Chapter 52

673 70 2
                                    


Jen's POV.

Αυτή η εβδομάδα δεν περνάει με τίποτα. Είναι ακόμα Τετάρτη που σημαίνει ότι αυτή είναι η τρίτη μέρα που εγώ και ο Harry είμαστε χωριστά.

Φαίνεται λες και έχουν περάσει εβδομάδες από τότε που ήμουν μαζί του στο αεροδρόμιο και  προσπαθώ να αγνοήσω το γεγονός ότι είναι με διαφορετικό κορίτσι κάθε μέρα μέχρι τώρα,γνωρίζοντας τις οικογένειές τους. Ο εγκέφαλος μου φαίνεται να μου υπενθυμίζει κάθε στιγμή το ότι θέλω να του τηλεφωνήσω ή να του στείλω μήνυμα.

''Jen! Πηγαίνω στη δουλειά! Θα τα πούμε μετά! Κάνε μου μια χάρη και πέρνα από το μανάβικο που βρίσκεται στην γωνία. Έχουμε ξεμείνει από τα πάντα από τότε που ήρθες!'' η Claire φωνάζει από την κουζίνα.

Στριφογυρίζω στο κρεβάτι και γελάω, ''Μην κατηγορείς εμένα για αυτό! Και οι δύο μας ξέρουμε ότι μισείς να ψωνίζεις φρούτα και λαχανικά οπότε περίμενες μέχρι να επιστρέψω σπίτι για να το  κάνω εγώ!'' 

''Καλά,ίσως. Απλώς κάνε το σε παρακαλώ. Δουλεύω μέχρι τις 6:00!''

''Εντάξει,τα λέμε μετά!'' σηκώνομαι και παίρνω το κινητό μου από το κομοδίνο. Υπάρχουν 4 κλήσεις από τον Zach. Πραγματικά νομίζω ότι δεν πρέπει να βγω μαζί του για να μου εξηγήσει πόσο πολύ λυπάται. Δεν ξέρω πως πρέπει να χειριστώ τα συναισθήματα μου. Απλώς θα τον αγνοήσω για τώρα.

Τι θα κάνω μόνη μου μέχρι τις 6:00 ωστόσο; Το νηπιαγωγείο μου έχει δώσει άδεια όσες μέρες χρειάζομαι επειδή από την μέρα που ξεκίνησα στη δεύτερη χρονιά δεν είχα πάρει άδεια.

Πιθανόν πρέπει να σηκωθώ και να ετοιμαστώ. Ίσως μια βόλτα μια τόσο ωραία μέρα με βοηθήσει να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από τον Harry.

Σηκώνομαι από το κρεβάτι και κατευθύνομαι προς το μπάνιο. Κάνω ένα ντους,στεγνώνω τα μαλλιά μου και βουρτσίζω τα δόντια μου πριν επιστρέψω στο δωμάτιο για να αποφασίσω τι θα φορέσω.

Βγάζω έξω ένα σκισμένο τζιν και ένα άσπρο με καφέ ρίγες φούτερ. Τα φοράω και αποφασίζω να φορέσω τα καφέ μποτάκια τα οποία αγόρασα χτες ενώ ψώνιζα με την Claire. 

Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και χτενίζω τα μαλλιά μου. Δεν θέλω να εντυπωσιάσω κάποιον σήμερα αλλά τουλάχιστον θέλω να φαίνομαι λίγο αξιοπρεπής.

Παίρνω το κινητό μου και το βάζω μέσα στην τσάντα μου πριν πάω στην κουζίνα. Η Claire είχε δίκιο,δεν υπάρχει τίποτα για να φάμε.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα