Chapter 82

592 79 17
                                    

Harry's POV.

Ένα χτύπημα στην πόρτα με ξυπνάει από την κατάσταση έκστασης μου. Το χτεσινό βράδυ ήταν ένα ακόμα βράδυ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Όχι εξαιτίας του κλάματος αυτή τη φορά αλλά εξαιτίας των εφιάλτων που έβλεπα με τη Jen και τον Zach να της επιτίθεται σε σκοτεινούς δρόμους της πόλης και εμένα να έχω μείνει κοκαλωμένος βλέποντας την ανίκανος να τη βοηθήσω.

Ξέρω ότι πρέπει να την μισώ που μου είπε ψέματα και ξαναγύρισε στον Zach αλλά δεν μπορώ να πείσω τον εαυτό μου να το κάνει. Ακόμα την αγαπώ και φοβάμαι ότι ίσως δεν σταματήσω ποτέ να την αγαπώ. Είναι λες και ο αγαπημένος σου χαρακτήρας σε ένα βιβλίο ή ταινία είναι στην πραγματικότητα ο κακοποιός και ξέρεις ότι δεν πρέπει να σου αρέσει αλλά τελικά σου αρέσει και συνεχίζει να σου αρέσει.

Σήμερα είναι το ραντεβού μου με τη Sophie και ανυπομονώ για αυτό. Απλώς πρέπει λίγο να χαρώ και η Sophie θα με βοηθήσει σίγουρα σε αυτό.

Το ραντεβού μου με την Layla χτες ήταν πιο ήσυχο από το σύνηθες. Ναι φιληθήκαμε στο κανό αρκετές φορές και είχαμε ένα καλό δείπνο, απλώς απολαμβάνοντας την ησυχία. Το τέλειο ραντεβού. Αλλά αναρωτιέμαι μερικές φορές αν αυτό που έχουμε είναι αληθινή αγάπη. Φυσικά έχουμε χημεία και φυσική έλξη αλλά χρειάζεται κάτι πιο βαθύ και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει.

Άλλος ένας χτύπος μου υπενθυμίζει ότι ακόμα δεν έχω σηκωθεί για να ανοίξω. Σηκώνομαι από το κρεβάτι μου και κατευθύνομαι προς την πόρτα ακόμα κουρασμένος.

"Κύριε Styles απλώς ήθελα να σας ενημερώσω ότι κάποιος είναι εδώ και θέλει να σας δει." Ένας ψηλός άντρας φορώντας ένα κουστούμι μπάτλερ με ενημερώνει.

"Ποιο; Είναι κάποιο κορίτσι;" η καρδιά μου επιταχύνει τους ρυθμούς της στη σκέψη της Jen να έχει έρθει να με δει.

"Όχι κύριε. Αυτός λέει ότι το όνομα του είναι boobear;" συνοφρυώνεται μπερδεμένος.

Ένα χαμόγελο καταλαμβάνει όλο το πρόσωπο μου. "Πες του να ανέβει."

Ο άντρας φεύγει και μέσα σε λίγα λεπτά η πόρτα άνοιγε γρήγορα.

"Έχω φτάσει." ο Louis έρχεται μέσα στο δωμάτιο με το κεφάλι ψηλά πριν σταματήσει μπροστά μου.

Γελάω πριν σηκωθώ και προχωρήσω προς το μέρος του, "Γειά σου Louis."

"Πώς τα πας φίλε;"  ο Louis και εγώ αγκαλιαζόμαστε.

"Όχι καλά." απαντάω πριν καθίσω στην άκρη του κρεβατιού και μετά από λίγο έρχεται και ο Louis και κάθεται δίπλα μου.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now