Chapter 75

578 67 10
                                    

Harry's POV.

Η καρδιά μου αμέσως σταματάει ακούγοντας τη φωνή της. Σηκώνομαι από το κρεβάτι και γρήγορα βάζω το σκουφί μου και τα μποτάκια μου.

''Μωρό τι συνέβη; Πού είσαι;'' λέω αρκετά δυνατά μέσα από το τηλέφωνο. Δεν θέλω να ξυπνήσω τη Sophie αλλά πρέπει να ανακαλύψω γιατί τηλεφωνεί η Jen.

''Δεν-δεν ξέρω. Σε κάποιον δρ-δρόμο κοντά στο B&B όπου έμενα.'' κλαίει ακόμα περισσότερο. Τι στο καλό κάνει έξω στον δρόμο μόνη της τόσο αργά;;

''Εντάξει,έρχομαι!'' παίρνω γρήγορα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου πριν τρέξω προς το Audi που είναι παρκαρισμένο στο δρόμο.

Πρέπει να τηλεφωνήσω στον Chris. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά πρέπει να πάω σε αυτήν.

''Chris,σε παρακαλώ στείλε μου τις οδηγίες για να πάω στο B&B της Jen,κάτι έχει συμβεί με αυτή.'' ελπίζω να μην κάνει ερωτήσεις.

''Θα το κάνω για εσένα αμέσως τώρα.'' είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ακούσει τον πανικό στη φωνή μου.

''Ευχαριστώ!'' τον κλείνω και μέσα σε δευτερόλεπτα έρχεται το μήνυμα.

Ακολουθώντας τις οδηγίες κατευθύνομαι προς όλους τους δρόμους κοντά στο B&B της. Πού είναι;

Ένα εκατομμύριο σκέψεις βρίσκονται μέσα στο μυαλό μου. Ίσως απλώς έπεσε και χτύπησε. Ή τι και αν την απήγαγαν; Ίσως ο Zach μας ακολούθησε εδώ και προσπαθεί να την αναγκάσει να κάνει όλη αυτή την παράσταση;

Οδηγώ προς την πόλη,περιπολώντας αργά έτσι ώστε να μπορώ να κοιτάω τον κάθε δρόμο για να τη βρω αλλά όχι τόσο αργά επειδή χρειάζομαι να τη βρω γρήγορα.

Ελπίζω να μην έχει χτυπήσει. Ελπίζω απλώς να είναι τρομαγμένη από το σκοτάδι ή χρειάζεται τη βοήθεια μου για να κατεβάσει μια γάτα από το δέντρο ή κάτι χαζό σαν και αυτό. Εντάξει οι πιθανότητες για αυτό είναι ελάχιστες ωστόσο. Και είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν θα τρόμαζε από μια γάτα πάνω σε ένα γαμημένο δέντρο.

Τελικά καθώς στρίβω σε έναν μικρό,σκοτεινό δρόμο βλέπω κάποιον να κάθεται στο πεζοδρόμιο. Σε παρακαλώ μακάρι να αυτή.

Οδηγώ αργά προς τον άνθρωπο και όταν κοιτάει προς τα εμένα ξέρω ότι είναι αυτή. Γρήγορα παρκάρω το αυτοκίνητο,βγαίνω έξω και τρέχω προς αυτή.

Κάθεται στο πεζοδρόμιο,κουλουριασμένη,φορώντας ένα λεπτό μπλουζάκι και ένα τζιν,κλαίγοντας και τρέμοντας.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now