Chapter 73

568 70 1
                                    

Harry's POV.

Οδηγώντας μέσα στην πόλη κατευθύνομαι προς το B&B (Bed and Breakfast, είναι σαν μικρή πανσιόν) όπου η Sophie πρέπει να μείνει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Πρέπει να την πάρω γιατί μετά θα έχουμε ένα μικρό ραντεβού πριν συναντηθούμε με την οικογένεια μου για δείπνο.

Ανυπομονώ να δω αυτά τα τελευταία τρία κορίτσια πώς θα τα πάνε με την οικογένεια μου. Δεν έχω καμία αμφιβολία στον κόσμο ότι θα εντυπωσιάσουν την οικογένεια μου. Και αν το κάνουν, έχω σχεδιάσει κάτι ιδιαίτερο για κάθε ένα από αυτά τα κορίτσια.

Στρίβοντας αριστερά κατευθύνομαι προς ένα μικρό έρημο δρόμο. Οδηγώντας σε αυτή τη γειτονιά μου φέρνει στο νου μου τόσες πολλές αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία. Θυμάμαι που έβγαινα έξω με φίλους μου και διασκέδαζα. Όλα αυτά πριν πάω στο X Factor.

Δεν μετανιώνω που πήγα στο X Factor αλλά θα ήταν πολύ ωραίο κάποιες μέρες να είμαι ένας κανονικός άνθρωπος και να διασκεδάζω με ανθρώπους που αγαπώ.

Θέλω να σκέφτομαι ότι μια μέρα αυτή η δημοσιότητα θα ηρεμήσει και θα μπορώ να είμαι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και τουλάχιστον να προσπαθώ να ζω κανονικά.

Μετά από 5 λεπτά σταματάω σε ένα μικρό B&B για να δω την Sophie να στέκεται στην μπροστινή είσοδο. Με ένα χαμόγελο βγαίνω έξω από το Audi μου και κατευθύνομαι προς αυτή.

Αρχίζει να με πλησιάζει γρήγορα πριν μπει μέσα στην αγκαλιά μου.

"Πώς είσαι αγάπη;" ψιθυρίζω κοντά στο αυτί της.

Κάνει ένα βήμα πίσω και με κοιτάει με ένα ντροπαλό χαμόγελο στο πρόσωπο της.

"Είμαι καλά. Ανυπομονούσα για σήμερα."

Την φιλάω γρήγορα στο μέτωπο της, "Και εγώ. Ας πηγαίνουμε."

Την συνοδεύω μέχρι το αυτοκίνητο, ανοίγω την πόρτα του συνοδηγού για αυτήν πριν κάτσει κάτσω στη θέση του οδηγού και αρχίσω να οδηγώ.

"Δεν πρόκειται καν να ρωτήσω που πάμε γιατί ξέρω ότι δεν θα μου πεις." λέει σιγά πριν ανοίξει το ραδιόφωνο.

Με ξέρει τόσο καλά. Χαχανίζω και γνέφω καταφατικά, προσπαθώντας να καταλάβω ποιο τραγούδι παίζει στο ραδιόφωνο.

'She looks so perfect standing there, in my American Apparel underwear and I know now, that I'm so down.'

Γελάει καθώς ξεσπάω και εγώ σε γέλια ακούγοντας το τραγούδι.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now