Chapter 40

710 86 43
                                    

Jen's POV.

Μπαίνω μέσα στην καμπίνα του Harry και τον αγκαλιάζω. Φαίνεται αρκετά αναστατωμένος, για αυτό το λόγο είμαι εδώ.

Αποφάσισα όταν όλα τα κορίτσια πήγαν στις καμπίνες τους ότι θα πήγαινα να ελέγξω αν ο Harry είναι καλά, αφού το ίδιο έκανε και αυτός όταν ήμουν εγώ αναστατωμένη. Ελπίζω κανένα από τα άλλα κορίτσια να μην έχει την ίδια ιδέα.

Προχωράω προς τον καναπέ και κάθομαι. Ο Harry με πλησιάζει και κάθεται δίπλα μου.

"Πώς νιώθεις;" ρωτάω καθώς ακουμπάω το χέρι του.

Αυτός κοιτάει στο πάτωμα.

"Δεν ξέρω. Είμαι πληγωμένος αλλά και χαρούμενος που το ανακάλυψα τώρα που είναι νωρίς."

"Ναι,ευτυχώς." απαντάω, ελπίζοντας ότι οτιδήποτε είχα με τον Zach έχει ξεχαστεί έτσι ώστε ο Harry να μην χρειαστεί να ανακαλύψει αργότερα και για εμένα.

"Απλά δεν ξέρω, δεν καταλαβαίνω. Πώς θα μπορούσε κάποιος να έρθει εδώ ψάχνοντας για ταίρι ενώ έχει ήδη κάποιον πίσω στο σπίτι που περιμένει;" ανασηκώνει τα φρύδια του.

"Υποθέτω ότι αυτοί σκέφτηκαν ότι οτιδήποτε είχαν με εκείνο τον άνθρωπο τελείωσε και αυτοί ήρθαν στην εκπομπή εδώ για να ξεκινήσουν κάτι καινούριο." λέω απαλά και σιγά.

"Αλλά γιατί σε μια τηλεοπτική εκπομπή, η οποία πρόκειται να μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο; Πίστευαν αυτοί ότι αυτός που είναι πίσω στο σπίτι και περιμένει δεν θα το ανακάλυπτε ποτέ;"

"Δεν ξέρω." βάζω το κεφάλι μου στον ώμο του.

Μπορούμε να αλλάξουμε θέμα; Δεν θέλω να συζητάω άλλο για αυτό και  για την χάρη οποιουδήποτε άλλου ελπίζω αν έχει κάποιον πίσω στο σπίτι που περιμένει να έρθει να το ξεκαθαρίσει τώρα παρά αργότερα.

Δαγκώνω το χείλος μου και κοιτάω μακριά. Δεν νομίζω ότι πρέπει να του το πω. Ο Zach δεν είναι ακόμα το αγόρι μου και εκτός από αυτό αυτός δεν είναι ο τύπος που θα έρθει στην εκπομπή για να αντιμετωπίσει τον Harry. Ή τουλάχιστον πιστεύω ότι δεν είναι.

Ο Harry βάζει το χέρι του πίσω από την μέση μου και τον αγκαλιάζω και εγώ τοποθετώντας τα χέρια μου γύρω από τη δική του μέση.

"Θέλεις να μείνω απόψε;" κοιτάω πάνω σε αυτόν.

Μου χαμογελάει κάνοντας εμφανή τα λακάκια του, "Αυτό θα ήταν υπέροχο."

" Αλλά τότε θα πρέπει να μείνω όλη την υπόλοιπη μέρα αύριο και δεν νομίζω ότι θα μπορούσες να με αντέξεις για τόσο μεγάλο διάστημα." λέω με σαρκαστικό τόνο.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now