Chapter 58

556 78 3
                                    

Jen's POV.

Γιατί το έκανε αυτό ο Zach; Ξέρει προφανώς ότι είμαι με τον Harry και τώρα προσπαθεί να κάνει χειρότερα τα πράγματα και να προκαλέσει προβλήματα ανάμεσα μας. Για λίγο ο Harry με κοίταζε ενώ κοιτούσα στο τραπέζι με ένα κενό βλέμμα προσπαθώντας να σκεφτώ τι να πω ή τι να κάνω,αλλά τώρα οι γροθιές του σφίγγονται.

Ο Harry κάθεται πολύ ήσυχος,κοιτώντας το τραπέζι τώρα,προφανώς σκέφτεται αυτό που συνέβη. Αργά βάζω το χέρι μου πάνω στο δικό του που ακουμπάει στο τραπέζι. Αυτός γρήγορα απομακρύνει το χέρι του,βάζοντας το στο γόνατο του,πριν γυρίσει να με αντικρίσει με ανασηκωμένα τα φρύδια του.

''Ποιος είναι αυτός;'' λέει ο Harry απότομα.

''Είναι ο Zach,'' λέω σιγά. Ελπίζω να σκέφτηκε πολλά όλα αυτά που είπε ο Zach. Πραγματικά δεν ήθελα να αναφέρω το 'ραντεβού' με τον Zach. Θα προτιμούσα να μην το ανακάλυπτε ποτέ ο Harry.

''Και πως τον ξέρεις;'' ρωτάει,ακόμα σκεπτικός αλλά ξεκάθαρα θυμωμένος.

H Claire και ο Luke κάθονταν ήσυχοι στο τραπέζι και έπιναν τα ποτά τους,προσπαθώντας να αγνοήσουν τη διαμάχη μας.

''Αυτός είναι το ΠΡΏΗΝ αγόρι μου.'' δίνω έμφαση στη λέξη 'πρώην',ελπίζοντας ότι θα καταλάβει και θα ηρεμήσει λίγο.

Οι σφιγμένες γροθιές του χαλαρώνουν λίγο αλλά ακόμα φαίνεται μπερδεμένος και αναστατωμένος,λες και κάποιος τον έχει προσβάλλει.

Ο Harry καθαρίζει τη φωνή του, ''Τότε αυτός γιατί είπε ότι εσείς οι δύο βγήκατε ραντεβού;'' 

''Εμμ....λοιπόν.'' Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω σε αυτόν. Τον κοιτάω στα μάτια καθώς αυτά γουρλώνουν λες και μόλις αυτός συνειδητοποίησε κάτι.

''Περίμενε,μου είπες ότι είχες πάει για ψώνια στο μανάβικο και αυτός μίλησε για το αν έβγαλες τα ψώνια από τις σακούλες μετά το ραντεβού σας. Βγήκες μαζί του ραντεβού αυτή την εβδομάδα;;'' υψώνει τη φωνή του πιο δυνατά από πριν.

''Κουνάω το κεφάλι μου γρήγορα, ''Όχι,όχι δεν ήταν ραντεβού!'' λέω υπερβολικά γρήγορα.

''Αλλά πήγες μαζί του έτσι;''

''Ναι,με ανάγκασε...''κοιτάω κάτω τα χέρια μου που είναι τοποθετημένα στα γόνατα μου.

''Σε ανάγκασε;; Σε ανάγκασε;; Τι σου έκανε Jennifer,κράτησε ένα όπλο στο κεφάλι σου και σε ανάγκασε να βγεις μαζί του;;'' αυτός φωνάζει καθώς απομακρύνεται από εμένα.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now