Chapter 53

661 75 6
                                    

Jen's POV.

"Επιστρέφω αμέσως!" λέω στον Zach καθώς βγαίνω έξω από το αυτοκίνητο μου με τις τσάντες στα χέρια μου.

Γρήγορα μπαίνω μέσα στο σπίτι και ακουμπώ τις σακούλες στον πάγκο της κουζίνας,θα τις ξεπακετάρω αργότερα πριν η Claire γυρίσει σπίτι. Αυτό είναι τρελό; Γιατί συμφώνησα να το κάνω αυτό; Η καρδιά μου χτυπάει ανεξέλεγκτα και πρέπει να αναγκάσω τον εαυτό μου να αναπνεύσει. Πίνω λίγο νερό πριν γρήγορα πάω στο δωμάτιο μου για να σιγουρευτώ ότι φαίνομαι αξιοπρεπής.

Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και χτενίζω τα μαλλιά μου για να είναι πιο όμορφα και απαλά και μετά βάζω μια στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες μου. Εντάξει,δεν έβαλα τόσο πολύ.

Κοιτάω τον εαυτό μου άλλη μια φορά στον καθρέφτη πριν επιστρέψω πίσω στο αυτοκίνητο του Zach.

Κάθομαι στη θέση του συνοδηγού και βάζω τη ζώνη μου καθώς ο Zach αρχίζει να οδηγεί.

"Πού πηγαίνουμε;" ρωτάω.

"Ξέρω το τέλειο μέρος." αυτός απαντάει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο.

Αφού οδηγάμε για 15 λεπτά αυτός σταματάει το αυτοκίνητο και κοιτάω έξω για να δω που είμαστε. Παγώνω όταν βλέπω το μοναδικό μέρος που ορκίστηκα να μην επιστρέψω.

Mindy's Cafe

Αυτή η μικρή καφετέρια είναι το μέρος όπου ο Zach και εγώ είχαμε το πρώτο ραντεβού μας,το μέρος όπου μου ζήτησε να γίνω η κοπέλα του και όπου μου είπε για πρώτη φορά ότι με αγαπάει. Δεν ήθελα ποτέ να έρθω εδώ ξανά γιατί μου θυμίζει εκείνες τις αναμνήσεις με έναν άνθρωπο που νόμιζα ότι δεν θα έμπλεκα ποτέ ξανά.

"Πάμε" ο Zach λέει καθώς βγαίνει έξω από το αυτοκίνητο και ανοίγει την πόρτα για να βγω. Είμαι ακόμα παγωμένη και μου παίρνει κάθε ίνα του εαυτού μου για να μην ξεσπάσω σε δάκρυα ή εκραγώ με θυμό. Γιατί να με φέρει εδώ ενώ ξέρει ότι είμαι ήδη σκεπτική ακόμα και για να του μιλήσω;

Βγαίνω από το αυτοκίνητο και παίρνω μια μεγάλη ανάσα καθώς με οδηγεί μέσα στην καφετέρια και κάθεται σε ένα τραπέζι πίσω στη γωνία.

Κάθομαι απέναντι του και απλώς κοιτάω το τραπέζι με ένα κενό βλέμμα. Ένας σερβιτόρος μας φέρνει τους καταλόγους με το μενού και ο Zach παραγγέλνει αυτά που παίρναμε κάθε φορά που ερχόμασταν εδώ.

"Δύο σοκολατένια milkshake παρακαλώ." ο Zach χαμογελάει στο σερβιτόρο καθώς αυτός γράφει την παραγγελία μας και μετά φεύγει.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now