Chapter 10

1K 94 40
                                    

Ήμουν ανυπόμονη αφού το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να κρατήσω τον εαυτό μου απασχολημένο όλη μέρα, και μετά από ένα τόσο καταπληκτικό ραντεβού με τον Harry είναι δύσκολο να σταματήσω να σκέφτομαι τον Harry με τα άλλα κορίτσια. Αν και δεν είναι δεσμευμένοι ακόμα αισθάνομαι λίγο πληγωμένη να τον βλέπω με άλλα κορίτσια.

Ξέρω ότι υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην εθιστώ σε όλο αυτό το πράγμα με την αγάπη αλλά είναι ο Harry, αυτός έχει ήδη φτάσει όλες τις προσδοκίες μου. Δεν θέλω να πληγωθώ αλλά είναι δύσκολο να κρατήσω απόσταση από την αγάπη, είμαι κορίτσι, για αυτό ζούμε. Όταν ο Harry έφτασε χτες για να πάρει τα κορίτσια, δεν ήθελα πραγματικά να το δω. Αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ και αποφάσισα να κρυφοκοιτάξω από το παράθυρο πάνω από την κεντρική είσοδο. Ήλπιζα να μην με δει αλλά φυσικά και με είδε,και ο Harry με τον ανόητο τρελό εαυτό του μου έκανε μια αστεία έκφραση. Δεν μπορώ να αρνηθώ το πόσο υπέροχος είναι μέχρι τώρα, ανυπομονώ να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί του. Προφανώς θα περιμένω μέχρι το cocktail πάρτι ή μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Όλη την υπόλοιπη χτεσινή μέρα απλώς καθόμουν προσπαθώντας να διαβάσω λίγο και να κρατήσω τον εαυτό μου απασχολημένο.

Τα κορίτσια και εγώ αποφασίσαμε να κοιμηθούμε μετά από λίγο, αλλά φυσικά δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι να δω τον Harry ακόμα μια φορά. Έφτασα έξω από το δωμάτιο όταν άκουσα ένα αυτοκίνητο να έρχεται από τον δρόμο. Έτρεξα προς το παράθυρο πάνω από την κεντρική είσοδο και κοίταξα έξω ακόμα μια φορά.

Τα κορίτσια βγήκαν έξω από το αυτοκίνητο. Η Layla ήταν το τελευταίο κορίτσι που βγήκε έξω οπότε νομίζω ότι καθόταν δίπλα από τον Harry στη λιμουζίνα. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι για αυτό, αυτή είναι φίλη μου και είμαστε σε αυτή την εκπομπή για τον ίδιο λόγο. Απλώς δεν ήθελα να σκέφτομαι ότι θα ήταν τόσο δύσκολο, τώρα ξέρω γιατί τα κορίτσια μπορούν να γίνουν τρελά και συναισθηματικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ο Harry χαιρέτησε τα κορίτσια και καθώς μπήκαν στην έπαυλη, αυτός κοίταξε πάνω λες και ήξερε ότι ήμουν εκεί. Άρχισα να αγχώνομαι ότι αυτός ίσως πιστεύει ότι είμαι μια τρελή ή a τέρας ελέγχου,αλλά μετά λες και ήξερε ακριβώς πως ένιωθα, μου χαμογέλασε, ακούμπησε τη μύτη μου και μετά έδειξε προς εμένα.

Είναι μικρά πράγματα σαν αυτά, που κάνουν την καρδιά μου να λιώνει και κάνει αυτη την εμπειρία και τον πόνο να αξίζουν.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now