Chapter 46

722 90 4
                                    

Harry's POV.

Δάκρυα αρχίζουν να θολώνουν την όραση μου καθώς η Jen απομακρύνεται.

Παρόλο που θα την δω σε μερικές μέρες θα μου λείψει πραγματικά, ας είμαι ειλικρινής δεν θα μπορούσα να περάσω μια μέρα χωρίς να μην την δω ενώ βρισκόμασταν στο ίδιο ξενοδοχείο. Πώς θα περάσω 5 ολόκληρες μέρες μέχρι να την δω ξανά;

Μετά όταν γύρισε μερικά λεπτά πριν σκέφτηκα ότι αυτή θα μου έλεγε ότι με αγαπάει, αλλά δεν το είπε. Δεν ξέρω πώς να αισθανθώ για αυτό. Είναι τρελό σωστά να ερωτευτώ κάποια που ξέρω μόνο 4 εβδομάδες;

Γρήγορα σκουπίζω τα μάτια μου πριν με δει κάποιος και μετά φοράω τα γυαλιά ηλίου μου και μπαίνω μέσα στο προσωπικό μου σαλόνι όπου θα πρέπει να περιμένω μέχρι να είναι έτοιμο το αεροπλάνο.

Αυτή την εβδομάδα που έρχεται πρόκειται να είναι αρκετά τρελή και πιεστική αφού θα επισκεφτώ τις οικογένειες των πέντε κοριτσιών σε όλη την Αμερική.

Είμαι λίγο αγχωμένος αλλά και πολύ ενθουσιασμένος να δω από τι οικογένειες προέρχονται. Πραγματικά ελπίζω να είναι μια διασκεδαστική και ήσυχη εβδομάδα. Δεν μπορώ να έρθω αντιμέτωπος με άλλο δράμα.

Αποφασίζω να τηλεφωνήσω στον Liam επειδή ξέρω ότι θα με ενθαρρύνει ώστε να αντιμετωπίσω όλη αυτή την εβδομάδα.

Επίσης ο Zayn πιθανόν οργανώνει τις λεπτομέρειες του γάμου με την Perrie, ο Louis πιθανόν περνάει χρόνο με την Eleanor το οποίο σημαίνει ότι δεν θα απαντήσει το τηλέφωνο, είμαι ακόμα λίγο ενοχλημένος με τον Niall που φλέρταρε την Sophie οπότε δεν θέλω να του μιλήσω αυτή τη στιγμή άρα ο Liam είναι η καλύτερη επιλογή μου.

"Harry, φίλε τι κάνεις;" απαντάει ο Liam.

"Καλά ευχαριστώ. Απλώς κάθομαι στο αεροδρόμιο της Ελβετίας περιμένοντας για την πτήση μου."

"Ακούγεται διασκεδαστικό. Είμαι στο σπίτι της Sophia."

"Oh,συγνώμη ενοχλώ;" νιώθω άσχημα τώρα.

"Όχι, είναι εντάξει αυτή μιλάει με τη μαμά της στο τηλέφωνο."

"Oh."

"Ναι, λοιπόν πώς και μου τηλεφώνησες; Είναι όλα εντάξει;"

"Ναι, έτσι νομίζω. Αυτή την εβδομάδα θα συναντήσω τις οικογένειες των πέντε κοριτσιών που έχουν απομείνει, και είμαι κατά κάποιον τρόπο αγχωμένος."

"Harry, μην ανησυχείς. Είσαι τόσο αγαπητός και αξιολάτρευτος, εννοώ ότι δεν ξέρω κάποιον που θα μπορούσε πιθανόν να μην σε συμπαθεί." ο Liam γελάει μέσα από το τηλεφώνο.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now