Chapter 77

564 71 2
                                    

Harry's POV.

''Ελπίζω να σε δούμε σύντομα ναι;'' η μαμά μου ρωτάει καθώς αγκαλιάζει τη Jen.

H Jen χαμογελάει πριν αγκαλιάσει την Gemma, ''Ελπίζω.''

Χαιρετάω με ένα νεύμα την οικογένεια μου πριν βάλω το χέρι μου στη μέση της Jen και βγούμε από το σπίτι κλείνοντας την πόρτα πίσω μας.

Ο δροσερός νυχτερινός αέρας χτυπάει πάνω στα πρόσωπα μας καθώς την τραβάω πιο κοντά μέσα στην αγκαλιά μου.

''Ήταν όλα πολύ ωραία και καλά.'' η Jen λέει σιγά καθώς σταματάμε στο αυτοκίνητο μου και γυρίζουμε να αντικρίσουμε ο ένας τον άλλον.

''Είδες; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Σε λάτρεψαν είμαι σχεδόν βέβαιος.'' απομακρύνοντας τα μαλλιά της από το πρόσωπο της,την πλησιάζω και την φιλάω απαλά στη μύτη της.

''Λοιπόν ας πηγαίνουμε. Πρέπει πιθανόν να ξυπνήσεις νωρίς το πρωί.'' είναι έτοιμη να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου όταν την πιάνω από το χέρι και τη σταματάω.

''Ξέχασα. Έχω κάτι για εσένα,για εμάς.'' βγάζοντας τον φάκελο έξω από την τσέπη μου της το δίνω.

Είναι μπερδεμένη πριν ανοίξει το σημείωμα αργά.

'Harry και Jen. Ελπίζω να έχετε απολαύσει την Αγγλία μέχρι τώρα! Αν διαλέξετε να μην κοιμηθείτε στα δικά σας ξεχωριστά δωμάτια,παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το κλειδί για να μείνετε ως ζευγάρι σε μια φανταστική και υπέροχη σουίτα για σήμερα το βράδυ. Chris.'

Η Jen διαβάζει πριν με κοιτάξει με ένα χαμόγελο. Αν και έχουμε πολλά βράδια μαζί μέχρι τώρα,είμαι ακόμα αγχωμένος για την απάντηση της.

''Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να μείνω ένα ολόκληρο βράδυ με κάποιον που ξέρω μόνο μερικές εβδομάδες...'' απαντάει σοβαρά.

Την κοιτάω μπερδεμένος  πριν συνειδητοποιήσω ότι είναι πολύ έξυπνη. Φυσικά και δεν μπορεί να αναφέρει τίποτα για τα προηγούμενα βράδια μας μαζί αφού οι κάμερες μας βλέπουν αυτή τη στιγμή.

Πρέπει να προσποιηθώ και εγώ και να παίξω το παιχνίδι της τότε.

Κοιτώντας το πάτωμα,συμπεριφέρομαι λίγο αναστατωμένος, ''Λοιπόν,αν δεν είσαι έτοι-''

''Δεν τελείωσα.'' με διακόπτει.

Την κοιτάω με ένα μικρό χαμόγελο.

''Δεν περνάω συνήθως ένα βράδυ με κάποιον που ξέρω μόνο μερικές εβδομάδες,αλλά για εσένα θα κάνω μια εξαίρεση.'' μου χαμογελάει και με πλησιάζει,φιλώντας με στο μάγουλο.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now