Chapter 4

1.2K 126 5
                                    

Jennifer's POV.

Οκ, δεν περίμενα η πρώτη μας συνάντηση να είναι έτσι. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο από το να χαμογελάω.

Κατάφερα να περπατήσω σε αυτόν χωρίς να πέσω και ήμουν συγκεντρωμένη σε εκείνα τα καταπληκτικά πράσινα μάτια του. Κατάφερα να συστηθώ και να επινοήσω ένα ευγενές σχόλιο στην αμηχανία του.

Ήταν αρκετά χαριτωμένο το πως ο Harry(νομίζω ότι αυτό είπε ότι είναι το όνομα του) υποτίθεται ότι είναι αυτός που έχει τον έλεγχο όλης της κατάστασης, αλλά αυτός έμοιαζε περισσότερο αγχωμένος από ότι εγώ ήμουν.

Προχώρησα μέσα για να βρω άλλα 19 κορίτσια να συζητούν και να χαχανίζουν, σκορπισμένες κατά μήκος της έκτασης του σαλονιού της έπαυλης. Δεν συνηδητοποίησα ότι η λιμουζίνα μου ήταν η τελευταία και ότι ήμουν το τελευταίο κορίτσι για να μπω στο σπίτι. Ελπίζω να είναι μόνο 20 κορίτσια αυτή τη σεζόν.

Κοιτάξα γύρω γύρω και είδα τη Layla να στέκεται σε ένα γκρουπ άλλων κοριτσιών τα οποία δεν είχα δει ακόμα.

Προχώρησα σε αυτές αφού αυτή ήταν το μόνο κορίτσι που ήξερα. Μόλις έφτασα στο σημείο όπου στεκόντουσαν, άκουσα όλα τα κορίτσια να χειροκροτούν και να φωνάζουν, κοιτώντας προς την είσοδο.

Ο Harry είχε μόλις μπει στο δωμάτιο με ένα  χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Όλες αρχίσαμε να ηρεμούμε καθώς ο Harry στεκόταν μπροστά από όλες μας.

"Γεια σας κυρίες, είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι εδώ και ήταν τόσο καλό που σας γνώρισα όλες. Ελπίζω ότι την υπόλοιπη βραδιά θα μπορέσω να ανακαλύψω περισσότερα για όλες σας. Δυστυχώς δεν μπορώ να γίνω 20 κομμάτια, έτσι θα προσπαθήσω να περιφέρομαι γύρω γύρω όσο το καλύτερο δυνατόν. " Είπε ο Harry, κοιτάζοντας όλο το δωμάτιο, καθώς τα κορίτσια άρχισαν να χαχανίζουν.

Μια από τις ξανθιές κοπέλες είχε ήδη αρπάξει τον ώμο του και ξεκίνησε να τον οδηγεί έξω από το δωμάτιο καθώς οι υπόλοιπες από εμάς συνέχισαν να κουβεντιάζουν.

Αμφιβάλλω αν θα έχω χρόνο να πω μια λέξη σε αυτόν απόψε.

Harry's POV.

Η υπόλοιπη νύχτα ήταν αρκετά παράξενη. Κάθισα με μερικά κορίτσια στον καναπέ και το κορίτσι που καθόταν δίπλα μου λιποθύμησε.

Αφού καλέσαμε μερικούς γιατρούς για βοήθεια, το κορίτσι ανάρρωσε και κατέληξε να κοιμάται στον καναπέ σε ένα μικρό δωμάτιο για το υπόλοιπο της βραδιάς.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now