Chapter 33

773 86 25
                                    

Harry's POV.

"Αγώνας μέχρι την κορυφή!" η Penny φωνάζει.

Την βλέπω καθώς κάνει σκι και αρχίζω να την ακολουθώ από πίσω. Σήμερα η μέρα έχει εξελιχθεί τόσο διασκεδαστικά μέχρι τώρα, πήγα και την πήρα από την καμπίνα της και αυτή ήταν ήδη έτοιμη και ντυμένη με ζεστά ρούχα. Εμείς ήπιαμε καφέ και τσάι στην καφετέρια πριν ντυθούμε με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να κάνουμε σκι.

Είχαμε ένα γρήγορο 15λεπτο μάθημα για το πως να ξεκινάμε, να σταματάμε και να κατευθυνόμαστε. Το να κάνεις σκι είναι πολύ διασκεδαστικό, δεν είμαι τόσο κακός σε αυτό.

Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση να είμαι με την Penny σήμερα, γελάμε κάθε φορά που κάποιος από εμάς πέφτει, έχουμε βοηθήσει ο ένας τον άλλον ενώ μαθαίναμε σκι και τώρα κάνουμε αγώνα μέχρι την κορυφή.

Την φτάνω καθώς κάνουμε σκι αργά ο ένας δίπλα στον άλλον.

"Έλα Harry, τουλάχιστον ανταγωνίσουμε λίγο!" αυτή με πειράζει. Αν αυτή ήταν ένας από τους φίλους μου, θα ήμουν σίγουρος ότι θα είχα την νίκη στο τσεπάκι,αλλά όταν ανταγωνίζομαι ένα κορίτσι, μου αρέσει να βλέπω την έκφραση του προσώπου του όταν το αφήνω να κερδίσει.

Φτάνει στην κορυφή πρώτη, απομακρύνωντας τα μαλλιά της από το πρόσωπο της με τα χέρια της που φοράνε γάντια.

Αργά σταματάω δίπλα της αλλά  φαίνεται να χάνω την ισορροπία μου, πέφτοντας προς τα πίσω, παρασέρνοντας και την Penny μαζί μου η οποία προσγειώνεται μετά από λίγο πάνω μου. Και οι δύο αρχίζουμε να γελάμε.

"Είσαι σίγουρος ότι αυτό δεν ήταν σχεδιασμένο;" αυτή μου χαμογελάει.

"Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν είχα τον έλεγχο." αυτή γελάει πριν έρθει πιο κοντά μου. Θέλω να την φιλήσω;

Αυτή κλείνει τα μάτια και αργά φέρνει το πρόσωπο της κοντά στο δικό μου. Δεν μπορώ να κάνω πίσω τώρα.

Τα χείλη μας συναντιούνται. Τα δικά της είναι κρύα σαν πάγος ενάντια στα δικά μου. Βάζω το χέρι μου στο μάγουλο της, απομακρύνωντας μια τούφα από τα μαλλιά της.

Το φιλί ήταν γλυκό. Τίποτα υπερβολικό, απλά ένα καλό φιλί.

Αυτή απομακρύνεται μετά από ένα λεπτό ενώ γελάμε και οι δύο. Σηκώνεται από πάνω μου και με βοηθάει να σηκωθώ και εγώ για ακόμη μια φορά.

"Έλα πάμε να ζεσταθούμε." πιάνω το χέρι της και αρχίζω να την οδηγώ πίσω στο κτήριο όπου μπορούμε να βγάλουμε τον εξοπλισμό μας και να πιούμε λίγο τσάι.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now