Chapter 17

819 85 2
                                    

Jen's POV.

Ξυπνάω αυτό το πρωί χαμογελώντας για ακόμη μια φορά. Νομίζω ότι αρχίζει να μου αρέσει όλο αυτό. Είναι σίγουρα καλύτερο από το να κλαις,να πηγαίνεις πάνω κάτω και να βρίσκεις ότι τα πάντα στην ζωή σου είναι λάθος.

Δεν υπάρχουν ραντεβού για σήμερα,ευτυχώς. Αλλά έχουμε την τελετή τριανταφύλλου αργότερα το βράδυ όπου ο Harry θα αποφασίσει σε ποιες θα δώσει τριαντάφυλλο και ποια θα στείλει σπίτι.

Η Sophie και εγώ έχουμε ήδη τριαντάφυλλα,προφανώς εξαιτίας του ραντεβού και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι ασφαλής ξανά.

Τα κορίτσια ξυπνάνε μια μια,μερικές πιο αργότερα από τις άλλες,και φτιάχνουμε πρωινό,διαβάζουμε ή πηγαίνουμε στο spa.

Αποφασίζω να καθίσω στο μπαλκόνι,να δω την θέα της Νέας Υόρκης και απλώς ακούω μουσική.

Ξέρετε ότι αυτή η εκπομπή δεν είναι τόσο κακιά μέχρι τώρα. Την έχω βρει πραγματικά χαλαρωτική και διασκεδαστική και φυσικά τα πάντα είναι καλύτερα όταν είσαι με κάποιον που νοιάζεσαι.

Οι κάμερες είναι γύρω μας τόσο πολύ,όπως ακριβώς στα ραντεβού και στην τελετή τριανταφύλλου,το οποίο είναι ωραίο,ακόμα έχουμε όμως μια μυστικότητα.

Το ταξίδι μέχρι τώρα είναι πολύ καλό. Η Νέα Υόρκη είναι απόλυτα εκπληκτική και το ξενοδοχείο μας μέχρι τώρα είναι το καλύτερο.

Το μόνο κακό πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ανησυχώ. Ανησυχώ για το ότι ο Harry ίσως με στείλει σπίτι,ανησυχώ μήπως προκληθεί δράμα με τα κορίτσια,ανησυχώ να ερωτευτώ και να πληγωθώ από άλλο ένα καταπληκτικό παιδί.

Η μέρα περνάει πολύ γρήγορα και πριν το καταλάβουμε,είναι ώρα να ετοιμαστούμε για απόψε.

Αποφασίζω να φορέσω ένα ροζ μακρύ φόρεμα με τακούνια και τα μαλλιά μου ίσια.

Γύρω στις 6:30 ο Harry μπαίνει μέσα και αμέσως η Kim τον τραβάει σε ένα άλλο μικρότερο δωμάτιο.

Μισώ να τον βλέπω με άλλα κορίτσια,οπότε προσπαθώ να εστιάσω στην σύνδεση μου μαζί του και σε κανέναν άλλον.

Βλέπω ότι πολλά κορίτσια δεν μου μιλάνε πια και όταν είμαι γύρω τους ψιθυρίζουν και με αγνοούν. Δεν έχω καμία προσοχή μέχρι τώρα.

''Hay Danielle! Για τι μιλάτε με τα κορίτσια;'' Ρωτάω καθώς πλησιάζω για να πάρω μέρος στην συζήτηση τους.

Τα κορίτσια απλώς με κοιτάνε και μετά συνεχίζουν να συζητάνε. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με αυτές αλλά δεν θέλω να εμπλακώ σε κανένα δράμα,οπότε απλώς περπατάω προς την μικρή κουζίνα και βάζω ένα ποτήρι σαμπάνια.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηDonde viven las historias. Descúbrelo ahora