Chapter 20

749 85 27
                                    

Harry's POV.

Το χτεσινό βράδυ ήταν απολύτως καταπληκτικό με την Sophie, είναι τόσο διασκεδαστική και τόσο έξυπνη. Δεν παραπονιέμαι για τίποτα.

Φτάνω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένουν τα κορίτσια και χτυπάω την πόρτα. Ανυπομονώ για το σημερινό ραντεβού.

Έχω αποφασίσει να πάω την Jen και την Danielle στο στούντιο ηχογράφησης σήμερα καθώς πρέπει να γράψω μερικά τραγούδια για το επερχόμενο άλμπουμ. Τα άλλα παιδιά θα ξεκινήσουν σε μια ή δύο εβδομάδες αλλά εγώ πιθανόν δεν θα είμαι εδώ τότε, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να πάω σήμερα.

Είμαι ενθουσιασμένος, μου λείπουν οι στιγμές μου με την Jen που απλά μιλάμε και χαλαρώνουμε, και πραγματικά θέλω να προσπαθήσω να γνωρίσω την Danielle.

Δυστυχώς είναι άλλο ένα διπλό ραντεβού εξαιτίας το υπέροχο πλάνο των παραγωγών. Αλλά είμαι ευχαριστημένος που θα περάσω την ώρα μου με αυτά τα κορίτσια.

Χτυπάω την πόρτα και η Layla ανοίγει με ένα χαμόγελο.

"Καλημέρα αγάπη." Της χαρίζω ένα γλυκό χαμόγελο και μετά μπαίνω μέσα στο δωμάτιο για να δω τα υπόλοιπα κορίτσια.

Η Jen δεν είναι πουθενά όπου να μπορω να την δω και η Danielle φαίνεται σαν να μην μπορεί να ελέγξει το γέλιο της σε κάτι που της είπε η Penny. Αυτή έχει ένα αξιαγάπητο γέλιο.

Κάθομαι κάτω και περιμένω να βγει η Jen από το δωμάτιο της,η Layla μόλις πήγε να την φωνάξει. Είναι περίεργο, αυτή πάντα είναι στην ώρα της.

Μετά από 5 λεπτά, η Jen μπαίνει στο δωμάτιο, και παρά το πόσο όμορφη πιστεύω ότι είναι, αυτή έμοιαζε λες και την έχει πατήσει φορτηγό.

Τα μάτια της ήταν κόκκινα και υγρά, έμοιαζε κουρασμένη, τα μαλλιά της ήταν πιασμένα κότσο, και φορούσε αρκετά απλά ρούχα, διαφορετικά από αυτά που φοράει συνήθως.

Άρχισα να ανησυχώ, τι στην ευχή έγινε; Μήπως πήρε άσχημα νέα από την οικογένεια της; Ήταν άρρωστη; Η καρδιά μου χτυπούσε γρήγορα καθώς σηκώθηκα και προχώρησα προς αυτήν. Ούτε καν με κοίταξε στα μάτια καθώς στεκόμουν ακριβώς μπροστά της, το οποίο με προκάλεσε πανικό. Κάτι πάει λάθος.

Την αγκαλιάζω καθώς αυτή απρόθυμα προσπαθεί να με αγκαλιάσει πίσω. Τι στο διάολο συμβαίνει;

Αποχαιρετάω τα υπόλοιπα κορίτσια και βγαίνω έξω από το δωμάτιο, με την Jen και την Danielle να με ακολουθούν από πίσω.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now