Chapter 2

1.6K 133 8
                                    

Jen's POV.

Ξέρετε εκείνες τις μέρες που αισθάνεσαι σαν να μην αξίζεις να ζεις. Εκείνες τις μέρες που απλώς θέλεις να κρυφτείς κάτω από τα σκεπάσματά σου όλη μέρα και να σκέφτεσαι το κάθε τι που είναι λάθος με τη ζωή.

Εκείνες τις μέρες που χάνεις την ελπίδα για όλα τα πράγματα που κάποτε ζούσες για αυτά. Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες.

"Hey Jen; Σε παρακαλώ σήκω από το κρεβάτι, εσύ είσαι έτσι για εβδομάδες τώρα. Πρέπει να ξεπεράσεις τον Zach." Ακουω την Claire να λέει καθώς αυτή κάθεται πάνω στο κρεβάτι δίπλα μου.

"Ξέρω πόσο πολύ τον αγαπούσες αλλά απλώς δεν ήταν ο κατάλληλος για εσένα."

"Αλλά νόμιζα ότι ήταν ο κατάλληλος... Νόμιζα ότι θα μου έκανε πρόταση γάμου... " Απαντάω ρουφώνταα και σκουπίζοντας μακριά περισσότερα δάκρυα.

Το αγόρι μου, τώρα πρώην αγόρι μου ο Zach με χώρισε δύο εβδομάδες πριν, αυτός είπε ότι δεν ήταν έτοιμος για μια σοβαρή σχέση μαζί μου και δεν ήθελε να με απογοητεύσει επειδή ήξερε ότι εγώ ήμουν έτοιμη για να δεσμευτώ και να κάνω οικογένεια. Ξέρω ότι είμαι μόνο 20 αλλά είμαι έτοιμη να δεσμευτώ, δεν θέλω να παρτάρω και να γλεντάω για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Η Claire διέκοψε τις σκέψεις μου, "Πρέπει να σου πω κάτι..." Αυτή ακούγεται αρκετά σοβαρή.

"Yeah;" Αποκρίθηκα και σηκώθηκα βολεύοντας την πλάτη μου ενάντια στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Η Claire κοιτάει αλλού και φαίνεται σαν αυτή να κρύβει κάτι ή να πρόκειται να μου πει κάτι που θα με κάνει να θυμώσω.

"Λοιπόν εγώ κατά κάποιον τρόπο σε δήλωσα ως μέλος σε εκείνο το TV show 'The Bachelor' επειδή ξέρω ότι θες να δεσμευτείς και ο μόνος λόγος ότι ο άγαμος (the bachelor) θα μπορούσε να είναι στο σόου είναι αν αυτός ήθελε το ίδιο πράγμα και σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν καλό για εσένα για να πάρεις τα πάνω σου και σε παρακαλώ μην θυμώσεις σε εμένα... " Τα ξεφούρνισε όλα με μια ανάσα.

Σοκαρίστηκα και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω." Τι; Ξεστόμισα πριν να το σκεφτώ.

Έχω δει το 'The Bachelor' στην τηλεόραση καιρό πριν- ένα σπίτι γεμάτο κυρίες που κυνηγάνε τον ίδιο άντρα,τρελό δράμα και οι πιο καταπληκτικές τοποθεσίες και τα πιο καταπληκτικά ραντεβού που θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς.

Αλλά οι ευκαιρίες για να επιλεγχώ από αυτόν είναι πολύ απίθανες και ακόμα κι αν καταλήξω με αυτόν εμείς ίσως να μην διαρκήσουμε, όπως τα περισσότερα ζευγάρια μετά την εκπομπή.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now