Chapter 90

834 82 9
                                    

Jen's POV.

"Είσαι εκθαμβωτική Jen." η Claire σχολιάζει από πίσω μου ενώ στέκομαι μπροστά στον τεράστιο καθρέφτη.

"Είσαι σίγουρη;" νιώθω την αμηχανία της σημερινής μέρας ξαφνικά να εμφανίζεται. Αλλά είμαι επίσης ενθουσιασμένη, τόσο ενθουσιασμένη να ξεκινήσω τη ζωή μου με τον άντρα που αγαπώ.

"Ο Harry είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος. " η μαμά μου έρχεται από πίσω μου και ανοίγει τα χέρια της για να με αγκαλιάσει.

Μπαίνω μέσα στην αγκαλιά της και ακούω σιγανά αναφιλητά.

"Μαμά; Είσαι εντάξει;" Κάνω ένα βήμα πίσω για να δω το πρόσωπο της κόκκινο και δακρυσμένο.

"Ναι, ναι. Απλώς είμαι τόσο περήφανη. Έχεις γίνει μια υπέροχη γυναίκα."

Αγκαλιάζω ξανά τη μαμά μου πριν δάκρυα σχηματιστούν και στις άκρες των δικών μου ματιών. Είναι καταπληκτικό το πόσο κοντά έχουμε έρθει και το πόσο έχουμε βελτιώσει τη σχέση μας τους τελευταίους μήνες.

"Όχι, όχι, όχι κλάματα." η Claire έρχεται κοντά μου και μου σκουπίζει προσεκτικά τα δάκρυα κάτω από τα μάτια μου με ένα χαρτομάντιλο.

Παίρνοντας μια βαθιά ανάσα συγκρατώ τον εαυτό μου και φτιάχνω το μεγάλο άσπρο φόρεμα μου καθώς τα άλλα κορίτσια μέσα στο δωμάτιο γελάνε.

Έχω κάνει την Perrie, την Sophie, την Eleanor και τη Sophia παράνυμφους, με την Claire την κύρια παράνυμφο.

Αυτά τα κορίτσια oh και ο Ryan έχουν γίνει τόσο καλοί φίλοι μου τους τελευταίους μήνες ενώ τα αγόρια ήταν σε περιοδεία ξανά και ακόμα και όταν ήταν εδώ.

Περνάμε πολύ χρόνο μαζί και έχω μάθει να τους αγαπώ όλους, ακόμα και τη Sophie που δεν ντρέπεται να μου πει τα πάντα που συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον Harry και διώχνοντας όλη την αμηχανία. Είμαι χαρούμενη που κατέληξε με τον Niall, δεν θα μπορούσα να την φανταστώ με κάποιον άλλον.

Η όλη εμπειρία με αυτά τα κορίτσια είναι τόσο συναρπαστική. Σχεδίασαν ακόμα και ένα εργένικο Σαββατοκύριακο για κορίτσια στο Vegas ενώ τα αγόρια σχεδίασαν ένα εργένικη Σαββατοκύριακο με τον Harry επίσης στο Vegas.

Ο Harry και εγώ μιλούσαμε μέσω μηνυμάτων όλο το Σαββατοκύριακο παρόλο που έπρεπε να απολαύσουμε τις τελευταίες στιγμές 'ελευθερίας' και εμείς ακόμα 'από σύμπτωση' συναντηθήκαμε στην ταράτσα του ξενοδοχείου του για να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now