Chapter 62

598 68 4
                                    

Harry's POV.

Μόλις όλα τα κορίτσια πιουν την σαμπάνια τους ζητάω συγγνώμη,λέγοντας τους ότι χρειάζομαι να κοιμηθώ νωρίς για την πτήση μας στην Ιταλία αύριο το πρωί.

Η Jen έχει τα μάτια της κολλημένα στο πάτωμα και προσποιείται ότι δεν με άκουσε αφού συνεχίζει να πίνει λίγη σαμπάνια. 

Χαιρετάω και βγαίνω έξω από την έπαυλη,μπαίνω μέσα στο SUV και κατευθύνομαι σε ένα άλλο σπίτι εκεί κοντά όπου θα μείνω το βράδυ. Αναρωτιέμαι γιατί η Jen είναι έτσι;Γιατί δεν με κοίταζε;

Φτάνω στην έπαυλη και βγαίνω από το αυτοκίνητο,μπαίνω γρήγορα μέσα και βολεύομαι στον καναπέ. Δεν είχα καθόλου διάθεση για να χαμογελάσω και να μιλήσω στα κορίτσια. Απλώς θέλω να καθίσω μόνος και να θυμώσω στο management και να σκέφτομαι όλα όσα έχουν γίνει.

Αποκλείεται να διαλέξω πότε ένα κορίτσι που θα βασίζεται στο αν το management θα την εγκρίνει ή όχι. Θα κάνω πρόταση στο κορίτσι που εγώ αγαπώ και όχι στο κορίτσι που αυτοί αγαπούν.

Δεν με ενοχλούν ούτε οι παπαράτσι ούτε οι τρελές θαυμάστριες,το να έχω το management να μου λέει τι πρέπει να κάνω είναι πιθανόν το μόνο που μισώ περισσότερο για τη δουλειά μου. Αυτοί πάντα επεμβαίνουν και για μια φορά δεν θα το δεχτώ.Θα αποφασίσω εγώ είτε τους αρέσει είτε όχι.

Παίρνω ένα μπουκάλι νερό από το μικρό ψυγείο στην κουζίνα πριν βολευτώ ξανά στον καναπέ και ανοίξω την τηλεόραση.Κάνω ζάπινγκ και κάτι πιάνει το μάτι μου. 'The Bachelor: διάσημος ψάχνει για αγάπη.'

Κάθομαι κανονικά στον καναπέ και κοιτάω έντονα την οθόνη.

''O Bachelor Harry Styles ψάχνει για αγάπη και μια από αυτές τις τυχερές κοπέλες θα έχει την ευκαιρία να την αποκαλεί κυρία Styles στο τέλος αυτού το ταξιδιού.''

Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο επεισόδιο αφού εμείς τελειώνουμε τις επόμενες 3 εβδομάδες ή κάπου εκεί. Συνεχίζω να βλέπω. Πρώτα είναι η συζήτηση του Chris και εμένα  για το τι ακριβώς ψάχνω και πως θα δουλέψουν όλα και μετά δείχνει την συνάντηση με όλα τα κορίτσια για πρώτη φορά.

Αυτοί δείχνουν όλα τα κορίτσια ένα ένα που βγαίνουν έξω από τη λιμουζίνα και συστήνονται σε εμένα. Γελάω στις αντιδράσεις που είχα ξεχάσει όταν μερικά κορίτσια είδαν ότι ήμουν εγώ.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα με πολλές διαφημίσεις ο Chris ανακοινώνει ότι φτάνει και γ τελευταία λιμουζίνα με τα κορίτσια. Παρακολουθώ καθώς ένα ένα κορίτσια βγαίνουν από τη λιμουζίνα. Τέλος,είναι αυτό για το οποίο περίμενα.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now