Chapter 39

634 81 13
                                    

Jen's POV.

Η καρδιά μου σταματάει και πρέπει να αναγκάσω τον εαυτό μου να αναπνεύσει. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Ο Harry σηκώνεται με ένα συνοφρύωμα στο πρόσωπο του και βγαίνει έξω από το εστιατόριο με τον παραγωγό.

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ.

Ίσως να είναι μια απλή σύμπτωση που είχα αρκετές κλήσεις από τον Zach και την Claire και τώρα κάποιο 'αγόρι' έχει εμφανιστεί εδώ για να μιλήσει στον Harry. Πραγματικά ελπίζω να μην είναι ο Zach. Αν και δεν βγαίνουμε επίσημα πια θα μπορούσε να μπλέξει τα πράγματα μεταξύ του Harry και εμένα.

Τα άλλα κορίτσια μιλάνε μεταξύ τους ενώ εγώ απλώς κάθομαι εδώ και πίνω το ποτό μου.

Ο παλμός μου αποτυγχάνει να ηρεμήσει και νιώθω λες και η καρδιά μου θα βγει έξω από το στήθος μου. Δεν ξέρω πώς θα το χειριστώ αν ο Harry έρθει πάλι μέσα και μου ζητήσει εξηγήσεις.

Μετά από 15 λεπτά ο παραγωγός μπαίνει μέσα στο εστιατόριο και προχωράει προς την πτέρυγα που κάθομαι και εγώ. Σταματάει μπροστά μου και μετά κοιτάει κάτω.

"Kim, θα μπορούσες σε παρακαλώ να έρθεις έξω μαζί μου;"

Καθώς οι λέξεις βγαίνουν από το στόμα του νιώθω ένα τεράστιο βάρος να έφυγε από τους ώμους μου και επίσης νιώθω ότι μπορώ να αναπνεύσω πλέον κανονικά.

Είμαι τόσο ευτυχισμένη που δεν είναι ο Zach,αυτό μου δίνει περισσότερο χρόνο για να σκεφτώ το πως αισθάνομαι που αυτός θέλει να μιλήσουμε ξανά για εμάς.

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι θέλω να κάνω. Αν θέλω να μιλήσω μαζί του και να είμαστε πάλι μαζί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφήσω τον Harry και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω αυτό.

Τα υπόλοιπα κορίτσια σοκάρονται και όλες μας δεν έχουμε ιδέα για το τι συμβαίνει.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίσω τα συναισθήματα μου για τον Zach για να δω αν θα μπορούσε να δουλέψει ξανά.

Harry's POV.

"Δεν μπορώ πιστέψω ότι ήρθες σε αυτή την εκπομπή ενώ ακόμα βγαίνουμε! Μου είπες ότι θα πήγαινες διακοπές με μερικούς φίλους!" o Dylan, το αγόρι της Kim φωνάζει σε αυτήν.

"Όχι, Dylan σου είπα ότι τελειώσαμε. Μου συμπεριφέρεσαι σαν σκουπίδι!" η Kim αντιμιλάει.

"Είπες ότι με αγαπούσες την ημέρα που έφυγες! Εμείς ακόμα και πρωινό φάγαμε μαζί πριν πας στο αεροδρόμιο!"

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now