Chapter 23

735 82 10
                                    

Harry's POV. 

''3,2,1,ΠΆΜΕ!'' Ουρλιάζω καθώς οι δύο ομάδες κοριτσιών αγωνίζονται με τα αυτοκίνητα τους και αρχίζει ο αγώνας.

Σήμερα θα είναι ένα κυνήγι θησαυρού,καταπληκτικό είδος ραντεβού,όπου η ομάδα των κοριτσιών που κερδίζει θα έρθει με εμένα σε ένα κομψό δείπνο και μετά σε μια σουίτα με πισίνα και τζακούζι.

Οι δύο ομάδες αποτελούνται από 3 κορίτσια η καθεμία. Η κόκκινη ομάδα έχει την Penny, την Layla και την Kim,η μπλε ομάδα έχει την Hannah, την Julie και την Sarah.

Ενώ όλες είναι στον αγώνα, θα τις βλέπω από ζωντανή μετάδοση σε ένα βανάκι. Περιμένω να τελειώσουν τα κορίτσια, αλλά το να τις βλέπω με κάνει ευτυχισμένο. Ακόμα μπορώ να δω τη φιλοτιμία και την ανταγωνιστικότητα τους.

Μπαίνω στο βανάκι για να δω τον Jake, το παιδί που μας λέει που πρέπει να είμαστε και τι πρέπει να κάνουμε,αυτός είναι αρκετά προσγειωμένος, και δεν με πειράζει να περάσω χρόνο μαζί του.

"Πώς πηγαίνει Harry;" Με χαιρετάει καθώς κάθομαι δίπλα του.

"Όλα καλά φίλε, δεν υπάρχουν παράπονα." Του χαμογελάω, κουνώντας το χέρι του. "Τι γίνεται μέχρι τώρα;"

"Η μπλε ομάδα έχει φτάσει στην πρώτη τοποθεσία, πρέπει να μαζέψουν 30 τριαντάφυλλα από τον κήπο και να τα δώσουν στον ιδιοκτήτη. Η κόκκινη ομάδα είναι λίγο πιο πίσω επειδή αυτές έδωσαν λάθος οδηγίες στον οδηγό."

Γελάω, "Ακούγεται διασκεδαστικό."

Ειλικρινά δεν ξέρω ποια ομάδα θα ήθελα να νικήσει. Η κόκκινη ομάδα έχει την Layla μέσα, και θα ήθελα να περάσω λίγο χρόνο μαζί της σήμερα, δεν έχουμε μείνει μόνοι για αρκετό χρονικό διάστημα. Η μπλε ομάδα έχει άλλα 3 κορίτσια που θέλω πραγματικά να τις γνωρίσω καλύτερα πριν πάρω την επόμενη μου απόφαση.

Η κόκκινη ομάδα έχει περάσει την μπλε ομάδα αφού η μπλε ομάδα δεν πήρε την δοκιμασία 5 τριαντάφυλλων από τον ιδιοκτήτη.

Η Layla, η Penny και η Kim τρέχουν προς τον ιδιοκτήτη κρατώντας 10 τριαντάφυλλα η καθεμία. Ο ιδιοκτήτης προσεκτικά ελέγχει το κάθε τριαντάφυλλο πριν δώσει την έγκριση του καθώς η κόκκινη ομάδα παίρνει το επόμενο στοιχείο και κατευθύνεται προς τα αυτοκίνητα.

Η κόκκινη ομάδα κατευθύνεται στην επόμενη κατεύθυνση, η οποία είναι ένα γιγάντιο παζλ του προσώπου μου, είναι αρκετά αστείο.

Η μπλε ομάδα φτάνει μετά από λίγο και οι δύο ομάδες τώρα μαζεύουν μεγάλα κομμάτια σχηματίζοντας το πρόσωπο μου, ναι καθόλου αμήχανο.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now