Chapter 13

843 90 19
                                    

Jen's POV.

"Sophie and Jen, ας κάνουμε ένα βήμα μέσα στον κόσμο μου...
-Harry", διάβασε η Penny καθώς όλες καθίσαμε να περιμένουμε.

Υπέροχα... δύο σε ένα ραντεβού. Με την τύχη μου ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε. Πιστεύω ότι δεν είναι τόσο κακό αλλά πρέπει να τον δω πρώτα με την Sophie ΚΑΙ μια από εμάς θα πρέπει να πάμε σπίτι. Ξέρω πόσο κοντά είναι αυτός και η Sophie επίσης οπότε είμαι πραγματικά φοβισμένη.

Πρέπει να χαλαρώσω. Του Harry του αρέσω(νομίζω), απλώς πρέπει να είμαι ο εαυτός μου και αν αυτό δεν είναι αρκετά καλό για να επιλεγχώ ξανά τότε ο Harry δεν είναι ο κατάλληλος για εμένα.

Είμαι σίγουρη ότι θα είμαι καλά ωστόσο, πρέπει απλώς να το απολαύσω. Αναρωτιέμαι τι να είναι. Ένα βήμα μέσα στον κόσμο του;

Τα κορίτσια παίρνουν τα δρόμο τους απασχολώντας τους εαυτούς τους με διάφορα πράγματα.

Είναι 3:00 τώρα και εμείς πρέπει να συναντήσουμε τον Harry στην λιμουζίνα στις 5:00. Μου μένουν δυο ώρες για να ετοιμαστώ. Πρέπει να κουνηθώ!

Προχωράω στο δωμάτιο μου, ανοίγω την τεράστια ντουλάπα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μας παρέχει και ψάχνω τι να φορέσω. Αναρωτιέμαι τι θα έπρεπε να φορέσω. Αν εμείς κάνουμε ένα βήμα μέσα στον κόσμο του πιστεύω ότι θα είναι αρκετά ξεχωριστά επειδή αυτός μας δείχνει μια πλευρά του. Αλλά αν είναι κάτι που το να φορέσεις τακούνια δεν είναι κατάλληλο;

Τελικά αποφασίζω να φορέσω μια άσπρη μπλούζα με μια μαύρη φούστα. Κλασσικό και όχι πολύ φανταχτερό. Κάνω μπάνιο πρώτα και μετά ντύνομαι. Αφήνω τα μαλλιά μου να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο και μετά πιάνω τα μαλλιά μου κότσο και βάζω λίγο eyeliner και μάσκαρα, αλλά όχι πολύ. Θέλω να μοιάζω φυσιολογική.

Βγαίνω έξω και μερικά κορίτσια με συγχαίρουν

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Βγαίνω έξω και μερικά κορίτσια με συγχαίρουν. Τα ευχαριστώ με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο μου. Κάθομαι σε έναν μόνο μαύρο καναπέ θαυμάζωντας την θέα της Νέας Υόρκης και ακούω μουσική καθώς η ώρα περνάει.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now