Chapter 56

684 125 10
                                    

Jen's POV.

Ξυπνάω σήμερα το πρωί πιο ενθουσιασμένη από ποτέ. Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα! Θα δω τον Harry σε λίγο!

Σηκώνομαι από το κρεβάτι για να δω ότι η Claire έχει φύγει και έχει ένα σημείωμα στο πάσο της κουζίνας.

'Παίρνω πρωινό με τον Luke, θα συναντηθώ με εσένα και τον Harry αργότερα.'

O Luke είναι ο παιδικός φίλος της Claire και κατά τη γνώμη μου αυτοί οι δύο θα έπρεπε να είναι ήδη ζευγάρι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Luke ταξιδεύει τόσο πολύ λόγω της δουλείας του και δεν βλέπουν σχεδόν καθόλου ο ένας τον άλλον.

Επιστρέφω στο δωμάτιο μου και ανοίγω την ντουλάπα μου,κοιτώντας την εξονυχιστικά,ελπίζοντας να βρω ένα ωραίο συνολάκι που να μου ταιριάζει. Δεν είχα σχεδόν καθόλου χρόνο αυτή την εβδομάδα για να βρω ένα καταπληκτικό συνολάκι για να εντυπωσιάσω τον Harry οπότε πρέπει να συμβιβαστώ με αυτά που έχω.

Αποφασίζω να φορέσω ένα κίτρινο φόρεμα που είχα αγοράσει για μια τελετή δασκάλων του νηπιαγωγείου στην οποία έπρεπε να παρευρεθώ και είναι αρκετά ωραίο. Το φοράω και μετά αποφασίζω να φορέσω μαύρα χαμηλά παπούτσια. Το τελευταίο που θέλω είναι να με πονάνε τα πόδια μου από τα παπούτσια ενώ θα είμαι με τον Harry. Αφήνω τα μαλλιά μου έτσι όπως είναι,ίσια δηλαδή, και βάζω λίγο make up πριν πάρω το πορτοφόλι μου και πάω στην κουζίνα.

Ευτυχώς ο Luke πήρε την Claire και άφησε εδώ το αυτοκίνητο για εμένα για να πάω στο αεροδρόμιο. Η Claire είναι πιο έξυπνη από ότι νόμιζα.

Αφού έβαλα λίγη κολόνια κατευθύνομαι προς το αυτοκίνητο και αρχίζω να οδηγώ προς το αεροδρόμιο. 

Φτάνω μετά από λίγο και πηγαίνω στην πτέρυγα των αφίξεων για να περιμένω τον Harry. Σύμφωνα με την Claire θα πρέπει να φτάνει όπου να 'ναι.

Αφού περίμενα για 30 λεπτά αρχίζω να σκέφτομαι ότι ο Harry δεν θα έρθει.

Κοιτάω γύρω μου και το αεροδρόμιο είναι σχεδόν άδειο. Ο Harry θα έπρεπε να είχε φτάσει μέχρι τώρα.

Κοιτάω πάλι γύρω γύρω νιώθοντας λίγο μόνη και εκτός τόπου και χρόνου  όταν βλέπω κάποιον γνωστό να έρχεται προς το μέρος μου. Είναι εκείνος ο τύπος ο Jake που μας δείχνει πάντα που πρέπει να είμαστε.

Αυτός μου χαμογελάει και με πλησιάζει.

''Miss Hart; Πρέπει να έρθεις μαζί μου.'' αυτός λέει καθώς σταματάει μπροστά μου. Στην αρχή τρομάζω επειδή για ποιο λόγο ο Harry δεν θα μου έλεγε ότι ο Jake θα ερχόταν; Αλλά ξέρω ότι πρέπει να εμπιστευτώ τον Jake αφού υπάρχουν κάμερες έτσι κι αλλιώς γύρω γύρω.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now