Chapter 21

849 91 8
                                    

Jen's POV.

Ξέρω ότι είπα ότι ήμουν πληγωμένη και ότι ήθελα να φύγω αλλά πώς να απορρίψω ένα τριαντάφυλλο από ένα παιδί που μοιάζει λες και είδε ένα κουταβάκι να πεθαίνει, και ειλικρινά κοιτώντας τον Harry στα μάτια ξανά διώχνει όλο τον πόνο και τον φόβο.

Νοιάζομαι για τον Harry και δεν θέλω να εγκαταλείψω αυτό που έχουμε τόσο εύκολα, αλλά μόνο η σκέψη του να πληγωθώ ξανά με αηδιάζει και με κάνει να θέλω να τρέξω μίλια μακριά.

"Πηγαίνω να μιλήσω στην Danielle γρήγορα, εντάξει αγάπη;" Λέει ο Harry κοντά στο αυτί μου.

Γνέφω καταφατικά και απομακρύνομαι από το στήθος του όπου έχω φωλιάσει για τα τελευταία 5 λεπτά. Ο Harry σηκώνεται και μου δίνει μια τσιμπιά στο μάγουλο πριν φύγει από το μικρό δωμάτιο.

Αισθάνομαι άσχημα για την Danielle, πρέπει να φύγει επειδή ο Harry έπρεπε να μου δώσει ελπίδα επιλέγοντάς με. Αυτή τεχνικά δεν είχε μια δίκαιη ευκαιρία, νιώθω οπωσδήποτε ένοχη.

Μετά από 15 λεπτά ο Harry επιστρέφει στο δωμάτιο, προχωράει προς εμένα και μου αρπάζει το χέρι.

"Έλα αγάπη, δεν τελειώσαμε ακόμα." Δεν ήμουν σίγουρη αν αυτός μιλούσε για το ραντεβού ή για την κατάσταση της σχέσης μας.

Τον ακολουθώ έξω από το δωμάτιο και πίσω στο στούντιο ηχογράφησης. Μου επιτρέπει να καθήσω καθώς πηγαίνει στο δωματιάκι για να συνεχίσει την ηχογράφηση.

Πιάνω τον εαυτό μου να μαγεύεται από την μελωδία. Ο Harry με βλέπει μέσα από το τζάμι ανάμεσα μας και χαμογελάει. Μετά σταματάει το τραγούδι και αρχίζει να μιλάει στο μικρόφωνο.

"Hay αγάπη, θες να έρθεις να δοκιμάσεις;" Χαμογελάω και νεύω καταφατικά, το να είμαι εδώ είναι πραγματικά αρκετά εκπληκτικό.

Μπαίνω μέσα στο δωματιάκι και περπατάω προς τον Harry. Βγάζει τα ακουστικά του και με κοιτάζει.

"Ποιο τραγούδι ξέρεις;" Με κοιτάει μέσα στα μάτια.

"Εμμ δεν ξέρω, τι λες για το When you look me in the eyes από τους Jonas brothers;"

Ξεκίνα, θα είμαι στο γραφείο."

Ο Harry μου δίνει τα ακουστικά και βγαίνει από το δωμάτιο και κάθεται στην καρέκλα του γραφείου.

Αυτό είναι τόσο εκπληκτικό πάντα ήθελα να ηχογραφήσω ένα τραγούδι, και ακόμα κι αν δεν είναι το δικό μου τραγούδι και είναι απλώς για τον Harry είναι ακόμα μια εμπειρία που δεν θέλω να την ξεχάσω ποτέ.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα