Chapter 54

624 76 12
                                    

Jen's POV.

O Zach ανοίγει την πόρτα μου καθώς βγαίνω έξω από το αυτοκίνητο και αρχίζουμε να περπατάμε αργά προς το διαμέρισμα μου.

Η σημερινή μέρα με τον Zach δεν ήταν τόσο χάλια όσο περίμενα ότι θα ήταν. Φάγαμε στο μαγαζί Mindy's πριν αρχίσουμε να περπατάμε και να μιλάμε.

Συζητούσαμε πιο πολύ για αυτόν και δεν μπορούσα να βρω τις σωστές λέξεις για να του πω για τη σχέση μου με τον Harry.

''Ευχαριστώ. Για σήμερα. Πραγματικά εκτιμώ το γεγονός ότι μου έδωσες άλλη μια ευκαιρία για να μιλήσουμε.'' ο Zach λέει καθώς φτάνουμε στο διαμέρισμα μου.

''Εμμ,ναι,κανένα πρόβλημα.'' βάζω μια τούφα μαλλιών πίσω από το αυτί και γυρίζω να τον αντικρίσω. Αυτός ήδη με κοιτάει έντονα και πρέπει να αναγκάσω τον εαυτό μου να κοιτάξει κάτω στο πάτωμα. Δεν μπορώ να παρασυρθώ.

''Λοιπόν,μάλλον θα σε δω ξανά εδώ γύ-'' πριν τελειώσω την πρόταση μου,ο Zach με στριμώχνει στην πόρτα,φιλώντας με.

Δεν ξέρω τι να κάνω,τα πράσινα μάτια του Harry και το χαριτωμένο χαμόγελο του εμφανίζονται στο πρόσωπο μου και η ενοχή φαίνεται να με έχει καταβάλλει ολόκληρη δίνοντας μου την δύναμη να το σταματήσω αυτό.

Σπρώχνω τον Zach μακριά μου και ανοίγω την πόρτα μου,μπαίνω γρήγορα μέσα και κλείνω την πόρτα πίσω μου,πριν του δοθεί η ευκαιρία να με ακολουθήσει μέσα.

Ακουμπάω την πλάτη μου στην πόρτα,γλιστρώντας προς τα κάτω και τελικά κάθομαι στο πάτωμα. Τα δάκρυα εμποδίζουν την όραση μου και αρχίζουν να κυλάνε στα μάγουλα μου.

Πώς άφησα να συμβεί κάτι τέτοιο; Τελείωσα με τον Zach,βρήκα καταφύγιο στον γλυκό Harry και άφησα τον εαυτό μου να τον ερωτευτεί μόνο για να επιτρέψω στο πρώην αγόρι μου να με κάνει να ενδιαφερθώ ξανά με το να ισχυρίζεται ότι έκανε ένα λάθος.

Ήμουν δυνατή και σοβαρή όταν του είπα ότι είμαστε μόνο φίλοι και αυτός φάνηκε εντάξει με αυτό,αλλά μετά έπρεπε να μπερδέψει την κατάσταση και να με φιλήσει. Όλα τα παλιά μου συναισθήματα για τον Zach φαίνεται να 'δραπετεύουν' από το μέρος όπου τα 'έθαψα'πριν πάω στην εκπομπή.

Σηκώνομαι και κατευθύνομαι προς την κουζίνα για να ξεπακετάρω τις σακούλες. Πρέπει να το κάνω πριν η Claire επιστρέψει σπίτι μέσα στα επόμενα 30 λεπτά. Σκουπίζω τα δάκρυα μου και αρχίζω να τακτοποιώ τα πράγματα.

Είναι τόσο περίεργο που δεν έχω μιλήσει με τον Harry καθόλου σήμερα. Το τηλέφωνο μου ήταν στην τσάντα μου,στο χέρι μου ή στο τραπέζι που καθόμασταν όλη την ώρα και δεν άκουσα τον ήχο ούτε του μηνύματος αλλά ούτε και της κλήσης.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now