Chapter 18

788 81 25
                                    

Jen's POV.

Είμαι ακόμα πολύ σοκαρισμένη με αυτό που συνέβη χτες βράδυ. Ο Harry δεν αφήνει πραγματικά την εκπομπή να τον ελέγχει και ειλικρινά αυτό με τρομάζει περισσότερο. Αυτός μπορεί κυριολεκτικά να στείλει οποιαδήποτε σπίτι ή να μας κρατήσει.

Παίρνω καφέ από την μικρή κουζίνα. Είμαι αρκετά ενθουσιασμένη που θα είμαι στην Νέα Υόρκη για άλλη μια εβδομάδα,νομίζω ότι το λατρεύω αυτό το μέρος.

Ένα σημείωμα φτάνει ενώ εμείς παίρνουμε πρωινό.

"Sophie, ας αφήσουμε την εκπομπή να αρχίσει.-Harry" Η Danielle ανακοινώνει στα κορίτσια. Η Sophie έχει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της και τρέχει στο δωμάτιο της για να ετοιμαστεί.

Ζηλεύω κατά κάποιον τρόπο. Η Sophie ήταν στο διπλό ραντεβού με εμένα την προηγούμενη εβδομάδα,πώς αυτή έφτασε να πάει σε ένα μονό ραντεβού τώρα;

Προσπαθώ να το αγνοήσω αλλά με ενοχλεί. Η Sophie είναι όμορφη,και στην πραγματικότητα το ότι δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη και εμένα σημαίνει ότι αυτός πιθανόν έχει δυνατά συναισθήματα για αυτήν.

Τελειώνω το πρωινό μου και ακούω ένα χτύπημα στην πόρτα. Κανείς δεν φαίνεται να ανοίγει οπότε πηγαίνω εγώ να ανοίξω.

Ανοίγω την πόρτα και βλέπω έναν χαμογελαστό Harry να στέκεται έξω. Του χαμογελάω και εγώ και κανείς από τους δύο δεν κινείται,ούτε λέει κάτι.

"Καλημέρα κορίτσια!" ανακοινώνει καθώς μπαίνει μέσα στο σαλόνι.

Η Sophie βγαίνει τρέχοντας από το δωμάτιο ντυμένη πολύ ωραία με ένα μπλε φόρεμα και άσπρες μπότες,καλυμένη με ένα παλτό. Αυτή τρέχει προς τον Harry και του δίνει μια μεγάλη αγκαλιά.

Αποφασίζω να κοιτάξω αλλού και προσποιούμαι ότι δεν το είδα αυτό

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Αποφασίζω να κοιτάξω αλλού και προσποιούμαι ότι δεν το είδα αυτό. Ο Harry μας αποχαιρετάει και βγαίνει έξω από το δωμάτιο.

Κάνω στην άκρη τις ανησυχίες μου και την λίγη ζήλεια μου και αποφασίζω να ακούσω μουσική. Παίρνω το iPod μου και χαλαρώνω έξω στο μπαλκόνι.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now