Chapter 61

677 79 4
                                    

Jen's POV.

Δεν έχω ιδέα τι πάει λάθος με τον Harry. Ήταν ομιλητικός και με πείραζε πριν πάω στο μπάνιο και μετά ήταν ήσυχος και ανέκφραστος όταν επέστρεψα.

Ελπίζω να είναι από το γεγονός ότι θα γίνει μια τελετή τριανταφύλλου απόψε και όχι από κάτι άλλο. Αν και το ραντεβού με τους γονείς μου ήταν ολέθρια, ο Harry και εγώ διασκεδάσαμε και περάσαμε λίγο χρόνο μαζί.

Είμαι ακόμα πληγωμένη και λυπημένη από τον τσακωμό με το μπαμπά μου και από το ότι έφυγα από το σπίτι των γονιών μου,τραβώντας τον Harry μαζί μου. Ξέρω ότι ήθελε πραγματικά να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια μου,ακόμη κι αν δεν το παραδεχόταν.

Πριν φύγω πρέπει να τηλεφωνήσω στην Claire. Δεν είχα την ευκαιρία να την αποχαιρετήσω πριν ο Harry και εγώ φύγουμε για το αεροδρόμιο σήμερα το πρωί επειδή αυτή έφυγε για δουλειά πολύ νωρίς. Ούτε που την άκουσα να επιστρέφει από το δείπνο με τον Luke χτες το βράδυ.

Παίρνω τον αριθμό τηλεφώνου της και μέσα σε δευτερόλεπτα η Claire το σηκώνει. 

''Γεια σου εργάτρια!'' λέω από το τηλέφωνο.

Υπάρχει μια μεγάλη παύση πριν απαντήσει, ''Γεια.'' ακούγεται λες και μόλις ξύπνησε ή λες και έκλαιγε.

''Claire,τι συμβαίνει;'' Ξέρω ότι κάτι έγινε. Η καρδιά μου αρχίζει να χτυπάει δυνατά.

''Τίποτα'' απαντάει καθώς ρουφάει τη μύτη της. Το μισώ όταν οι άνθρωποι το λένε αυτό όταν εγώ ξέρω ότι είναι αναστατωμένοι. Τουλάχιστον ο Harry είπε μια δικαιολογία.

''Σε παρακαλώ,πες μου Ξέρεις ότι πάντα μπορώ να βοηθήσω;'' 

Μετά από μερικά λεπτά σιωπής αυτή απαντάει. 

''Ο Luke ε-έχει μι-μια κοπ-έλα.'' λέει μέσα από τους λυγμούς της.

Τα νέα με χτυπούν από το πουθενά και τώρα ξέρω ακριβώς γιατί είναι αναστατωμένη. Η Claire ίσως ποτέ να μην το έχει παραδεχτεί αλλά πάντα ήξερα ότι είχε περισσότερα συναισθήματα για τον Luke από ότι έλεγε. Αυτός ποτέ δεν ήταν ένας φίλος για αυτήν,ήταν πολλά περισσότερα. 

''Oh, Claire. Είναι χαζός. Λυπάμαι πολύ.'' Δεν είμαι πάντα καλή σε καταστάσεις σαν αυτές όταν οι άνθρωποι είναι πραγματικά αναστατωμένοι επειδή δεν ξέρω τι θέλουν να ακούσουν. 

''Ευ-ευχαριστώ.'' απαντάει.

''Όλα θα πάνε καλά. Αυτός θα συνειδητοποιήσει αργά ή γρήγορα ότι είσαι το τέλειο κορίτσι για αυτόν. Αυτή η bimbo πιθανόν ψάχνει απλά για προσοχή και ο Luke ήταν αρκετά γλυκός για να της την δώσει.''

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now