Chapter 7

922 106 1
                                    

Jen's POV.

Φοβάμαι αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι θα κλάψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι επειδή μερικά κορίτσια μας κυνήγησαν εγώ πρέπει να ανέβω σε αυτό το χαζό τρενάκι και να αντιμετωπίσω τους μεγαλύτερους φόβους μου.

Γιατί εκείνα τα λόγια μας κυνηγούν τέλος πάντων; Είμαι αρκετά σίγουρη ότι την εκπομπή δεν βγαίνει ζωντανά στην τηλεόραση μέχρι να τελειώσει το γύρισμα, οπότε πώς αυτές θα ήξεραν ποιος είναι ο Harry; Και γιατί αυτές έκλαιγαν και ούρλιαζαν σαν να ήθελαν απελπισμένα να τραβήξουν την προσοχή του;

Πρέπει να τον ρωτήσω για αυτό μετά τη βόλτα. Τα τρενάκια αρχίζουν να κινούνται εμπρός καθώς εμείς κάνουμε την πρώτη πτώση με το τρενάκι του roller coaster. Αισθάνομαι λες και τα πνευμόνια μου κλείνουν και ίσως λιποθυμήσω ακριβώς εδώ.

Σφίγγω το χέρι του Harry και κλείνω τα μάτια μου, εισπνέοντας και εκπνέοντας όσο περισσότερο μπορώ.

Προσπαθώ να θυμηθώ τι μου είπε ο Harry, ότι δεν θα με αφήσει να φύγω και ότι δεν χρειάζεται να φοβάμαι επειδή είμαι μαζί του... Μόνο και μόνο η σκέψη του τρόπου με τον οποίον αυτός μου τα έλεγε όλα αυτά κοντά στο αυτί μου δημιουργεί να πεταλούδες στο στομάχι μου ξανά και ξανά και διώχνει μακριά όλους τους φόβους μου.

Αυτός είναι τόσο γλυκός, απλώς ελπίζω οι λέξεις του να είναι αληθινές. Η στοργή του τόσο νωρίς στην εκπομπή με τρομάζει αλλά το βρίσκω γλυκό. Δεν θέλω να εθιστώ τόσο πολύ σε αυτό και να συνδεθώ σε αυτόν, μόνο και μόνο για να καταλήξω πληγωμένη ξανά. Διώχνω μακριά τις σκέψεις μου για να εστιάσω στη βόλτα με το τρενάκι.

Καθώς φτάνουμε στην κορυφή και είμαστε έτοιμοι να πέσουμε στην άλλη πλευρά, ο Harry σφίγγει το χέρι μου και κοιτάω προς αυτόν.

"Θυμήσου, είμαι εδώ. Δεν θα σε αφήσω.

Κοιτώντας μέσα σε αυτά τα καταπληκτικά πράσινα μάτια και ακούγοντας εκείνες τις λέξεις, κάθε ανησυχία μου εξαφανίζεται. Πραγματικά ξέχασα για μερικά δευτερόλεπτα ότι πρόκειται να αντιμετωπίσω τους μεγαλύτερους φόβους μου.

Το τρενάκι κατευθύνεται προς τα κάτω καθώς ουρλιάζουν. Δεν θα αφήσω το χέρι του Harry ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Στην πραγματικότητα πηγαίνω όλο και πιο κοντά του για καλύτερη ζωή.

Πραγματικά ηρεμώ όσο πιο κοντά του είμαι. Ο Harry περνάει το χέρι του γύρω από τον ώμο μου και με τραβάει πιο κοντά.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now