Chapter 11

918 94 2
                                    

Jen's POV.

Μετά από μια μεγάλη εβδομάδα στην έπαυλη,σήμερα είναι η τελετή τριανταφύλλου.

Είμαι το μόνο κορίτσι που έχει λάβει ένα τριαντάφυλλο, το οποίο είναι τεράστια ανακούφιση, αλλά ακόμα νιώθω απεγνωσμένη σχετικά με το γιατί ο Harry με αγνόησε όταν ήταν στην έπαυλη χτες.

Νομίζω ότι χρειάζομαι απλώς να του μιλήσω, πιθανόν δεν είναι τίποτα. Ανησυχώ πάρα πολύ.

Τα κορίτσια και εγώ ετοιμαζόμαστε, βάζοντας τα καλύτερα φορέματα μας και σιγουρεύοντας ότι τα μαλλιά μας και το make up μας είναι τέλειο.

Μετά από λίγα λεπτά που μου φάνηκαν σαν αιώνες, ο Harry μπαίνει από την μπροστινή πόρτα φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με ροζ γραβάτα και τα μαλλιά του τραβηγμένα προς τα πίσω,αυτό είναι τόσο όμορφος.

"Καλησπέρα κυρίες." λέει ο Harry με την βαθιά φωνή του.

Χαμογελάει σε εμάς και μετά παίρνει ένα ποτήρι σαμπάνια πριν οδηγηθεί από την Angela έξω από την πίσω πόρτα.

Θέλω πραγματικά να του μιλήσω απόψε. Πρέπει να ανακαλύψω τι έκανα.

Αυτός μπαίνει μέσα στο δωμάτιο μετά από λίγο, κοιτάει γύρω γύρω και μετά τα μάτια μας συναντιούνται και είναι λες και τίποτα δεν άλλαξε από το πρώτο ραντεβού. Ο Harry χαμογελάει και μετά κοιτάει κάτω στο πάτωμα.

"Jen, θες να κουβεντιάσουμε;"αυτός ρωτάει καθώς γνέφω καταφατικά.

Αυτός παίρνει το χέρι μου και με οδηγεί σε ένα σαλόνι στην άλλη μεριά του σπιτιού.

Αφού περπατάμε προς το σαλόνι με τραβάει στην αγκαλιά του και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να τον αγκαλιάσω και εγώ.

"Μου έλειψες αυτή την εβδομάδα." με μπερδεύει.

"Ξέρω, μου φάνηκε λες και πέρασαν αιώνες από τότε που έχουμε να βρεθούμε." απαντάω, κοιτώντας τον και παίρνοντας μια θέση στον καναπέ.

Είναι αρκετά περίεργο το ότι εμείς έχουμε βγει μόνο μια φορά ραντεβού αλλά είμαστε τόσο κοντά και άνετα ο ένας με τον άλλον. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως αυτό είναι δυνατόν αλλά είναι.

"Αλλά πώς ήταν η υπόλοιπη εβδομάδα σου ούτως ή άλλως;" τον ρωτάω. Ξέρω ότι δεν θέλω να ξέρω λεπτομέρειες αλλά θέλω τουλάχιστον να ξέρω πως πήγαν τα πάντα.

"Όλα καλά,δεν παραπονιέμαι." αυτός απαντάει χαμογελώντας μου και μετά βάζει τον ώμο του γύρω από την πλάτη της καρέκλας πίσω από τους ώμους μου.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz