμε στην συζήτησή τους αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της πτήσης και πραγματικά γελάσαμε πολύ,ειδικά αφού πειράζαμε τον Harry όταν μας είπε ότι ακόμα ανησυχεί με τις πτήσεις παρόλο που ζει σε ένα αεροπλάνο αφού είναι μια διασημότητα.

Όλες φύγαμε από το αεροπλάνο παίρνοντας τις τσάντες μας. Ο Harry στεκόταν στην πόρτα επιτρέποντάς μας να βγούμε από την έξοδο, ήμουν η τελευταία που βγήκε.

Καθώς έβγαινα έξω γύρισα προς αυτόν, ''Ελάτε κύριε Σκισμένο παντελόνι,ας συναντήσουμε τα άλλα κορίτσια.'' Μου έδωσε το καλύτερο χαμόγελό του, ''Μην μιλάς τόσο σύντομα κυρία Σκισμένο παντελόνι.'' Απλώς γέλασα.Η ειρωνεία σε αυτήν την πρόταση με σκότωσε. Δεν έπρεπε να τον πειράζω για τους μεγαλύτερους φόβους μου όταν εγώ είχα και πολλούς μάλιστα.

Πήραμε τις βαλίτσες μας πριν πριν μπούμε στην λιμουζίνα που περιμένει για εμάς ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο.

Η λιμουζίνα έφτασε στο ξενοδοχείο που μέναμε και όλες βγήκαμε έξω με ενθουσιασμό,παίρνοντας τις βαλίτσες μας. Πήραμε το δωμάτιο ή θα έπρεπε να πω το κλειδί της σουίτας και κατευθυνθήκαμε στο ανώτατο(τελευταίο) πάτωμα του κτιρίου.

Η σουίτα ήταν καταπληκτική,είχε τουλάχιστον 4 υπνοδωμάτια,3 μπάνια και ένα τεράστιο μπαλκόνι με ένα τεράστιο σαλόνι. Η θέα από το μπαλκόνι ήταν εκπληκτική.

Προφανώς ο Harry έμενε στην άλλη πλευρά του διαδρόμου ακριβώς κάτω από την σουίτα μας. Αναρωτήθηκα πόσα κορίτσια θα ήταν γενναία αρκετά να προσπαθήσουν να κερδίζουν περισσότερη προσοχή.

Καθώς ξεπακετάραμε και βολευόμαστε στα δωμάτια μας ακούστηκε ένας χτύπος στην μπροστινή πόρτα. Η Layla και η Danielle με τις οποίες μοιραζόμουν το δωμάτιο δεν πτοούνταν  στο ποιος ίσως να είναι, αυτές απλώς συνέχισαν να ξεπακετάρουν.

Προχώρησα στο σαλόνι όπου η Penny είχε μόλις επιστρέψει από την μπροστινή πόρτα με ένα γράμμα στα χέρια της.

Όλα τα κορίτσια μαζεύτηκαν, κάθισαν στο πάτωμα ή στους καναπέδες, φλυαρώντας με ενθουσιασμό. Όλες ξέραμε ότι ήταν ένα σημείωμα από τον Harry για το επόμενο ραντεβού.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα