Chapter 71

578 73 4
                                    

Jen's POV.

Επιτέλους η ώρα για την τελετή τριανταφύλλου. Αυτή η εβδομάδα ήταν τόσο μεγάλη αλλά η καλύτερη ωστόσο. Ο Harry και εγώ μάλλον είμαστε στο καλύτερο σημείο της σχέσης μας αυτή τη στιγμή,νιώθω λες και τίποτα δεν μπορεί να το χαλάσει αυτό.

Αποφασίζω να φορέσω ένα γκρι φόρεμα με μαύρε μπότες και κάνω μπούκλες τα μαλλιά μου,μετά διατηρώ το make up μου απλό όπως πάντα με κόκκινο λιπ γκλος αυτή τη φορά.

Δεν έχω ανησυχίες για απόψε και για το αν θα πάρω ένα τριαντάφυλλο. Για αυτό που ανησυχώ είναι για το ποια άλλη θα κρατήσει ο Harry.

Δεν θα με πείραζε να κρατήσει τη Sophie επειδή αυτή είναι πιθανόν η πιο γλυκιά,αλλά την βλέπω ως μια από τις μεγαλύτερες απειλές επειδή είναι τόσο τέλεια.

Επόμενη είναι η Layla για την οποία είμαι απολύτως σίγουρη αφού είπε ψέματα στα κορίτσια για εμένα ότι δεν μπορώ να την εμπιστευτώ καθόλου. Πραγματικά πίστεψα ότι ήταν φίλη μου αλλά τώρα ξέρω ότι απλώς υποκρινόταν. Οπότε δεν θα με πείραζε αν την έστελνε σπίτι,θα είναι βασικά μια γλυκιά εκδίκηση για τις φήμες που διέδωσε για εμένα.

Αλλά από την άλλη η Penny η οποία μάλλον απατάει τον Harry και τον Luke. Η Claire είπε ότι θα με ενημέρωνε περισσότερο για την Penny μέχρι σήμερα,αλλά δεν έχει πάρει τηλέφωνο ακόμα.

Μετά είμαι εγώ. Δεν μπορώ να βρω έναν μοναδικό λόγο για τον οποίο ο Harry θα με έστελνε σπίτι μετά την καλύτερη εβδομάδα που είχαμε.

Περπατάω στο σαλόνι όπου υποτίθεται ότι θα συναντηθούμε. Μπαίνω μέσα στο μεγάλο δωμάτιο με τo αμυδρό φως και ένα μεγάλο παράθυρο στη μία μεριά,δείχνοντας τη θέα της πόλης από κάτω.

Οι μεγάλοι κόκκινοι καναπέδες βρίσκονται γύρω γύρω σε όλο το δωμάτιο με ένα μπαρ στην μια άκρη. Η Sophie κάθεται μόνη της σε έναν από τους καναπέδες. Η Layla κάθεται στο μπαρ με ένα ποτό στο χέρι ενώ η Penny στέκεται δίπλα στο παράθυρο,μιλώντας στο κινητό της.

Ένας σερβιτόρος μου σερβίρει ένα ποτήρι σαμπάνια. Πίνοντας μια γουλιά,αποφασίζω να κατευθυνθώ προς τη Sophie.

''Hey,τι κάνεις;'' ρωτάω καθώς κάθομαι δίπλα της.

''Είμαι καλά,ευχαριστώ. Και φαίνεσαι χαρούμενη!'' χαμογελάει και της ανταποδίδω.

''Είναι φανερό;''

''Μοιάζεις με μια Cheshire γάτα.'' χαχανίζει.

Ξέρω ότι θα αρχίσω να κοκκινίζω τώρα, ''Δεν μπορώ να το ελέγξω,αγαπώ την Ιταλία.''

''Ναι εντάξει,αν το λες.'' μου κλείνει το μάτι και γελάω σιγά.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now