Chapter 9

993 92 88
                                    

Harry's POV.


Το χτεσινό ραντεβού με την Jen ήταν τέλειο. Η παρέα της είναι τόσο ευχάριστη και δεν βαριέμαι ποτέ μαζί της. Πάντα με κρατάει σε αγωνία,δεν ξέρω ποτέ τι να περιμένω.


Καταλήξαμε να έχουμε το πρώτο μας φιλί σε εκείνη τη σκοτεινή ταράτσα πριν την πάω πίσω στην έπαυλη, όπου έπρεπε να χαιρετηθούμε γύρω στις 20 φορές πριν αφήσουμε ο ένας τον άλλον.


Δεν ξέρω αν οποιοδήποτε ραντεβού θα συγκριθεί με αυτό το πρώτο με την Jen. 


Σήμερα είναι ένα ραντεβού με πολλά κορίτσια και θα τα πάω για αγώνες. 


Αποφάσισα να προσκαλέσω τις Sarah,Layla,Megan,Tiffany,Brenda και Hannah. Όλες φαίνονται αρκετά γλυκές. Απλώς ελπίζω το ραντεβού να πάει καλά. 


Η λιμουζίνα φτάνει και περιμένω τα κορίτσια να βγουν έξω από το σπίτι. Η πόρτα ανοίγει και ένα ένα τα κορίτσια βγαίνουν έξω,όμορφες όπως πάντα.


''Καλημέρα κυρίες μου,έτοιμες για το ραντεβού μας;'' 


''Ναι!''Λένε όλες με μια φωνή. Χαριτωμένο.


''Λοιπόν,ας πηγαίνουμε,περάστε.'' Κινούμε προς τη λιμουζίνα και κοιτάω,καθώς τα κορίτσια μπαίνουν μέσα,προς την έπαυλη. Βλέπω ένα ζευγάρι μάτια να με κοιτάνε μέσα από το παράθυρο και θα μπορούσα να παρατηρώ εκείνα τα μάτια παντού.


Είναι η Jen.


Την κοιτάω,της κάνω μια αστεία γκριμάτσα και μετά της γνέφω πριν μπω στη λιμουζίνα,επιλέγοντας τα άλλα κορίτσια. Νομίζω ότι θα μου λείψουν τα ευφυή σχόλια της σήμερα.


Υπάρχει κάτι για ένα υπέροχο πρώτο ραντεβού που σου δίνει ένα δέσιμο με έναν άνθρωπο που δεν μπορείς να περιγράψεις. Δεν είστε μαζί αλλά μπορείς να αισθανθείς ότι είναι εκεί.


Μετά από μια μεγάλη διαδρομή φτάνουμε στο σημείο με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα καθώς τα κορίτσια ουρλιάζουν με ενθουσιασμό συνηδητοποιώντας τι θα κάνουμε.


Βγαίνουμε έξω από τη λιμουζίνα και κατευθυνόμαστε προς τα δωμάτια που αλλάζουμε.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now